Да, забравих че съм ви обещала да ви разкажа, знам го от една добра моя приятелка която е вярваща и която също така вярва в прераждането на душите....Т атя ми е разказвала, че всеки дух качил се горе се връща след определено време, когато му дойде времето и когато му разрешат, но също така е много важно да си избере двойка, която не е кармично обременена и която да може да го стимулира след като е дошъл на земята да си изпълни не изпълнените задачи. Избирайки си двойка, Господ показва на духът целия му живот, всичко хубаво и всичко лошо- има нещастия, за които ние всички които сме на земята знаим, но разбира се с течение на времето забравяме....., та след като си е видял духа живота пак избира и ако е съгласен той идва- ние забременяваме. Има двойки, на които е отредено да нямат деца, но това е защото са кармично обременени!Понякога за съжаление двойките се разделят и намират други половинки и с тях без проблемно имат деца- просто някои двойки нетрябва да имат....много жестоко звучи, но не съм го измисляла. Малките деца до 7-8 годишна възраст, виждат духовете около себе си особено когато в семейството почине някой те го виждат и знаят без да им се обяснява къде и къде отива....Наистина звучи като приказка, но на мен ми беше доказано че това е вярно!В семейството ми наистина наскоро почина много скъп за мен човек, Ема без да и обяснявам нищо, никои не е говорил с нея за това, тя знаеше и даже ту на няколко пъти ми обяснява....Страшно е...