0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дали да се надявам?
« -: Март 15, 2008, 14:04:39 pm »
Здравейте момичета!Днес отново е събота и аз отново чета любимия си форум!За съжаление през седмицата нямам много време...
Та исках да ви попитам нещо: Трябваше да ми дойде на 13.03...днес 15 и го няма(знам че е твърде малко закъснението,ама тази пуста надеждичка!!!)и така тез дни съм нещо настинала и 3 дни пия Витмин Це,преди 13-ти си имах и ПМС,а сега няма нищо,само леки болки  в гърдите....Според вас има ли място за  надежда и вярно ли е че vit.C  забавя/спира М.?????
Благодяря ви предварително момичета
*
Re: Дали да се надявам?
« Отговор #1 -: Март 15, 2008, 14:08:32 pm »
Здравейте момичета!Днес отново е събота и аз отново чета любимия си форум!За съжаление през седмицата нямам много време...
Та исках да ви попитам нещо: Трябваше да ми дойде на 13.03...днес 15 и го няма(знам че е твърде малко закъснението,ама тази пуста надеждичка!!!)и така тез дни съм нещо настинала и 3 дни пия Витмин Це,преди 13-ти си имах и ПМС,а сега няма нищо,само леки болки  в гърдите....Според вас има ли място за  надежда и вярно ли е че vit.C  забавя/спира М.?????
Благодяря ви предварително момичета

За витамин С-то не знам, но ако си нетърпелива направи един уринен тест.
Успех!  :balk_602:
« Отговор #2 -: Март 15, 2008, 14:12:59 pm »
bebence,не мисля ,че витамин С забавя м.Направи си тест ,все пак имаш 2 дни закъснение.Успех  :crossfingers:
« Отговор #3 -: Март 15, 2008, 14:16:16 pm »
Чак пък да пречи ,но някъде бях чела, че ако имаш много силно течение се пиело една голяма ампула витамин C .Изчакай още 1-2 дена и пробвай с тест успех

*
« Отговор #4 -: Март 15, 2008, 14:22:10 pm »
По принцип съм чувала ,че витамин С е кръвоспиращо ,но незнам дали от него ти закъснява..Момичетата са прави че трябва да си направиш тестче...А ние ще стискаме палци...Успех и да нио зарадваш след няколко минути..
*
« Отговор #5 -: Март 15, 2008, 14:26:14 pm »
Благодаря ви момичета!!!Много сте готини...Да и аз пих вит. С. в ампула....дано да сте прави...мисля да изчакам до понеделник за тестче!И още веднъж благодаря за подкрепата!Успех на всички
« Отговор #6 -: Март 15, 2008, 14:50:24 pm »
Успех Бебенце и дано ни изненадаш с един :bfp:
Направо ти се чудя как траеш ,аз досега да бях направила тест :D
*
« Отговор #7 -: Март 15, 2008, 15:25:37 pm »
Трудно е да чакам но ще го направя до понеделник...тази надеждичка сякаш ме крепи,но това за вит.С някак я убива ....странно ми е,но ще изчакам !Благодаря ви....   :bighug:
*
« Отговор #8 -: Март 15, 2008, 16:11:38 pm »
Bebence Пожелавам ти да видиш най-прекрасния резултат  :bfp: !!!
*
« Отговор #9 -: Март 15, 2008, 16:13:58 pm »
Бебенце, стискам ти палци да види6 двете 4ерти4ки  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #10 -: Март 15, 2008, 19:35:34 pm »
Благодаря ви момичета...много сте мили!Дай Боже идващата пролет зарадва всички ни с положителен резултат........
*
« Отговор #11 -: Март 15, 2008, 19:40:44 pm »
Дано, Бебенце, дано. Направи си едно тестче понеделник профилактично и дано да видиш това, което искаш. :crossfingers:

*
« Отговор #12 -: Март 15, 2008, 21:49:46 pm »
Бебенце,  :goodluck: :bfp: :babyflips:
*
« Отговор #13 -: Март 16, 2008, 14:12:38 pm »
 :hello2:
Момичета днес ми е 3-ти ден закъснение...и странно че нямам ПМС(по принцип едва издържам от болки) освен гърдите,които като погледна сякаш не са мои,адски наедряли....
утре ще направя тестче....
*
« Отговор #14 -: Март 16, 2008, 14:15:33 pm »
а и забравих да добавя че вече спрях с вит.С,но пия някакви прахчета противогрипни(Тайлол Хот)....Възможно ли е това да е причината за закъснение...или това че съм настинала????
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #15 -: Март 16, 2008, 14:29:24 pm »
Миличка, направи си тест, не чакай! А Вит " С" може да намали кървенето, не вярвам да го отложи.А прахчетата съдържат парацетамол, вит "С" и разни коригиращи вещества(фъш-фъш им казвам аз),  така че няма проблем.
ПП. Аз след два дни закъснение, няма да се чудя, веднага пишкам в чашка :).
*
« Отговор #16 -: Март 16, 2008, 15:56:58 pm »
Миличка  :crossfingers:да е това което всички тук така силно искаме.
Ветамен С не може да ти забави цикъла. Дано утре ни се похвалиш  :bfp:  :bighug:
*
« Отговор #17 -: Март 16, 2008, 16:02:22 pm »
Милички толкова ме окуражавате...направо незнам как ще изтрая до утре...... :bighug:
Успех на всички!
*
« Отговор #18 -: Март 16, 2008, 16:09:49 pm »
А защо ще чакаш до утре? :DНаправи го днес.
*
« Отговор #19 -: Март 16, 2008, 16:18:57 pm »
Да миличка помислих си го....но нали все пак е по-добре сутринта с първта урина