0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
Re: Дали да се надявам?
« Отговор #40 -: Март 18, 2008, 11:20:41 am »
nezisgbg отивай да си правиш тест, няма смисъл да чакаш повече, а и чакането изнервя допълнително.Всички знаем какво е да се разочаоваш от  :bfn:, но трябва да имаме вяра и да сме положително настроени . Желая ти успех и да се похвалиш с  :bfp: :cloud9: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #41 -: Март 18, 2008, 13:08:23 pm »
бебенце какво става с теб!Направи ли си теста?
 :balk_90:
« Последна редакция: Март 18, 2008, 14:38:14 pm от nezisgbg »
« Отговор #42 -: Март 18, 2008, 18:49:28 pm »
Защо ли предчувствам че теста на бебенце е показал  :bfp: и сега от вълнение не пише нищо! :wink:хайде бебенце похвали се  :drunk:
« Отговор #43 -: Март 18, 2008, 20:18:28 pm »
nezisgbg,стискаме палци за утре и дано теста е :bfp:
*
« Отговор #44 -: Март 18, 2008, 21:30:52 pm »
Nezisgbg ,Бебенце да ни зарадвате утре  :bfp: :crossfingers:
« Отговор #45 -: Март 19, 2008, 08:33:22 am »
здравейте момичета,съжалявам но ще ви разочаровам!Снощи си купих един тест за съжаление е  :bfn: Днес също си взех и никаква промяна все едно и също  :bfn:.                       
 :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145:
Яд ме е на мене си,и сега си записах час при генеколожката ми обаче има свободни чак за 25.03.08.Нещо става с мен и ше си пусна пълни изследвания за да видя какво има.Постоянно ми прилошава,ходя до тоалетната много често,което не е обичайно за мен!Имам голям апетит и незнам!Сутринта преди да стана си измерих БТ-37.5 и незнам,ако някой има какво да ми каже да ме опъти към нещо нека да пише!Стискам палци на останалите! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
бебенце какво стана с теб,защо не пишеш,аз до колкото разбрах с теб сме почти на едно и също положение(имаме едно и също закъснение)!Това е от мен за сега! :balk_104:
« Отговор #46 -: Март 19, 2008, 08:50:48 am »
Ох мила, добро утро. На мен ми закъснява един ден, тест отрицателен, никакви симптоми на М... ,сърбеж на гърдите, постоянно къркорене в корема, лека тъпа болка край левия яйчник. Просто ужас. В невидение съм и аз не знам какво става. Най-добре ще е да си пуснем кръвните тестове и да се похвалим и двете.
*
« Отговор #47 -: Март 19, 2008, 08:57:46 am »
здравейте момичета,съжалявам но ще ви разочаровам!Снощи си купих един тест за съжаление е  :bfn: Днес също си взех и никаква промяна все едно и също  :bfn:.                      
 :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145:
Яд ме е на мене си,и сега си записах час при генеколожката ми обаче има свободни чак за 25.03.08.Нещо става с мен и ше си пусна пълни изследвания за да видя какво има.Постоянно ми прилошава,ходя до тоалетната много често,което не е обичайно за мен!Имам голям апетит и незнам!Сутринта преди да стана си измерих БТ-37.5 и незнам,ако някой има какво да ми каже да ме опъти към нещо нека да пише!Стискам палци на останалите! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
бебенце какво стана с теб,защо не пишеш,аз до колкото разбрах с теб сме почти на едно и също положение(имаме едно и също закъснение)!Това е от мен за сега! :balk_104:

Защо не си пуснеш кръвен тест?! Тези симптоми са ми странни...
« Отговор #48 -: Март 19, 2008, 09:08:05 am »
Ами незнам!Във вторник като отида ще искам да ме упъти каде да отида да си направя всички видове изследвания и тестове!Направо е ужас да стоиш в невидение и е най-гадното нещо на света!NOWILKA дано да си права! :drunk:Че вече се побърквам! :oops:
« Отговор #49 -: Март 19, 2008, 09:09:49 am »
Забравих да ви питам някой да знае нещо за бебенце!?Защо ли не пише!
*
« Отговор #50 -: Март 19, 2008, 09:26:44 am »
Бебенце пусна бомбата и ни остави в невидение...Много и се ядосвам...Дано всичко при нея е наред...
« Отговор #51 -: Март 19, 2008, 10:01:21 am »
ох пак съм аз  :bighug:току що питах една докторка къде мога да си направя кръвен тест и тя ме попита какъв и аз и казах че искам да си направя кръвен тест за бременност!Тя ме пита колко дена ми закъснява аз и казах че вече са 6 дена и тя вика че е много рано още  :balk_159: направо ме хварли в невидение още повече!Докога ли трябжа да се чака бе доктори?!Направо се изумявам вече! :balk_133:
*
« Отговор #52 -: Март 19, 2008, 10:06:05 am »
Тая пък докторка ми трепна... Как така е рано??! Я отивай в най близката ти лаборатория и си плати ...От къде си ти междувпрочем?! Ако си от софия мога да те опътя,не е и чак толкова скъпо изследването...Но на 12 ден от овулация може да покаже и още как...
« Отговор #53 -: Март 19, 2008, 10:17:07 am »
ами аз съм от Враца ,но се намирам в Ямбол!Мъжът ми е от тук!Носи им се слух на докторите тук че нищо не разбират!Ама незнам!
*
« Отговор #54 -: Март 19, 2008, 10:20:24 am »
ХАХАХА,аз също съм от Враца и тъкмо си помислих че ако си от там веднага те пращам при сестра ми...Тя работи в болницата и щяхме да свършим работата на момента...

За ямбол нищо не мога да ти кажа,но все и там има лаборатория,отиваш и искаш тест,вземат ти кръв и след няколко часа ще е готов...За този тест не е нужно да си гладна или жадна..
« Отговор #55 -: Март 19, 2008, 10:22:43 am »
къде от враца си?
*
« Отговор #56 -: Март 19, 2008, 10:32:13 am »
От Згориград,не може да не го знаеш :)А сестра ми живее в центъра на кръговото... Ти къде си учила?

То май това е за лични съобщения ,че разводняваме темата малко...
« Отговор #57 -: Март 19, 2008, 10:33:15 am »
Тая пък докторка ми трепна... Как така е рано??! Я отивай в най близката ти лаборатория и си плати ...От къде си ти междувпрочем?! Ако си от софия мога да те опътя,не е и чак толкова скъпо изследването...Но на 12 ден от овулация може да покаже и още как...

Аз съм от София и моля те опъти ме къде да си направя този кръвен тест. Аз мислех в понеделник да ходя в "Доверие" в Овча Купел, за да мина през гинеколог, но не зная дали там правят кръвно изследване за наличие на бременност.
« Отговор #58 -: Март 19, 2008, 10:50:49 am »
мога да ти препоръчам http://www.kandilarov.com/погледни за цени и местонахождение!
« Отговор #59 -: Март 19, 2008, 10:55:28 am »
и аз съм за кандиларов  :)!изследвала съм там доста неща и съм доволна!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!