Здравейте, съжалявам че по-рано не съм видяла темичката да се вкюча и аз.
Виждам че всички говорите за д-р Стаменов и клиника Надежда. До колкото съм чувала той е изключителен специалист в областта на репродуктивното здраве, но защо не опитате в някоя от другите подобни клиники? Аз от септимври 2007 ходя в Щерев и трябва да ви кажа че съм страшно доволна!
Първо час ще ти дадът най-много за след 5 дни, (не за след 6 месеца), второ персонала е страшно любезен и внимателен, доктора който те поеме - Винаги той ти прави прегледите и изследванията, въпроси аз лично задавам по 150 на всяко свое влизане в кабинета, но отговор получавам на всеки въпрос, макар и да не съм им само аз на главите. Резултатите ми ги разясняват на момента с подробности, дори по време на хидротубацията - док завъртя монитора към мен и ми показваше и обясняваше всичко което прави и какво се вижда. И лабораторията им е добра, бързо работят.
Аз също исках да ходя при Стаменов, но от октомври 2007 ми дадоха час за Март 2008 - което си е чиста лудост, не бих могла да чакам толкова време, за ме прегледа в последствие някой стажант.
Имам много добър познат лекар общо-практикуващ, когато му споделих къде ходя сега, той само възкликна "Браво, това е най-добрият избор, там имат най-добрата техника и са много добри спициалисти". Мисълта ми е само - помислете и за другите варианти, има и други добри места.
Извинете ме за така дългия пост, но се надявам ако мога с нещо да съм ви полезна.