0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали да се надявам?
« Отговор #180 -: Април 23, 2008, 22:44:50 pm »
Миленче,не губи кураж-пробвай пак,другия тираж. :goodluck:
Пожелавам ти ,не да се научиш да превъзмогваш болката от неуспеха,
а просто да нямаш повече неуспехи!!!!!!!!
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
А иначе нали знаеш,че ние винаги сме на разположение,за да споделиш болката си  и така тя да намалее.
« Отговор #181 -: Април 25, 2008, 08:57:43 am »
Здравейте момичета. Обещах да пиша...и ето ме.
Няма много радостни новини, но ще опиша какво стана. Онзи ден (на 23-ти и 48 ч. след първия кръвен тест, който беше 32,68) пуснах втори кръвен тест. Резултата е 96,97. Вчера ходих на лекар, но той не можа да види много. Каза, че се вижда нещо, но с голямо въображение. На 30.04 пак ще ходя да ме гледат на ваг. ехограф. Вчера обаче док. видя киста, която е почти 3 см. Кистата е в дясно, а мен доста ме понаболява корема в дясно. Вчера взех но шпа за болката, днес ще видим какво ще стане.Освен това на 23-ти през нощта получих ръждиво зацапване и сега пия дуфастон.Освен дуфастона пия и витамин А и вит Е. Не знам дали си въобразявам, но вчера към обяд ръждивото зацапване се усили и си мислех, че е от витамините, защото преди да ги взема беше почти спряло. Днес почти няма зацапване.
Много съм притеснена. Ще чакам, но не знам какъв ще е резултата. Мислите ли, че е рано да се види нещо на ехографа при този резултат на кръвния? Ще съм благодарна на всяко мнение.
Благодаря ви.
« Отговор #182 -: Април 25, 2008, 09:36:44 am »
Денита ,ЧХГ нараства ,което е ок.Но това зацапване.Задължително посето доки ,колкото се може по скоро .Възможно е да не се вижда още ,но на хубав видеозон може би ще се види точицата.
*
« Отговор #183 -: Април 25, 2008, 09:36:52 am »
Денита,много си ми сладка :) Плоден сак се вижда ,когато нивото на ЧХГ стане поне 1000.. Това ще стане най-вероятно след седмица горе долу... За кистата не мога да ти кажа нищо,но една от бременните ми колежки беше с три кисти и из между тях ненадейно лекаря е видял и плоден сак..Тя беше с 8 годишен стерилитет и беше изненада за нея..В момента е в 34 седмица и Юни месец ще роди ,живот и здраве..Така ,че ти пожелавам една много приятна бременност и за глупости не мисли..Лекарите ще те следят по-изкъсо и всичко ще е наред.. :)
« Отговор #184 -: Април 25, 2008, 09:59:02 am »
Благодаря ви момичета.
Ще ходя на лекар на 30.04. Дано тогава да се види нещо.
Роузи-ана, вчера док каза, че шийката е почти чиста, а канала е затворен. Каза и че лигавицата е много дебела и че с дуфастона ще стане доста прогестерона, но трябва да спре зацапването. Днес то е доста по-малко (поне за сега).
Люба-бойко, благодаря за надеждата, която ми вдъхна. Дано да е така, както казваш. Ше се опитам да не го мисля, но знам, че едва ли ще стане.
*
« Отговор #185 -: Април 25, 2008, 10:03:32 am »
Денита,кървенето ти е от кистата..Същата колежка ,за която ти разказах кървеше доста и тя ,докато се изчистиха кистите... Много те моля ,не се затормозявай в тези моменти,защото така си вредиш...Отпусни се и всичко ще е наред... Прегръщам те.Знам какво ти е ,но бъди спокойна!
« Отговор #186 -: Април 25, 2008, 10:37:58 am »
Денитка,нали знаеш,че ако има бебче от теб най-много зависи да го задържиш за следващите 9 месеца.И това ще стане,като се поуспокоиш.Знам,че не можеш да не мислиш за това,така че няма да ти казвам "Не го мисли!".Просто мисли позитивно,с надежда,с вяра,с усмивка,с молба и бъди сигурна в щастливия завършек.Ние сме с теб.Молим се за теб и ти стискаме палци.
« Отговор #187 -: Април 25, 2008, 11:18:23 am »
Благодаря за милите думи.
