0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Тази киста, която лекарят е видял да не би да е ЖТ ?- при бременност то става повече от 2 см. и по това може да се разпознае дали е Жт на бременността или Жт след О. без зачеване.Мисля, че излишно се притесняваш.Вит.А лекарят ти ли го изписа? - не е добре да се пие след О. /ако не е назначено от лекар, разбира се/
Момичета , кръвният тест за бременност само сутрин ли се прави , на гладно жадно и без приети лекарства?
Цитат на: fatalwoman в Май 28, 2008, 14:49:55 pmМомичета , кръвният тест за бременност само сутрин ли се прави , на гладно жадно и без приети лекарства?Скъпа,гледах ти графиката и ти е късна овулацията!Колко дни ти е обикновено цикъла!Май-май ми намирисва на хубави новини!
Дано да си права! Днес ходих да си направя кръвен тест , но се оказа , че в В.Търново не правят.
Скъпа,гледах ти графиката и ти е късна овулацията!Колко дни ти е обикновено цикъла!Май-май ми намирисва на хубави новини!
ЦитатДано да си права! Днес ходих да си направя кръвен тест , но се оказа , че в В.Търново не правят.В нашия регион май само в Плевен правят кръвен в центъра на Конова ходих аз. След 30мин. резултат е готов. Струва 15лв. Може и следобед да отидеш.
Цитат на: теди. в Май 28, 2008, 21:52:53 pmЦитатДано да си права! Днес ходих да си направя кръвен тест , но се оказа , че в В.Търново не правят.В нашия регион май само в Плевен правят кръвен в центъра на Конова ходих аз. След 30мин. резултат е готов. Струва 15лв. Може и следобед да отидеш.Благодаря ти , Теди! Запазих час в Плевен и утре ще пътувам , за да разбера резултата! Нямам търпение. Толкова съм изнервена , че вече започнах да плача за нищо. Много ме е страх, но по - добре да разбера резултата и да спра да се надявам и тормозя.
Нямам търпение. Толкова съм изнервена , че вече започнах да плача за нищо. Много ме е страх, но по - добре да разбера резултата и да спра да се надявам и тормозя.
Дано само резултата не го забавят, че в по-малките градове май е така - дано не се окажа права и да стане в същия ден, че да не се изнервяш допълнително.
Благодаря ти , Теди! Запазих час в Плевен и утре ще пътувам , за да разбера резултата! Нямам търпение. Толкова съм изнервена , че вече започнах да плача за нищо. Много ме е страх, но по - добре да разбера резултата и да спра да се надявам и тормозя.
Fatalwoman, какво стана мила, нищо не си писала... да има