0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали да се надявам?
« Отговор #80 -: Март 20, 2008, 12:34:08 pm »
NOWILKA какво стана с теб прави ли кръвен тест?Айде похвали се де!? :crossfingers:
*
« Отговор #81 -: Март 20, 2008, 12:45:34 pm »
А стеб какво става?! Няма ли и ти да правиш?!
« Отговор #82 -: Март 20, 2008, 13:41:20 pm »
NOWILKA какво стана с теб прави ли кръвен тест?Айде похвали се де!? :crossfingers:

Оф,още не съм правила. Сутринта правих другата част на Престо- беше отрицателен. Но още ми го няма. В събота съм решила да правя кръвен. :?
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #83 -: Март 20, 2008, 14:01:36 pm »
Момичета, незнам адли тук е мястото, но искам да ви попитам,първо ми закъсня с три дни, е дойде все пак, но през цялото време ужасно ми се гади, дали е нормално или да търся доктор?

Извинямайте но съм много нова в този форум! :oops:

« Отговор #84 -: Март 20, 2008, 14:16:51 pm »
Момичета, незнам адли тук е мястото, но искам да ви попитам,първо ми закъсня с три дни, е дойде все пак, но през цялото време ужасно ми се гади, дали е нормално или да търся доктор?

Извинямайте но съм много нова в този форум! :oops:

Освен гадене имаш ли други по-различни симптоми по време на цикъла?
« Отговор #85 -: Март 20, 2008, 14:19:26 pm »
ами bibica според мен трябва да се консултираш с доктор.Дори и само по телефона,незнам аз така бих направила.Обаче майка ми е била цветна бременност със мен и е разбрала чак в 3-я месец,нямала е никакви други симптомий,ама нали знаеш секи човек си е индивидуален  :).Успех :goodluck:
« Отговор #86 -: Март 20, 2008, 14:21:27 pm »
nowilka аз знаеш ли мисля да изчакам защото ми казаха че може и да ми закъснява от това дето се сменят сезоните,то също дава отражение.
*
« Отговор #87 -: Март 20, 2008, 14:23:06 pm »
Оф тези сезони и мен как ме излъгаха този месец....
« Отговор #88 -: Март 20, 2008, 14:30:34 pm »
колко време ти закъсня? :balk_160:
« Отговор #89 -: Март 20, 2008, 14:33:33 pm »
nowilka аз знаеш ли мисля да изчакам защото ми казаха че може и да ми закъснява от това дето се сменят сезоните,то също дава отражение.

Ти си знаеш какви симптоми си имаш преди М.. и дали се чувстваш по-различно.
Аз лично за себе си се чувствам ,че ми се проявяват някакви нови симптомчета. :P
*
« Отговор #90 -: Март 20, 2008, 14:35:26 pm »
три дни.Знам че не са много, но по принцип от три месеца ми се измести с два дни цикъла, а иначе си е свръх редовен. И всеки ден закъснение ми носи само надежди.Този път напразни
« Отговор #91 -: Март 20, 2008, 14:42:09 pm »
три дни.Знам че не са много, но по принцип от три месеца ми се измести с два дни цикъла, а иначе си е свръх редовен. И всеки ден закъснение ми носи само надежди.Този път напразни

Защо напразни да са надеждите,мила? 8O
« Отговор #92 -: Март 20, 2008, 14:43:32 pm »

Ти си знаеш какви симптоми си имаш преди М.. и дали се чувстваш по-различно.
Аз лично за себе си се чувствам ,че ми се проявяват някакви нови симптомчета. :P
ами може и да се повтарям или потретвам-ДАНО ДА СИ ПРАВА И ЗА ДВЕТЕ НИ![/color][/i]
« Отговор #93 -: Март 20, 2008, 14:44:36 pm »
Ами при мен закъснението вече е 7 дена.И е по претиснително.[/color][/i]
*
« Отговор #94 -: Март 20, 2008, 14:52:33 pm »
Новилка, вече дойде гадния цикъл атова бяха напразни надеждите....
nezisgbg 7дена са доста наистина.Правиш ли нещо.ТЕст?
« Отговор #95 -: Март 20, 2008, 14:55:41 pm »
ами да направих два теста които за съжаление бяха  :bfn: :bfn: :balk_144: :balk_144: :balk_144: и сега незнам записах си час при гинеколожката ми и във вторник съм на преглед.
« Отговор #96 -: Март 20, 2008, 15:02:59 pm »
ами да направих два теста които за съжаление бяха  :bfn: :bfn: :balk_144: :balk_144: :balk_144: и сега незнам записах си час при гинеколожката ми и във вторник съм на преглед.

Мила ,аз правих три теста- Престо и Шуър Чек. Но  съм решила в събота да ида на кръвен тест. Усещам , че има нещо и искам да видя какво става,за да мога да реагирам на време ако не е бебче. :balk_112: :balk_134:
Но твоето закъснение е вече сериозно,така че иди да те видят и направи един кръвен. Целувки и  :bighug: :bighug:
*

bibica

• 532
« Отговор #97 -: Март 20, 2008, 15:05:20 pm »
моята майка също е била с цветна но не с мен. следобяд отидав до докторката, ще разбера причината. благодаря много  :P :thankyousign:

*

bibica

• 532
« Отговор #98 -: Март 20, 2008, 15:07:16 pm »
Ами нямам други симптоми освен гаденено, но определено е по различно от друг път, в по късният следобяд ще ходя на доктор.

*
« Отговор #99 -: Март 20, 2008, 15:10:11 pm »
NOWILKA,nezisgbg,стискам палци и на двете ви от сърце! Хайде дано и двете да си имате по едно бебенцееееееееееееееееее :balk_109: