0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
NOWILKA какво стана с теб прави ли кръвен тест?Айде похвали се де!?
Момичета, незнам адли тук е мястото, но искам да ви попитам,първо ми закъсня с три дни, е дойде все пак, но през цялото време ужасно ми се гади, дали е нормално или да търся доктор?Извинямайте но съм много нова в този форум!
nowilka аз знаеш ли мисля да изчакам защото ми казаха че може и да ми закъснява от това дето се сменят сезоните,то също дава отражение.
три дни.Знам че не са много, но по принцип от три месеца ми се измести с два дни цикъла, а иначе си е свръх редовен. И всеки ден закъснение ми носи само надежди.Този път напразни
Цитат на: nezisgbg в Март 20, 2008, 14:21:27 pmnowilka аз знаеш ли мисля да изчакам защото ми казаха че може и да ми закъснява от това дето се сменят сезоните,то също дава отражение.Ти си знаеш какви симптоми си имаш преди М.. и дали се чувстваш по-различно. Аз лично за себе си се чувствам ,че ми се проявяват някакви нови симптомчета.
три дни.Знам че не са много, но по принцип от три месеца ми се измести с два дни цикъла, а иначе си е свръх редовен. И всеки ден закъснение ми носи само надежди.Този път напразниАми при мен закъснението вече е 7 дена.И е по претиснително.[/color][/i]
ами да направих два теста които за съжаление бяха и сега незнам записах си час при гинеколожката ми и във вторник съм на преглед.