0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Въпрос за цветна снимка
« Отговор #20 -: Март 22, 2008, 12:10:15 pm »
и моята цветна снимка мина,направи ми я някакъв млад доктор от екипа на Стаменов не му знам името,беше много внимателен,но добре ,че си бях запазила час при Д-р Стаменов на следващия ден след ЦС.Имам 2 пропускливи тръби,но док каза,че има какво да се желае от матката,накара ме да си пусна имунологични изследвания и сега си чакам резултатите.По принцип ако започнем инвитро на кои ден от цикъла се започва стимулацията?Наистина трябва търпение момичета,аз живея в чужбина и си напуснах работата заради каузата,всички ще успеем!Късмет!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #21 -: Март 22, 2008, 12:54:46 pm »
Мисля,че диферелина се слага на 20 ден от цикъла, след това се изготвя схема за първи преглед  и Е2 около 15-20 ден от диферелина. Успех мила!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #22 -: Март 22, 2008, 21:41:00 pm »
Искам да ви питам дали трябва да съм гладна преди ЦС.
*
« Отговор #23 -: Март 22, 2008, 21:43:15 pm »
ако ще е с упойка не трябва нито да си яла,нито да си пила.
*
« Отговор #24 -: Март 22, 2008, 21:45:09 pm »
Без упойка ще е. Мерси за бързия отговор.
 :bighug:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #25 -: Март 22, 2008, 21:46:40 pm »
И си хапнах и си пийнах преди снимката, че както съм с ниско кръвно и ми става лошо...
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #26 -: Март 22, 2008, 21:57:04 pm »
Моита ще е чак във 3ч. и ако трябва да не ям и да не пия  8O
« Отговор #27 -: Март 22, 2008, 22:58:56 pm »
и аз се бях наяла и напила :D,беше ме страх да не ми стане лошо
*
« Отговор #28 -: Март 26, 2008, 17:09:55 pm »
Мина и моята ЦС. Всичко е ОК и съм много доволна. :dance2:
Болката е като при цикъл малко по-силна , но поносима.
« Отговор #29 -: Март 26, 2008, 17:49:50 pm »
mikivl,браво ,поздравления за хубавият резултат,сега смело към целта и скоро да видиш :bfp:
*
« Отговор #30 -: Март 26, 2008, 17:58:38 pm »
mikivl поздравления за хубавия резултат сега о1акжаме скоро да се похвалиш с +++ перолтатче

*
« Отговор #31 -: Март 26, 2008, 18:40:53 pm »
Благодаря ви милички. :bighug: :balk_21:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #32 -: Март 27, 2008, 15:16:04 pm »
Здравейте, съжалявам че по-рано не съм видяла темичката да се вкюча и аз.
Виждам че всички говорите за д-р Стаменов и клиника Надежда. До колкото съм чувала той е изключителен специалист в областта на репродуктивното здраве, но защо не опитате в някоя от другите подобни клиники? Аз от септимври 2007 ходя в Щерев и трябва да ви кажа че съм страшно доволна!
Първо час ще ти дадът най-много за след 5 дни, (не за след 6 месеца), второ персонала е страшно любезен и внимателен, доктора който те поеме - Винаги той ти прави прегледите и изследванията, въпроси аз лично задавам по 150 на всяко свое влизане в кабинета, но отговор получавам на всеки въпрос, макар и да не съм им само аз на главите. Резултатите ми ги разясняват на момента с подробности, дори по време на хидротубацията - док завъртя монитора към мен и ми показваше и обясняваше всичко което прави и какво се вижда. И лабораторията им е добра, бързо работят.
Аз също исках да ходя при Стаменов, но от октомври 2007 ми дадоха час за Март 2008 - което си е чиста лудост, не бих могла да чакам толкова време, за ме прегледа в последствие някой стажант.
Имам много добър познат лекар общо-практикуващ, когато му споделих къде ходя сега, той само възкликна "Браво, това е най-добрият избор, там имат най-добрата техника и са много добри спициалисти". Мисълта ми е само - помислете и за другите варианти, има и други добри места.
Извинете ме за така дългия пост, но се надявам ако мога с нещо да съм ви полезна.
« Отговор #33 -: Март 27, 2008, 18:02:03 pm »
Здравейте момичета. Имам следният въпрос към вас: Каква манипулация да избера? Цветна снимка (разбрах от док., че се прави с рентген) или хидротубация (която се прави с нещо като ултразвук)?
Моя приятелка ме посъветва да направя цветна снимка, тъй като била по-точна. Док. обаче ми казва, че рентгена, с който се прави тази манипулация (цв. сн.)се ползва и за кастрация и каза, че хидротуб. е по-щадяща процедура. Моля ви, кажете кое да избера.
Много ме озадачи факта, че рентгена се ползва за кастрация.
Благодаря ви предварително.
п.п.същият въпрос зададох и във форума за стерилитет
*
тубарен проблем
« Отговор #34 -: Март 31, 2008, 13:13:18 pm »
без мнение
« Последна редакция: Март 31, 2008, 13:16:45 pm от miusli »
« Отговор #35 -: Март 31, 2008, 13:32:30 pm »
Денита,това за кастрацията направо ме хвърли в оркестъра 8O.Моето мнение е да избереш цветна снимка.
*
« Отговор #36 -: Март 31, 2008, 18:48:39 pm »
и според мен избери цветната снимка тя дава най-точна информация за състоянието на тръбите
нещо не ми стана ясно за кастрацията
« Отговор #37 -: Април 01, 2008, 12:49:57 pm »
Здравеите, скъпи дами!Вчера си направих хормоналните изследвания и всичко е ок.Днес ми е 6-ти ден от МЦ и не знам какво следва,трябва да се чуя с доктора ми,а докато го направя сам в неизвесност.Може ли да ми кажете тази цветна снимка болезнена ли е и ако всичко при нея е ок какво ще последва.Питам ви имайки в предвид,че повечето от вас вече са минали от тук,от където аз тепърва започвам.БЛАГОДАРЯ ВИ!
« Отговор #38 -: Април 01, 2008, 14:20:01 pm »
При всеки усещането е различно и индивидуално.
Ако има болка не е повече от тази  при болезнен цикъл.
Някъде дават свещички Тилкотил, някъде след като се приключи
с преоцедурата се пие един аулин. Въпрос на избор.
Къде сте правили спермограмата?

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=20084.0
« Последна редакция: Април 01, 2008, 14:46:13 pm от Black_rose »
« Отговор #39 -: Април 01, 2008, 18:44:51 pm »
Спермограмата беше направена в АГ Варна