0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали да се надявам?
« Отговор #100 -: Март 20, 2008, 15:29:31 pm »
Момичета,само да ви кажа,че на мене при кръвен ЧХГ над  300  Престо тестовете ми бяха напълно отрицателни, а Шуър Чек все пак имаха бледа черта.По принцип при един два дни закъснение ЧХГ трябва да е вече над 25 и тестовете да дават ясна черта,но явно всичко вече е китайско.
« Отговор #101 -: Март 20, 2008, 15:40:58 pm »
Ами и аз тъй си мислех че вече би трябвало да ми отчетат тестовете и за това се разочаровах като видях че са  :bfn: :bfn: и затова тарся другите причини.Но за съжаление чак във вторник съм на преглед.Сега преди малко четох една ужасяваща за мен статия за стерилитета направо се гипсирах,защото симптомийте които ги имам са също така и горе долу отговарящи на него.Нарушаване на хормоните.И дано да не съм права и неискам и да стресирам никой с тези неща,но какво ли не ми минава през главата вече. :balk_172: :balk_145: :balk_160:
« Отговор #102 -: Март 20, 2008, 15:44:45 pm »
Ами и аз тъй си мислех че вече би трябвало да ми отчетат тестовете и за това се разочаровах като видях че са  :bfn: :bfn: и затова тарся другите причини.Но за съжаление чак във вторник съм на преглед.Сега преди малко четох една ужасяваща за мен статия за стерилитета направо се гипсирах,защото симптомийте които ги имам са също така и горе долу отговарящи на него.Нарушаване на хормоните.И дано да не съм права и неискам и да стресирам никой с тези неща,но какво ли не ми минава през главата вече. :balk_172: :balk_145: :balk_160:

Все едно аз съм го писала. Мила , ще те напляскам. Няма да си втълпяваш такива неща. Причината за закъснението е че си бременна- това си го втълпи. А дори и да не си, поне няма да мислиш за стерилитети и тем подобни неща. Както казах и моите три теста са отрицателни,но едно от момичетата от форума ми каза ,че на нея след 7-мия ден й е отчело резултат и то кръвен.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #103 -: Март 20, 2008, 15:48:29 pm »
Милички,успокойте се до колкото се може повече!Знам,че не е никак лесно,защото аз самата съм така!Винаги когато си мисля,че вече съм бременна и хоп ето ти киста!Затова трябва да бъдем колкото може по-позитивно настроени!Стискам палци на тези,които им закъснява да е за хубаво,а на останалите също да им закъснее и то с 9 месеца!
« Отговор #104 -: Март 20, 2008, 15:59:08 pm »
офффффффф благодаря ви много за подкрепата и наистина ми помагате.Много отдавна тарся такива хора като вас,но за съжаление съм заобиколена само с злобари и завистници и затова може би се настроивам и аз така скиптично.Благодаря ви още веднаж и дай Боже на всичкини такова щастие(за закъснение от 9 месеца) :youwoman: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: yahoo_17 :balk_104:
*
« Отговор #105 -: Март 20, 2008, 16:02:56 pm »
Хей момичета, мислете положително. Каквото има да става ще става, вие бъдете убедени, че при вас ще става само хубаво. Стискам палци!!!!!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #106 -: Март 20, 2008, 22:27:22 pm »
момичета чета тази тема и тя не е ли същата като - очокване на ++++++++++ резултати, та дори и вие сте същите дето пишете, а аз се чудя защо не ми отговаряте ня така "важния вйъпрос", на го гледайте че го сложих  в кавичките аз за да не ви сплаша. Но, наистина тази тема се дублира с нашата готинка темичка, ей мацки защо не погледнете нашатга тема- заповявайте та ви е сте от нашето тесто......там правим разни работи заедно!!!
« Отговор #107 -: Март 21, 2008, 09:46:21 am »
добро утро милички!днес имах БТ 37.00,значи имам леко спадане на БТ :bbt: :balk_159:
« Отговор #108 -: Март 21, 2008, 16:59:24 pm »
Здравеите,всички сродни души.Отдавна чета всичко,което пишете и сега се реших и аз да ви споделя моята болка.От 2 год. правя опити за бебе и всеки пат нищо.Проблема сигурно е в мен,но ме е страх да го разбера и за това 2 год. се надявам на чудо.как да постапя
*
« Отговор #109 -: Март 21, 2008, 17:03:05 pm »
Здравей,Петя.Добре дошла първо :wink: Как реши,че проблемът е в теб...и защо те е страх да отидеш на лекар.Чудото няма как да дойде само :?
« Отговор #110 -: Март 21, 2008, 17:07:37 pm »
Съпруга ми се изследва и всичко при него е наред,но сега е и мой ред и затова се страхувам
*
« Отговор #111 -: Март 21, 2008, 17:18:12 pm »
Колкото по-рано разбереш къде е проблемът,толкова по-бързо ще се получи бебето.Няма ситуация,от която да няма благоплучен изход.Успех от мен и скоро да споделиш какво е казал лекарят :crossfingers:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #112 -: Март 21, 2008, 17:36:18 pm »
Хей,Петя,няма страшно!Отиди на лекар и обясни всичко!Питай за всичко,което те тревожи!
« Отговор #113 -: Март 21, 2008, 19:58:30 pm »
наистина е права eveishan колкото по бързо се консултираш с лекар и си пуснеш малко изследвания,толкоз по добре. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всичко да е ок.С теб сме! :balk_104:
*
« Отговор #114 -: Март 21, 2008, 20:02:50 pm »
Из се присъединявам към мнението на момичетата:ако има проблем( :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да няма),колкото по-бързо се установи какъв е,толкова по-бързо ще се разреши.Желая ти късмет!!
« Отговор #115 -: Март 21, 2008, 21:24:53 pm »
Успех Петя.Не се страхувай ,а посети колкото се може по скоро клиника по стерилитет.
*
« Отговор #116 -: Март 21, 2008, 22:17:00 pm »
Петя, мила не прави същата грешка като мен , аз чаках 7 год.
Кослтирай се със лекар .Успих. :crossfingers:
*
« Отговор #117 -: Март 21, 2008, 22:37:00 pm »
О Петя и мен ме беше страх преди да отида.Но мъжът не беше ходил преди мен.Оказа се че всичко е ок.Но момичетата са прави- иди и след това ще знаеш поне какво да правиш.По добре да знаеш истината от колкото да си в неизвестност.Стискам палци и при теб всичко да е ок. И да стане.
« Отговор #118 -: Март 22, 2008, 10:42:57 am »
да и така повече се измъчваш като си в невидение бас ловя че какво ли не ти идва на главата  :balk_160: :balk_91: А и помежду другото честита пролет много успехи на всички чакащи и не чакащи,ловуващи и не ловуващи  :balk_104: :balk_101: :balk_102:
« Отговор #119 -: Март 23, 2008, 00:54:30 am »
само внимателно си избери лекар,защото той трябва да те насочва какво да правиш
а не някой като моя,който 1,5година да ти казва,че всичко е ОК,а да се окаже,че имам завишен пролактин