здравейте,момичета,отдавна следя форума,но сега се престраших да пиша,та случая ми е такъв.От около 2 години се опитваме да си направим бебче ,но уви нищо не се получава.МИналата година имах болки в левия яйчник и отидох на лекър.Тя ми направи цитонамазка-пап 3.Много се стреснах,започна едно дълго лечение,бутане с хапчета и всякакви такива,след това састоянието ми се подобри до пап 2.При последното ми посещение,лекарката ми каза ,че нещата започнали пак да се влошават и трябвало да се започва сериозно лечение.Е това досега какво беше,силни антибиотици-явно не са.Извинявам се,че сеотнесох от темата,та мисълта ми беше ,че обикновенно цикълът ми е 40 дневен,не е нормално ,знам.Но повече от 42 дни не е бил,а сега,последно ми доиде на 21 април,което прави някаде към 13 дни закъснение.На десетия ден си направих тест-
:balk_145:направо ще се побъркам вече,мисля да из1акам до края на месеца и да ходя на гинеколог,но моля ви кажете милички,какво мислите,чувала съм,че при някои жени нивото на хормона се покачва по-бавно и тестовете отчитат по -късно ,оффф