Ще мисля позитивно, защото това наистина ще е най-добре.
Благодаря ви още веднъж.
 :bighug:
Весели празници пожелавам на всички.
По Великден стават чудеса.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #188 -: Април 26, 2008, 09:06:35 am »
Тази киста, която лекарят е видял да не би  да е ЖТ ?- при бременност то става повече от 2 см. и по това може да се разпознае дали е Жт на бременността или Жт след О. без зачеване.
Мисля, че излишно се притесняваш.
Вит.А лекарят ти ли го изписа? - не е добре да се пие след О. /ако не е назначено от лекар, разбира се/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #189 -: Април 29, 2008, 16:22:07 pm »
Здравеите на всички и искренни извинения на всички ви!Отдавна не сам писала,но сега ще ви споделя какво направих с вашата подкрепа!Отидох на лекар и направих всички необходими прегледи и изследвания.Оказа се ,че всичко е ок,и бебето било въпрос на време!Нямало причини за да не се получи по нормален начин.След всички тези манипулации този месец за пръв път в живота ми ми закъсня с 5 дни.Знаете как съм се чувствала, но уви лелката дойде!Моля ви кажете пак ли трябва да се въоражя с тарпение!
« Отговор #190 -: Април 29, 2008, 17:11:20 pm »
Pepi,разбира се ,че е нужно търпение,дано скоро търпението ти е възнаградено с един  :bfp:
« Отговор #191 -: Април 29, 2008, 18:54:12 pm »
Rouzi-Anna Благодаря ти мила!
*
« Отговор #192 -: Април 29, 2008, 19:13:19 pm »
Здрасти lorencheto,
това зацапване може и да е имплантационно, но може и да е от нисък пролактин(така съм чувала).Стискам палци скоро да се похвалиш:)
*
« Отговор #193 -: Април 30, 2008, 10:16:20 am »
Здрасти lorencheto,
това зацапване може и да е имплантационно, но може и да е от нисък пролактин(така съм чувала).Стискам палци скоро да се похвалиш:)
От нисък прогестерон по-вероятно , не пролактин :wink:
*
« Отговор #194 -: Април 30, 2008, 10:31:58 am »
mpia права си,благодаря за поправката:)
« Отговор #195 -: Април 30, 2008, 13:27:53 pm »
Здравейте и от мен аз съм новичка във форума но го следя с интерес!Темата бебе е и моя болна тема.....правя всичко което ми казва доктора но с всеки изминал месец си оставам само с надеждата...страхувам се да не би да съм при не дотолкова компетентен лекар,аз съм от Варна и този ми го препоръчаха...но ще бъда щастлива ако ме открехнете малко за спициалистите в областа.Благодаря ви предварително!
« Отговор #196 -: Април 30, 2008, 17:40:37 pm »
Денита,днес трябва да си ходила на доктор ,мила.
Надявам се имаш добри новини.Хайде ,че аз още стискам палци. :D
*
« Отговор #197 -: Април 30, 2008, 22:06:52 pm »
Здравейте и от мен аз съм новичка във форума но го следя с интерес!Темата бебе е и моя болна тема.....правя всичко което ми казва доктора но с всеки изминал месец си оставам само с надеждата...страхувам се да не би да съм при не дотолкова компетентен лекар,аз съм от Варна и този ми го препоръчаха...но ще бъда щастлива ако ме открехнете малко за спициалистите в областа.Благодаря ви предварително!
Има тема за лекарите от Варна потърси я и прочети за лекаря , които те интересува.
« Отговор #198 -: Април 30, 2008, 22:38:00 pm »
Здрасти lorencheto,

Ами незнам...може и така да е предо време го имах тоя проблем...то на хормоналните изследвания си излезе ниския прогестерон,но никога тогава не съм имала такова зацапване.След като ме натъпкаха с Дуфастон и утрогестан,да чукам надърво всичко си е нормално.Зацапването беше само вчера,един път го забелязах на бельото си и втория път след няколко минути по тоалетната хартия...и край от тогава няма нищо...Ако е от нисък прогестерон колко време е възможно да продължи?
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #199 -: Май 01, 2008, 17:00:04 pm »
lorencheto Какво стана?Нали вече си ходила на лекар?Моля те кажи ,че всичко е ок! :bighug: :grouphug2: :blowingdust2: