0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Въпрос за цветна снимка
« Отговор #40 -: Април 02, 2008, 14:16:54 pm »
Моля за съвет!
На мен също ми предстои цветна снимка при д-р Стаменов на 17.04. но нещата се объркаха цикъла ми дойде с 10 дни по-рано и май няма да се класирам за тази дата ако се обадя да си запиша нова за по-рано дали ще има свободно място или пак трябва да планувам цикъла си следващия месец /това май ще се окаже мисия невъзможна/ защото всеки месец със хапчета или без си идва когато си иска. :balk_145:
Неуспеха не означава, че никога няма да успееш, просто ще ти отнеме повече време.
*
« Отговор #41 -: Април 02, 2008, 22:40:40 pm »
Моля за съвет!
На мен също ми предстои цветна снимка при д-р Стаменов на 17.04. но нещата се объркаха цикъла ми дойде с 10 дни по-рано и май няма да се класирам за тази дата ако се обадя да си запиша нова за по-рано дали ще има свободно място или пак трябва да планувам цикъла си следващия месец /това май ще се окаже мисия невъзможна/ защото всеки месец със хапчета или без си идва когато си иска. :balk_145:
Трябва да се обадиш и да си презапишеш часа.Мисля ,че няма да има проблем. :crossfingers:
« Отговор #42 -: Април 03, 2008, 23:59:53 pm »
и аз мисля,че трябва да се обадиш,не би трябвало да има проблем дати сменят часа.Късмет!
« Отговор #43 -: Април 04, 2008, 11:34:40 am »
Предишния месец също се обдих, защото пак така се получи но ми казаха че часовете са заети с почни 2 седмици напред, опитах се да планувам МЦ за този месец но пак не стана и пак няма часове по-рано от планираното и така май ще си отлагам до безкрайност докато не нацеля  някой месец да съвпадне точно цикъла както съм го планувала :(
Неуспеха не означава, че никога няма да успееш, просто ще ти отнеме повече време.
*
« Отговор #44 -: Април 04, 2008, 22:26:52 pm »
Предишния месец също се обдих, защото пак така се получи но ми казаха че часовете са заети с почни 2 седмици напред, опитах се да планувам МЦ за този месец но пак не стана и пак няма часове по-рано от планираното и така май ще си отлагам до безкрайност докато не нацеля  някой месец да съвпадне точно цикъла както съм го планувала :(
Аз се обадих на първия ден от цикъла и си записах час.
*
« Отговор #45 -: Април 04, 2008, 22:44:27 pm »
Аз също мин.седмица се обадих на първия ден и предложих две дати.Едната беше пълна,но за втората(10ти ден от цикъла)имаше часове.И дори успях да се свържа от 2-3 позвъняване  :).
lions,може би си улучила някакъв пиков момент,знам ли?Пък и досега имаше по-голям "наплив",заради това,че до скоро ренгена им не работеше.Дано следващия път успееш!
« Отговор #46 -: Април 05, 2008, 23:45:36 pm »
lions, няма ли да ти свърши до 17-ти? Аз моята я правих в последния ден на цикъла, няма проблеми, дори да не ти е свършил! Поне на мен така ми казаха, и съдейки по моя опит - всичко си беше ОК с изследването. И резултатите - също! Кураж!
« Отговор #47 -: Април 07, 2008, 08:20:26 am »
Здравейте момичета, лошото е че тогава ми се пада 13 ден дали ще има някакъв проблем да се направи 13 ден при положение че практикуват до 10 ден. Незнам какви са им съображенията да правят ЦС до 10 ден. Моля ако някоя от вас знае нещо по въпроса нека  пише. Наистина 2 месеца вече опитвам да планувам датата и се записвам с месец напред защото няма часове, а сега нещата се прецакват.
 La bamba от клиниката ме предупредиха, че ако има дори и малко кървене няма да я направят, макар че проблема при мен се явява в това че по-късно трябва да се направи. Явно различините клиники имат различни практики.
 Радвам се че резултата при теб е бил ОК. Успех.

« Последна редакция: Април 07, 2008, 08:25:39 am от lions »
« Отговор #48 -: Април 07, 2008, 10:14:04 am »
Снимката се прави в първите чисти дни след м,преди ову.
*
« Отговор #49 -: Април 07, 2008, 10:19:43 am »

Защото със сигурност няма да си бременна, да се застраховат.

« Отговор #50 -: Април 07, 2008, 10:35:34 am »
ако е само за това, да се застраховат че няма да съм бременна, със сигурност няма да съм, защото половинката е в командировка 2 месеца ,притенсявам се да нямат други съображения.
*
« Отговор #51 -: Април 07, 2008, 10:41:53 am »
Мисля, че няма други съображения, но ако те притеснява това, най-добре попитай док да ти каже.

« Отговор #52 -: Април 07, 2008, 11:03:12 am »
Благодаря ви момичета, успокоих се малко. Късмет на всички!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #53 -: Април 07, 2008, 23:05:52 pm »

Снимката се прави до 10 ден от М включително! Напълно съм сигурна! Поне при Стаменов е така.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #54 -: Април 08, 2008, 08:51:10 am »

Снимката се прави до 10 ден от М включително! Напълно съм сигурна! Поне при Стаменов е така.

Не само при Стаменов е така, навсякъде казват най-много до 10 ден!

« Отговор #55 -: Април 08, 2008, 10:21:38 am »
При Стаменов задължително ли се прави ехографски преглед преди ЦС, защото на мен всеки месец овуто ми е на различни дати от цикъла и незнам дали няма да се окаже по-рано от 10 ден.
« Отговор #56 -: Април 08, 2008, 13:37:43 pm »
При Стаменов задължително ли се прави ехографски преглед преди ЦС, защото на мен всеки месец овуто ми е на различни дати от цикъла и незнам дали няма да се окаже по-рано от 10 ден.
не е задължително,но ако имаш съмнения за по-ранна О. звънни и питай докато е време..;часовете за УЗ се записват също предварително и ако нямаш час незнам дали ще те погледнат на УЗ преди снимката.. :?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!