0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
mikivl , Меги,  :bighug: . Да кажете на червената гостенка, че чак догодина ще я посрещнете отново!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Ей, Лисиче, днес си говорихме за знаци на съдбата...е ха дано е знак,че щъркелчо се е запътил към вас!!!

п.п. От няколко дни се опитвам да буквувам свиркането с уста като междуметие, ама нещо не се сещам...много тъпо,нали? Някой сеща ли съъъъъъъъъъъ!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
               ДАНО ИМА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ +++++++ РЕЗУЛТАТИ!!!

ОЧАКВАЩИ 

mimcheto_85     
Simoni         4.(5).03     
rossy *           
Andreaivano    14-15.03       
Deskata0177    16.03         
dianka         16.(17).03       
Clevergirl_75  18-19.03       
biserche       18-20.03     
Pipi_M         18.03   
dgina          19.03         
prettily       19.03     
Sof            20.03       
radost_I       20-21.03     
Lubaboiko      22-23.03       
Galichka       23-24.03     
Rouzi-Anna     23-24.03   
tani77         23-24.03     

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo                     
ivaqna           
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙
Jael
saraapl

Пожелавам Ви новата стара тема да донесе двойно повече радост..успех на всички и дано не се сърдите че пускам тази темичка..все пак си е същата :)
*
Здравейте на всички в тази прекрасна темичка!!!Аз отдавна следя вашата тема-радвам се и тъжа заедно с вас,когато чета какво пишете.Едва сега и аз се реших да се включа.Ние също се опитваме да си направим бебче и всеки месец го чакаме,но уви и досега не става.С приятеля ми сме заедно от почти 4г. и никога не сме се пазили,но едва отскоро се включих в този прекрасен форум и разбрах термини като БТ,овулация и т.н.С "бебеправене" сме се захванали сериозно от 2 месеца.Радвам се,че всички тук споделяте, помагате си и се подкрепяте взаимно.Много бих се радвала ако мога и аз да се присъединя към вашето СЕМЕЙСТВО(вие наистина сте едно сплотено семейство).
ОТ СЪРЦЕ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ТУК МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ  :bfp:!!!!!!!!!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
добро утро на всички! Днес станах, дори нямаше още 6 часа, нещо не мога да спя напоследък! Пожелавам ви по ведър ден, повечко вяра и много усмивки :P :bighug: :bighug: :bighug: :shower: :jump12:ХУБАВ ДЕН МАЦКИ!
*
Ми да е честита темичката,дано носи късмет...
*
Симонче ,ти няма ли вече да ходиш на лекар?! Хайде ,не се шегувай със здравето си..Лелката направо си те пропусна този месец..Дано да е за хубаво...
Добро утро милички.
Днес ми е датата на М..,но още не идва. По принцип сутрин съм винаги на тази дата цъфнала. Стискайте палци. Кажете ако не ми дойде кога да правя теста,че и днес мъжо е рожденник и все още имам надежда за изненада.? :ask:
*
Добро утро мацки. Пожбелавам ви хубав ден и много +++++++++++++
Симони-бонбони няма ли да отиде6 на лекар, 4акаме да се похвали6?
Добро утро момиченца. Как сте днес? Е, днес е датата ми на М.. но все още го няма. Това ме учудва,защото по принцип сутрин със ставането ми "цъфва". Е милички, кажете кога да правя теста,че и нали днес мъжо е рожденник и все още има време да го изненадам с  :bfp: Ох, днес няма да ми се работи. Само мисля дали ще ми дойде или не. :balk_159:
*
направи го сега или утре сутрин... И успех..Да ти е жив и здрав мъжо... :)
направи го сега или утре сутрин... И успех..Да ти е жив и здрав мъжо... :)

Има ли значение каква марка е?Че в неделя си правих Шуър Чек но беше отрицателен. Вече като видя една черта,направо...... бърка ми в здравето. :balk_150:
*
Добро утро момичета-кокичета! :D Гледам,отворили сте нова темичка,ха да е на по-вече  :bfp: :bfp: :bfp:!
Новилка,да ти е жив и здрав мъжа!Колкото до теста,то можеш да си пуснеш кръвен/по-сигурен е/,щото уринарните тестове не винаги са точни и могат да те подведат или разочароват.Успех каквото и да решиш!
Много съжалявам за Меги и Макливл,също и за другите момичета,които е навестила гадната леля.Но никакво спиране-смело напред момичета! :bighug:
На мен тази сутрин ми падна БТ и си имам всички ПМС,така че лелището чука на вратата...
Пожелавам хубав и усмихнат ден на всички! :D
*
Честита ни нова темичка.
Добро утро лек и усмихнат ден на всички. :D
Новелка  :crossfingers:.
Bebebe  :welcome_1: и да не се задъжиш дълго тук.
Вече ме избева на лудост. Имам чувството,че ми дойде. Съответно притичах до 00,но има само жълтеникаво зацапване. Знам,че това е един от признаците ми за наближаване на леличката. И коремът ме боли ,но някак си по-различно. Винаги лелята ми идва с адски болки,а сега са тъпи и са само край левия яйчник. Оооооооффффф, че и аптека наблизо няма да си изпратя охраната за тест. Да му се не види. :balk_153:
Дано дано дано не ми дойде. :balk_163:
добро утро от мен!
чудя се защо сте пуснали две теми????
така е по-трудно да се следи кой какво пише и да се отговаря.. :?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Новилка да ти е жив и здрав мъжа и дано да го зарадва6, стискам палци да не ти дойде :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Здравейте мачки,
хайде днес да има мн +++++++ тестчета

Добро утро момиченца. Как сте днес? Е, днес е датата ми на М.. но все още го няма. Това ме учудва,защото по принцип сутрин със ставането ми "цъфва". Е милички, кажете кога да правя теста,че и нали днес мъжо е рожденник и все още има време да го изненадам с  :bfp: Ох, днес няма да ми се работи. Само мисля дали ще ми дойде или не. :balk_159:
първият ще е твоя, защо не изтичкаш до аптеката

Здравейте мачки,
хайде днес да има мн +++++++ тестчета

първият ще е твоя, защо не изтичкаш до аптеката

Страх ме е че ще е една черта. Незнам. А и аптека наблизо край мен няма, а съм на работа.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Добро утро, момичета! Честита нова темичка, дано да е още по-късметлийска от предишната!
Новилка, да ти е жив и здрав мъжа, и много да те слуша! Пожелавам ти да не ти дойде и да му поднесеш най-желания подарък!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!