0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали да се надявам?
« Отговор #140 -: Април 20, 2008, 22:28:52 pm »
Здравейте момичета! Първо честит празник на всички с имена на цветя! Бъдете здрави и много щастливи! Относно менструацията още я чакам! Трябваше да ми дойде на 17, но и до днес я няма лелката. Имам странни болки в корема, но не като преди менструация, а придърпващи и под пъпа. Гърдите не ме болят, но са уголемени. Направих си тест днес, от нетърпение, но беше отрицателен. Ами това е засега. Нали знаете надеждата умира последна! Пак ще пиша! Целувам всички и весело изкарване на вечерта! :bighug:
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=simona1982][/url]
« Отговор #141 -: Април 20, 2008, 22:37:04 pm »
Здравейте момичета! Първо честит празник на всички с имена на цветя! Бъдете здрави и много щастливи! Относно менструацията още я чакам! Трябваше да ми дойде на 17, но и до днес я няма лелката. Имам странни болки в корема, но не като преди менструация, а придърпващи и под пъпа. Гърдите не ме болят, но са уголемени. Направих си тест днес, от нетърпение, но беше отрицателен. Ами това е засега. Нали знаете надеждата умира последна! Пак ще пиша! Целувам всички и весело изкарване на вечерта! :bighug:

На 3-5 ден от закъснението е най-сигурно!
Стискам палци да се отървеш от лелката за дълго време.
Симптомите ми звучат обещаващо, изчакай един ден, ако успееш да се удържиш  :lol: и пак направи тест!
Успех!
« Отговор #142 -: Април 20, 2008, 23:54:53 pm »
Милена ако нямаш търпение си направи кръвен тест.
« Отговор #143 -: Април 21, 2008, 09:24:15 am »
biberonka стискам палци това закъснение да е знак за най-хубавото нещо!!!
Чакаме да се похвалиш :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
И да си оправиш настроенито,все пак детето е на 14 -разбери я(сигурно е трудно)и се усмихни
Добро утро,хубава сутрин е днес,пожелавам на всички много усмивки и седмица с реализирани надежди!!!
Днес съм още в очакване взех си тест но ще го направя към обяд,имам обаче ЦС или нещо подобно и си мисля че това е признак на лелката.
*
« Отговор #144 -: Април 21, 2008, 10:01:21 am »
Биберонке,пращам си всичката си положителна енергия :)Дано това е твоя тест!
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #145 -: Април 21, 2008, 10:11:44 am »
Здравей, аз имах същите симптоми, точно придърпване под пъпа и уголемени гърди. Изчакай, още ден два, ако можеш разбирасе и прави тест,или си направи кръвен. Успех!

« Отговор #146 -: Април 21, 2008, 10:18:48 am »
Биберонке,пращам си всичката си положителна енергия :)Дано това е твоя тест!
Любче,благодаря за подкрепата но сега направих теста и е  :bfn1:
Ако може някой да ме извади от списък чакащи,и да ми препоръчате доки за да започна с изследванията !
Целувки и успех на всички надяващи се!!!!
« Отговор #147 -: Април 21, 2008, 13:06:56 pm »
Ей Биберонка,няма лелка,така ,че си чакай .Има надежда все още :crossfingers:
« Отговор #148 -: Април 21, 2008, 13:37:36 pm »
Момичета все още чакам! :crossfingers:
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=simona1982][/url]
« Отговор #149 -: Април 21, 2008, 13:54:13 pm »
Ами в по горният си пост споменах за кръвен тест :crossfingers:
« Отговор #150 -: Април 21, 2008, 14:06:29 pm »
Да зная, но смятам да изчакам още няколко дни. Само дано да имам нужното търпение! Благодаря за съвета иначе! Какво представлява този кръвен тест? Ако е тук мястото да попитам? :oops: Благодаря предварително за отговорите!
« Отговор #151 -: Април 21, 2008, 15:40:43 pm »
Хубаво е ,че имаш търпение.Кръвният тест се прави в почти всяка лаборатория.Просто ти вземат кръв и след няколко часа разбираш бременна ли си или не.По надежден е от уринарните.Струва около 20лв.
« Отговор #152 -: Април 21, 2008, 15:58:36 pm »
Здравейте момичета.
Отдавна следя форумите тук, но рядко пиша, тъй като имам доста работа, пък и съм доста депресирана напоследък. Бебеправим от повече от 2 години..и нищо. Притеснявам се, че и годинките ми понапреднаха, но...да не ви депресирам и вас.
Имам следното питане. Правих днес кръвен тест. Според мен резултата е отрицателен, но моля кажете и вие.
резултат: 32,68
Реф. 0-3.
Правих го в Бодимед.
Ще се радвам ако ми дадете отговор, ако можете.
Предварително ви благодаря.
*
« Отговор #153 -: Април 21, 2008, 16:01:05 pm »
Положителен ти е теста! Честито! След два или 3 дни иди да пуснеш нов за да видиш как се удвоява... Успех!
« Отговор #154 -: Април 21, 2008, 16:05:58 pm »
Любабойко, сигурна ли си?
Така ме изненада отговора ти, че в момента плача.
Наистина ли мислиш, че е +?
*
« Отговор #155 -: Април 21, 2008, 16:12:16 pm »
Ми скъпа при 3 горна граница -ти имаш почти 33.Плачи от щастие мила и ни пожелай скоро и на нас да ни се случи... Моя при граници 0-3 беше 0.100,това вече е отрицателен,но твоя е положителен...:)
« Отговор #156 -: Април 21, 2008, 16:15:34 pm »
Но обикновено като съм чела резултати на др. момичета резултата е 200, 300....и нагоре. Това 32,68 ми се вижда доста малко като цифра.
Извинявай, ако досаждам с глупави въпроси, но аз мислех, че резултата е отрицателен.
Не смея да се зарадвам...треперя цялата.
« Отговор #157 -: Април 21, 2008, 16:47:21 pm »
Честито Дени!Лека и безпроблемна бременност.И да ни заплюеш :D
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #158 -: Април 21, 2008, 16:55:37 pm »
Но обикновено като съм чела резултати на др. момичета резултата е 200, 300....и нагоре. Това 32,68 ми се вижда доста малко като цифра.
Извинявай, ако досаждам с глупави въпроси, но аз мислех, че резултата е отрицателен.
Не смея да се зарадвам...треперя цялата.

До три-четири дни и твоят трябва да е толкова! Браво!Лека и безпроблемна!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #159 -: Април 21, 2008, 17:02:24 pm »
Не се шашкай бе мадам :)Всичко е о'к. След два дни пусни пак и ще видиш за какво става на въпрос..