0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали да се надявам?
« Отговор #200 -: Май 02, 2008, 09:09:29 am »
Siska_rs преди не излизах от кабинетите на докторите ама сега всичко се нормализира...защо да ходя на лекар?
« Отговор #201 -: Май 02, 2008, 10:39:25 am »
Тази киста, която лекарят е видял да не би  да е ЖТ ?- при бременност то става повече от 2 см. и по това може да се разпознае дали е Жт на бременността или Жт след О. без зачеване.
Мисля, че излишно се притесняваш.
Вит.А лекарят ти ли го изписа? - не е добре да се пие след О. /ако не е назначено от лекар, разбира се/

Денис ,искам да те попитам какви могат да бъдат причините при бременност ЖТ да бъде много малко или да го няма ? Нисък прогестерон ли ?
« Отговор #202 -: Май 28, 2008, 14:49:55 pm »
Момичета , кръвният тест за бременност само сутрин ли се прави , на гладно жадно и без приети лекарства?
*
« Отговор #203 -: Май 28, 2008, 14:57:21 pm »
Няма значение по кое време на деня.
Може да си яла и пила :)
*
« Отговор #204 -: Май 28, 2008, 15:13:44 pm »
Успех и от мен, Бебенце! Стискам палци сило, силно! :)

:wink:

« Отговор #205 -: Май 28, 2008, 21:44:37 pm »
Момичета , кръвният тест за бременност само сутрин ли се прави , на гладно жадно и без приети лекарства?
Скъпа,гледах ти графиката и ти е късна овулацията!Колко дни ти е обикновено цикъла!Май-май ми намирисва на хубави новини! :D
« Отговор #206 -: Май 28, 2008, 21:50:46 pm »
Скъпа,гледах ти графиката и ти е късна овулацията!Колко дни ти е обикновено цикъла!Май-май ми намирисва на хубави новини! :D
Дано да си права! Днес ходих да си направя кръвен тест , но се оказа , че в В.Търново не правят.
« Отговор #207 -: Май 28, 2008, 21:52:53 pm »
Цитат
Дано да си права! Днес ходих да си направя кръвен тест , но се оказа , че в В.Търново не правят.
В нашия регион май само в Плевен правят кръвен в центъра на Конова ходих аз. След 30мин. резултат е готов. Струва 15лв. Може и следобед да отидеш.
« Отговор #208 -: Май 28, 2008, 22:11:17 pm »
Вече имаш ли закъснение и колко дни??
« Отговор #209 -: Май 28, 2008, 22:22:10 pm »
 Нямам закъснение. Утре е 11 ден след ову.
« Отговор #210 -: Май 28, 2008, 22:26:30 pm »
Тогава се успокой и не спирай да се надяваш!!!!!!!!!!! :D
« Отговор #211 -: Май 29, 2008, 08:13:46 am »
Обикновено цикъла ми е 31 дена , понякога са 32.
« Отговор #212 -: Май 29, 2008, 09:46:24 am »
Цитат
В нашия регион май само в Плевен правят кръвен в центъра на Конова ходих аз. След 30мин. резултат е готов. Струва 15лв. Може и следобед да отидеш.
Благодаря ти , Теди! Запазих час в Плевен и утре ще пътувам , за да разбера резултата! Нямам търпение. Толкова съм изнервена , че вече започнах да плача за нищо. Много ме е страх, но по - добре да разбера резултата и да спра да се надявам и тормозя. :bighug:
*
« Отговор #213 -: Май 29, 2008, 10:16:12 am »
Цитат
Благодаря ти , Теди! Запазих час в Плевен и утре ще пътувам , за да разбера резултата! Нямам търпение. Толкова съм изнервена , че вече започнах да плача за нищо. Много ме е страх, но по - добре да разбера резултата и да спра да се надявам и тормозя. :bighug:
:crossfingers: за утре за  :bfp:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #214 -: Май 29, 2008, 10:18:11 am »
Нямам търпение. Толкова съм изнервена , че вече започнах да плача за нищо. Много ме е страх, но по - добре да разбера резултата и да спра да се надявам и тормозя. :bighug:
Недей, миличка, защото ако е станало чудото ще си навредиш само!
Много те гушкам и утре ще съм с теб!
Дано само резултата не го забавят, че в по-малките градове май е така :( - дано не се окажа права и да стане в същия ден, че да не се изнервяш допълнително.
Целувам те и се дръж! :cuddle: :balk_21: :cuddle:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #215 -: Май 29, 2008, 19:44:19 pm »
Цитат
Дано само резултата не го забавят, че в по-малките градове май е така  - дано не се окажа права и да стане в същия ден, че да не се изнервяш допълнително.
В Плевен в центъра на доц. Конова, където ще отиде тя теста става за 30 мин.

Цитат
Благодаря ти , Теди! Запазих час в Плевен и утре ще пътувам , за да разбера резултата! Нямам търпение. Толкова съм изнервена , че вече започнах да плача за нищо. Много ме е страх, но по - добре да разбера резултата и да спра да се надявам и тормозя.
Неизвестността и очакването са наистина много изнервящи. Много късмет утре.
*
« Отговор #216 -: Май 31, 2008, 11:17:14 am »
Fatalwoman, какво стана мила, нищо не си писала...
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да има  :bfp:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #217 -: Май 31, 2008, 11:35:45 am »
Fatalwoman, какво стана мила, нищо не си писала...
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да има  :bfp:

Кръвния тест е категорично отрицателен!
 BHCG 0,01 mlU/ml  Реф. стойности: м.0,5 -2,67 mlU/ml ; ж.0,5 - 2,9 mlU/ml
 :balk_144:
*
« Отговор #218 -: Май 31, 2008, 12:00:30 pm »
Оооо, мила... Не знам какво да ти кажа...
 :bighug: :bighug: :bighug: много силно
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #219 -: Май 31, 2008, 12:03:36 pm »
 fatalwoman ,  :bighug: :bighug: :bighug:
07.10.2009