0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Въпрос за цветна снимка
« -: Март 16, 2008, 22:01:58 pm »
Здр.мили момичета!Предстои ми цветна снимка в сряда при д-р Стаменов,интересува ме той самият ли я прави и каква е цената преблизително.Благодаря ви предварително!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Въпрос за цветна снимка
« Отговор #1 -: Март 16, 2008, 22:19:11 pm »
Доколкото разбрах цената е около 120лв. И на мен ми предстои, имам час за утре, а не знам дали ще отида. Искат да имам един чист ден,а аз все още съм на червено...Ще се възползвам от темата ти и аз да попитам- със съвсем леко много бледорозово течение дали ще се съгласят да ми направят снимка?
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #2 -: Март 16, 2008, 22:23:40 pm »
на мен Стаменов ми каза,че ако не ми е свършил МЦ до сряда да се обадя да си изместя часа,защо не пробваш така.Пожелавам ти късмет!
*
« Отговор #3 -: Март 16, 2008, 22:30:43 pm »
Здр.мили момичета!Предстои ми цветна снимка в сряда при д-р Стаменов,интересува ме той самият ли я прави и каква е цената преблизително.Благодаря ви предварително!
Цената е 120 лв, колкото е обявена в сайта на клиниката. Аз имах записан час при д-р Стаменов , но я направи д-р Персенска.
*

everything_possible

• 957
« Отговор #4 -: Март 16, 2008, 22:31:36 pm »
ще се пробвам,благодаря и късмет!
« Отговор #5 -: Март 16, 2008, 23:06:28 pm »
попчо,а после трябва да си запазя нов час за Стаменов ли след като получа резултатите?Защото той ми каза,че като направим снимката чертаем плана занапред
*
« Отговор #6 -: Март 17, 2008, 09:19:04 am »
попчо,а после трябва да си запазя нов час за Стаменов ли след като получа резултатите?Защото той ми каза,че като направим снимката чертаем плана занапред
На мен веднага ми казаха какви са резултатите от снимката и за следващ час изчаках цикъла и започнахме инсеминации. Най-добре питай като отидеш на снимката.
« Отговор #7 -: Март 18, 2008, 08:59:29 am »
на мен ми беше вчера снимката!прави я др.персенска..каза,че др.стаменов няма да може дори за 5 минути да ми обърне внимание,за да коментираме резултата от снимката и се наложи да запиша час за след две седмици..просто ,за да ми кажат какво предприемаме нататък!!
чаках 4 часа докато слезат и я направят,обезболяващите съответно беха преминали и тилкотила и ношпа-то и болката беше доста голяма...
януари месец ми правиха хидротубация и беше доста по-поносимо,тогава и ох неказах..
ДАНО при вас мине успешно,без болка и да не чакате толкова много!!!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #8 -: Март 18, 2008, 09:27:47 am »
Кате съжалявам, че цветната снимка ти е минала болезнено, но не ти ли казаха резултата 8O. Учудвам се, че толкова се чака за часове при Стаменов, а той дори да не намери време да обърне внимание на пациентите си и да им обясни положението. Това е направо абсурдно. Аз не бих стояла при такъв лекар.
« Отговор #9 -: Март 18, 2008, 10:29:31 am »
любопитка,съжалявам ,че си преживяла болезнена снимка,стискам палци резултатите да са добри :crossfingers:И аз недоумявам ,как не са ти казали резултата веднага ,все пак не отнема часове.
« Отговор #10 -: Март 18, 2008, 12:18:26 pm »
вижте, др.персенска каза какво се вижда-че тръбите били много нагънати(дясната пропускала много малко..),че няма преграда,но е изразено двурога матката...НО на мен ми трябва мнението на др.стаменов,все пак той е избраният от мен лекар и той трябва да се изкаже какво мисли и какво предприемаме от тук нататък!!!
днес разбирам от други момичета,че когато си записваш час за цветната снимка,трябва да си запишеш час и за преглед 1-2-3 дни след нея и така той ще я коментира,но това никой не ми го каза в клиниката...и съответно вчера като попитах ми казаха,че няма никакви часове,нямало даже пролуки,защото има записани и много извънредни пациенти.. :?,та се налага да чакам..дано поне след това чакане(просто ,за да ми каже какво следва от тук нататък..) да имам поне някаква добра новина-примерно,че не се налага да ме оперират..
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #11 -: Март 18, 2008, 13:00:30 pm »
вижте, др.персенска каза какво се вижда-че тръбите били много нагънати(дясната пропускала много малко..),че няма преграда,но е изразено двурога матката...НО на мен ми трябва мнението на др.стаменов,все пак той е избраният от мен лекар и той трябва да се изкаже какво мисли и какво предприемаме от тук нататък!!!
днес разбирам от други момичета,че когато си записваш час за цветната снимка,трябва да си запишеш час и за преглед 1-2-3 дни след нея и така той ще я коментира,но това никой не ми го каза в клиниката...и съответно вчера като попитах ми казаха,че няма никакви часове,нямало даже пролуки,защото има записани и много извънредни пациенти.. :?,та се налага да чакам..дано поне след това чакане(просто ,за да ми каже какво следва от тук нататък..) да имам поне някаква добра новина-примерно,че не се налага да ме оперират..

:crossfingers: най-важното е да не те оперират и да се разминеш с по-леки процедури.
*
« Отговор #12 -: Март 18, 2008, 14:12:49 pm »
Не че е за тази тема ,но като говорите за Надежда...Днес бях там защото от една седмица се опитвам да се свържа и да  запиша час за спермограма и не мога ...Та сутринта като се качих беше един малък ад....Яко народ ...Всички са като нас ,едни начумерени ,уплашени и отчаяни...Всеки седи и чака и никой не ти обръща внимание...Струва ми се че всичко там е като на конвейр и въобще няма човешки фактор...Сигурно ще изтрият поста ми ,но така смятам...На мен ми казаха че за въпросния доктор часове за нови пациенти има чак след месеци....Ми мерси ,аз нямам време толкова ...а и пари...
*

everything_possible

• 957
« Отговор #13 -: Март 18, 2008, 14:43:42 pm »
Кате, съжалявам за преживяването ти в клиниката!
 Искам да ви кажа,че допреди година -година и половина адът не беше чак толкова голям. Проблемът е в това,че все повече двойки се обръщат за помощ към специалистите, които в интерес на истината се броят на пръстите на ръцете ...Как да стане...звъниш,часове няма, ако случайно има-радваш се ,но радостта ти е до сблъсъка с множеството двойки чакащи ред, като влезеш пък се разочароваш, че не е този за когото си се записъл, а друг....НООООО на мен не ми се ходи при "селския" невежа за да ме обърка или да ме влачи с години, както беше до сега. Изводът е ясен, които и да си избереш от малцината- кошмарът ще е почти същия, въоръжаваш се с търпение и се надяваш слънцето да изгрее...Във всеки случай е по добре това отколкото да си седиш и да чакаш нещата да се подобрят...и това ще стане един ден, но нашето време тече и не ни пита бързаме или не...
Катенце, търпение мила и започни да се усмихваш! От всеки твой пост лъха тъга и песимизъм. Вземи се в ръце и просто се усмихни...ще правите бебе, не си мисли само лоши неща, те така или иначе си идват, не е нужно предварително да се стресираш.
*
« Отговор #14 -: Март 18, 2008, 15:27:56 pm »
Дани,от къде намираш сили да окуражиш всеки?!Просто ти се чудя...Много ми харесваш и винаги се зареждам с оптимизъм като те чета...Иска ми се да  съм силна като теб...
*

everything_possible

• 957
« Отговор #15 -: Март 18, 2008, 15:59:05 pm »
Дани,от къде намираш сили да окуражиш всеки?!Просто ти се чудя...Много ми харесваш и винаги се зареждам с оптимизъм като те чета...Иска ми се да  съм силна като теб...

ЖЕЛАНИЕТО ме прави силна! Вярата,че съм създадена да бъда МАМА!
Ако си гледала снощи Мюзик Айдъл, срашно много ми хареса увереността на Ивайло и това което каза, че е сигурен че ще остане заради силата на своето желание.
Изпитвам същите чувства като него, толкова СИЛНО го искам, че ЩЕ стане!

п.п. Почти винаги редактирам публикациите си защото имам един стааар навик да пиша отрицателни изречения, та като се усетя...трия и пиша точно обратното. Не винаги успявам, но се уча да съм позитивна.

« Отговор #16 -: Март 18, 2008, 18:09:24 pm »
БЛАГОДАРЯ ви момичета!
eagle и аз така мисля и се надявам,да не се налага операция..
lubaboiko,така е мила..претъпкано!аз ходих следобяд за да си взема едни изследвания(звънях няколко пъти днес,но ми казвах че нямат възможност да тръсят в момента,да се обадя по-късно..по-късно ми казаха направо да ида,защото са претрупани с работа)!мъчно ми е за персонала,защото наистина немогат глава да вдигнат от работа,но ми е мъчно и за нас,защото в резултат на това чакане се изнервяме още повече и стресираме..!
everything_possible,съгласна съм,че лъха песимизъм..доскро се мъчех да не е така,но вече просто се убедих,че всеки път като отида с надежда на лекар и ме сюрпризират с нещо ново...затова по-добре да си отида с нагласата за кофти новини,пък ако се окажат хубави ще се изненадам приятно!но за ЖЕЛАНИЕТО не съм съгласна,защото моето е огромно,немога да мисля за друго и нищо вече не ме интересува достатъчно..искам само да съм майка,на здаво и сладко бебенце,което да гледам как расте,да възпитавам и т.н. ...но въпреки огромното ми желание-ето резултата!а що се отнася до кварталните гинеколози-отдавана съм се отказала от тях..затова и съм избрала да ходя при репродуктивен специалист!дори не коментирам времето,което се губи ,защото напуснах работа,точно поради този факт-  знаех, че от март месец съм при др.стаменов и ще се налага да чакам,но едно е да чакам за преглед по няколко часа,друго е да чакам седмици,за да види резултатите от изследванията..ако след всяко изследване трябва да чакам по-няколко седмици за да каже мнението за резултатите,незнам как ще върви лечението..
« Последна редакция: Март 18, 2008, 18:39:58 pm от любопитка »
*

everything_possible

• 957
« Отговор #17 -: Март 18, 2008, 18:38:38 pm »
everything_possible,но за ЖЕЛАНИЕТО не съм съгласна,защото моето е огромно,немога да мисля за друго и нищо вече не ме интересува достатъчно..искам само да съм майка,на здаво и сладко бебенце,което да гледам как расте,да възпитавам и т.н. ...но въпреки огромното ми желание-ето резултата!

Кате, това с желанието визирах единствено и само себе си. Дълеч съм от мисълта да сравнявам,кой колко иска да бъде родител...опозил ме Бог. Аз черпя сили от там,защото нямам друга алтернатива. Това ми помага да живея отново...Ако понякакъв начин съм те засегнала, моля да ме извиниш!
« Отговор #18 -: Март 18, 2008, 18:45:19 pm »
everything_possible,но за ЖЕЛАНИЕТО не съм съгласна,защото моето е огромно,немога да мисля за друго и нищо вече не ме интересува достатъчно..искам само да съм майка,на здаво и сладко бебенце,което да гледам как расте,да възпитавам и т.н. ...но въпреки огромното ми желание-ето резултата!

Кате, това с желанието визирах единствено и само себе си. Дълеч съм от мисълта да сравнявам,кой колко иска да бъде родител...опозил ме Бог. Аз черпя сили от там,защото нямам друга алтернатива. Това ми помага да живея отново...Ако понякакъв начин съм те засегнала, моля да ме извиниш!
няма такова нещо Дани  :D,как ще си ме засегнала... :bighug: та ти си един от хората,които са винаги до мен и ме подкрепят във всичко..исках само да ти обясня,че и моето желание е голямо,дори имам чуството че го засилвам повече, точно защото ми казват ,че като искаш нещо много силно и то става..,НО просто при мен явно вярата се изчерпва...,надежда все още имам..,но някак си гледам да не съм много оптимистично настроена,защото после разочарованията ми са твърде големи..
сетих се да те питам нещо-ти беше ли на цветна снимка тези дни?
*
« Отговор #19 -: Март 18, 2008, 19:40:53 pm »
Кате , мила знам как се чустваш.Само моляте недей да се предаваш.
Аз другата седмица ще мина по тойте стъпки.Претстойми ЦС при д-р.Стаменов взела съм си отпуска за тази цел. Трябва да сме тъпреливи , аз 7години ходих при моата гинеколошка с надеждата ,че ще стане но уви.
Прегръщам те и ти се въсхищавам ти си много силна и бъди сигурна ,че ще станеш МАМА. :bighug: :balk_21:
Everything_possible ти кога ще ходиш на ЦС.Обади ли се да ти презапишат часа.