БЛАГОДАРЯ ви момичета!
eagle и аз така мисля и се надявам,да не се налага операция..
lubaboiko,така е мила..претъпкано!аз ходих следобяд за да си взема едни изследвания(звънях няколко пъти днес,но ми казвах че нямат възможност да тръсят в момента,да се обадя по-късно..по-късно ми казаха направо да ида,защото са претрупани с работа)!мъчно ми е за персонала,защото наистина немогат глава да вдигнат от работа,но ми е мъчно и за нас,защото в резултат на това чакане се изнервяме още повече и стресираме..!
everything_possible,съгласна съм,че лъха песимизъм..доскро се мъчех да не е така,но вече просто се убедих,че всеки път като отида с надежда на лекар и ме сюрпризират с нещо ново...затова по-добре да си отида с нагласата за кофти новини,пък ако се окажат хубави ще се изненадам приятно!но за ЖЕЛАНИЕТО не съм съгласна,защото моето е огромно,немога да мисля за друго и нищо вече не ме интересува достатъчно..искам само да съм майка,на здаво и сладко бебенце,което да гледам как расте,да възпитавам и т.н. ...но въпреки огромното ми желание-ето резултата!а що се отнася до кварталните гинеколози-отдавана съм се отказала от тях..затова и съм избрала да ходя при репродуктивен специалист!дори не коментирам времето,което се губи ,защото напуснах работа,точно поради този факт- знаех, че от март месец съм при др.стаменов и ще се налага да чакам,но едно е да чакам за преглед по няколко часа,друго е да чакам седмици,за да види резултатите от изследванията..ако след всяко изследване трябва да чакам по-няколко седмици за да каже мнението за резултатите,незнам как ще върви лечението..