0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали да се надявам?
« Отговор #120 -: Март 23, 2008, 15:29:18 pm »
Благодаря ,че Ви има и че сте толкова човечни!По някога на човек му е по лесно да сподели на непознати от колкото на близки.Оказахте ми голямо влияние и ми вдахнахте кураж.Благодаря на всички ви!
*
« Отговор #121 -: Март 23, 2008, 16:30:36 pm »
Отивай на доктор и успех.От сърце
« Отговор #122 -: Март 25, 2008, 10:25:31 am »
Здравеи Петя какво стана с теб?
*
« Отговор #123 -: Април 14, 2008, 21:23:36 pm »
Здравеите момичета и аз съм новичка тук !Надявам се че няма да ви се сторят глупави въпросите ми но от доста време искам да имам бебе и сега се решихме да започнем с опитите та искам да попитам : Колко време след половия акт мога да разчитам че тест с урина ще покаже вярно ?Можете ли да ми дадете линк където мога да прочета малко за това колко време живеят яйцеклетките и сперматозоидите и изобщо нещо което да ми подскаже за сметките  :oops: :lol:
[/url]
*
« Отговор #124 -: Април 14, 2008, 21:54:46 pm »
Здравей!
Уринен тест отчита най-точно след няколко дневно /3-5 дни/закъснение.
Погледни тук: Тайнството на зачеването

Като имаш време попрочети от старите темички.
Има отговори на много от въпросите ти.
Успех, мила!
*
« Отговор #125 -: Април 14, 2008, 22:02:20 pm »
благодаря ти значи ми е малко раничко за тест  :(
[/url]
« Отговор #126 -: Април 14, 2008, 22:19:26 pm »
Вивия,тест се прави когато цикъла закъснее с 1-2 дни.По рано няма да отчете правилно.
« Отговор #127 -: Април 17, 2008, 18:58:42 pm »
Здравейте и от мен момичета! Днес трябва да ми дойде, но още го чакам. Признаци,че ще ми дойде не липсват, но е някак си по-странно от преди. С мъжа ми бебеправим от 5 месеца горе долу и сега силно се надявам да е станало. Цикълът ми е много редовен - 28 дни по принцип и затова имам малка надежда! Успех на всички и нека не губим надежда, че рано или късно ще стане. Целувам Ви! :goodluck:
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=simona1982][/url]
*
« Отговор #128 -: Април 17, 2008, 19:07:07 pm »
Milena 1982,дано това е твоя месец!Стискам палци... :)
« Отговор #129 -: Април 17, 2008, 19:31:00 pm »
благодаря Luba_Boiko!  :blowingdust:
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=simona1982][/url]
« Отговор #130 -: Април 17, 2008, 21:24:58 pm »
Милена :crossfingers:
« Отговор #131 -: Април 18, 2008, 17:54:49 pm »
Милена,

да имаш да се похвалиш с нещо?

Не че нахалствам,но всички очакваме добри новини и  :crossfingers:.
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #132 -: Април 18, 2008, 21:40:52 pm »
Милена,

да имаш да се похвалиш с нещо?

Не че нахалствам,но всички очакваме добри новини и  :crossfingers:.
И аз тъкмо това щях да попитам!Дано като се включиш да носиш добри новини!И ние бебеправим пети месец и....и аз се надявам да сме успели...
*
« Отговор #133 -: Април 19, 2008, 18:32:46 pm »
Хайде Миленче!!!  :bfp: :crossfingers:
« Отговор #134 -: Април 20, 2008, 11:57:22 am »
Нямах търпение да прочета всички постове, но когато се пие витамин С  менструациата се забавя до преустановяването му.
Аз съм го използвала когато ми е било необходимо да иида на море. Много добро средство за целта е - вместо разните му там хормонални препарати които препоръчват за забавяне на меструацията или отлагането и.
Прочетох че си пила Таилол хот.....ами това че си спряла вит.С , си го продължила с Таилол хота.
Защо не четете какво се съдържа в препаратите които употрбявате- тия противогрипни прехвалени медикаменти не са нищо друго а смес от Парацетамол и Вит.С, само че на доста по високи цени от бг предлагани самостоятелно .
Та мила забавянето ти е от Вит.С
Дано да са се насложили двете неща едновременно и да си се зарадвала и на + тест....
*
« Отговор #135 -: Април 20, 2008, 17:31:54 pm »
Нямах търпение да прочета всички постове, но когато се пие витамин С  менструациата се забавя до преустановяването му.
Аз съм го използвала когато ми е било необходимо да иида на море. Много добро средство за целта е - вместо разните му там хормонални препарати които препоръчват за забавяне на меструацията или отлагането и.
Прочетох че си пила Таилол хот.....ами това че си спряла вит.С , си го продължила с Таилол хота.
Защо не четете какво се съдържа в препаратите които употрбявате- тия противогрипни прехвалени медикаменти не са нищо друго а смес от Парацетамол и Вит.С, само че на доста по високи цени от бг предлагани самостоятелно .
Дано да са се насложили двете неща едновременно и да си се зарадвала и на + тест....
8O 8O 8O
*
« Отговор #136 -: Април 20, 2008, 18:10:22 pm »

То а за първи път го чува аз пия Витамин С постоянно но никога не ми е закъсняло

*
« Отговор #137 -: Април 20, 2008, 18:29:09 pm »
Миленче стискаме палци...но какво стана-хайде още някой да се похвали :bfp:

« Отговор #138 -: Април 20, 2008, 20:29:46 pm »
Момичета привет,честит празник на всички именнички!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ СБЪДБАНЕ НА МЕЧТИТЕ!
На мен трябваше да ми дойде лелката вчера,но още не ме е посетила!!!дано и да не дойде!!!симптоми имам стандартните предменструални!
Стискайте ми палци!
Целувки за всички!
Днес на този хубав празник ми беше ужасно гадно,имах разправии с дъщеря ми тя е на 14 и ми е скапано настроението!
 :balk_144: :balk_145:
*
« Отговор #139 -: Април 20, 2008, 21:27:12 pm »
biberonka стискам палци това закъснение да е знак за най-хубавото нещо!!!
Чакаме да се похвалиш :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
И да си оправиш настроенито,все пак детето е на 14 -разбери я(сигурно е трудно)и се усмихни