0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Bлагодаря ви Бебе, Люба. така искам ве4е да стане, искам да си гу6кам е дно малко съкрови6те и да го оби4ам с цялата си ду6а, да се грижа за моето сладко беб4е.
Пожелавам ви го моми4ета, на вси4ки... знам 4е 6те бъдете най-добрите майки и се моля да се местите бързо в друга теми4ка.
 :bighug: :bighug: :bighug:
стискам палци Мим4е
Мимче,мила не се притеснявай!Надежда недей да губиш.Все пак каквото и да ти покаже теста не е 100% сигурен.
 :welcome3: на Nezisgbg, и скорошно преместване в другата тема!
благодаря ти мила дай Боже на всеки му от нас!  :goodluck: :crossfingers: :bfp: :goodluck:[/i][/color]
*
ne6i ЩЕ СТАНЕ!!!Ще си гушкаш и обичаш най-сладкото бебче!Ще си най-добрата мама и за тебе ще е най-безценното съкровище!Само имай вяра!!!
Успех на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

    Vickson

  • *****
  • 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Сиска, и аз мисля че за уринен тест е рано, но това което описваш - много се надявам да е може би кръвен би бил по-уместен ако нямаш търпение
Мимче, душа чудя ти се как издържаш?! стискам ти палци
Симони какво стана - да те чакам ли у нас за чистенето? :)
Новилка, как си мила? какво направи със студентите?



*
Много ми е хубаво като съм тук с вас, но сега моля за извинение...отивам в леглото...не съм добра компания.
Пожелавам ви приятна ве4ер, много усмивки и сладки съни6та след това. Благодаря ви моми4ета.
*
ne6i лека вечер и на теб мила.Дано утре да си по-спокойна и по-обнадеждена! :blowingdust2:
*
Lubaboiko Извинявам се за нахалството,но може ли да те помоля да я пратиш и на мен тази диета,която правиш ти. :oops:
Някои може ли да ми помогне да ми каже може ли да се получи загнездване на яицеклетка без да ти прокарви? :balk_91: :balk_160:
*
Някои може ли да ми помогне да ми каже може ли да се получи загнездване на яицеклетка без да ти прокарви? :balk_91: :balk_160:

в повечето случай имплантацията е без зацапване...така че не се притеснявай ,може и ти да си бременна ...Дано!
в повечето случай имплантацията е без зацапване...така че не се притеснявай ,може и ти да си бременна ...Дано!
[/quote]
Благодаря ти много!Ами дано,че направо вече ми писна само да  :ask: а сега ме боли корема от двете страни и то не е като болка ами едно такова тъпо!
 :hello2: мили приятелки!Много ме е яд, че не мога да влизам във форума през деня, така ми се иска на момента да пиша, когато искам нещо да кажа, а сега докато ви изчета и забравям на коя какво съм искала да напиша  :balk_149:
Биби :occasion13:, желая ти здраве и в най-скоро време да гушкаш  ylinfant.
Елана, ЧЕСТИТООО,леки 9 месеца и прекрасно бебче! Ей така най-обичам, докато влезе някоя в темата и дим да я няма  :lol:
Сиска , :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, хайде и ти да се махаш от тук, марш в другата тема , на бременелките  :lol: :lol: :lol:
Любе,кефя ти се колко си решителна и амбицирана, продължавай все така, а пък бебо ще дойде то се знае , самичко или с помощта на чичо док, но ще дойде съвсем скоро.
Галичка, чух по новините че празника ви се отменя ,заради днешната трагедия на някакъв строеж, имало 2 жертви. Просто няма ден без подобни  трагедии,я някой убил женаси ,друг блъснал дете, ужас!
Исках и друго нещо да кажа, ама...Здраве да е, като се сетя -пак  :wink:
*
Момичета, запрете се малко да пишете :D , вие на работа ли ходите или само тялом сте там. Като гледам колко изписвате на ден, направо ми става лошо да ви следя.
Ама пък с колко настроение ме зареждате вечер докато се опитвам да ви изчета, да знаете само. Ето Симони ни е направила график за този месец:

искам да се прибирам....не ми се стой в таз дупка!!!!А, чак в 17.30 ще имам удоволствието да си тръгна! Ей мацки, първо Мегги я посрещнаха леля и чичо, после ман, а сега и новилка- да му прави сметка Меггито другия месец....., че трябва да е първо Меги две чертички, после аз и веднага и новилка!!А, всички други още този месец....те ще ни плюят после.Ще изкреизам до 17.30....

В този смисъл утре ще направим спермограма на мъжлето (само обикновена), предишната не беше много добра, но не е и отчайваща все пак (Любче, съжалявам за вашата, но надявам се, че Кацаров ще помага), така че стискайте палци, после четвъртък съм на док да видим как са фоликулчетата този месец и да видим какво ще правим нататък. А искам да разбера много защо беше това 7-дневно закъснение на цикъла ми този месец, не може да е без нищо, просто ей така.

Биби: честит рожден ден, пожелавам ти най-вече да бъдеш силна, никога повече да не преживяваш това, което ти се случи и догодина да имаш помощник за свещичките.

Така за сега това, продължавам да чета и пак да пиша, защото иначе ще изпусна нещо важно.

АААА, да, Честито на новата бременелка, успех мила и дано скоро и ние те последваме!


 
*
Благодаря ти Силве! Много си мила :)
Виждам че всички сте се отдали на петъка и няма никой във форума ,ма то са малко лудите като мен... Аз съм си самичка и сега ми е скучно и тъжно и милото ми липсва...За него днешния ден е много гаден а не може да го сподели с мен ,заради тъпата работа...
Лека вечер и много се надявам утрешния ден да е радостен..Днешния ми хареса много...

nezisgbg,радвам се ,че си при нас .И много да не се задържаш ,а марш в темата на бременните.Стискам палци закъснението ти да се окаже  :bfp:
Сиска,Мимче,вие сте ни надеждата момичета :crossfingers:
Неши ,дай Боже зацапването ти да е признак на растящо коремче preggo
Люба,честно да ти кажа кефя се на резултата ти от диетката ,но така ти  е идеална фигурата ,нали те видях на снимката .Супер си и никак не си дебела.
Радост ,съжалявам миличка :bighug:

добър вечер настоящи и бъдещи мамчета.Предималко си направих тест за бременност и беше  :bfn:
*
Съжалявам мила,дано по-скоро стане и при теб...
Сетих се кво исках да кажа още  :). Соф, да ти е жив и здрав племенника, голям сладур е, особено там където се е нацупил  :), много до ви радва всички ви и много скоро да му родиш братовчедче!
Новилка, твойто бебе голям наблюдател бе  :lol:.И аз качих снимка на моето бебче, ха познайте кое е? :lol:
добър вечер настоящи и бъдещи мамчета.Предималко си направих тест за бременност и беше  :bfn:
Съжалявам миличка  :bighug:, но нали я нама още лелката, винаги има надежда докато я няма.
Ей сега отивам и аз да хвърля  едно око  в албумчето :lol:
Меги ,нали няма м ,значи има недежда,нали знаеш ,че понякога тестовете не ловят бременноста.Дано ,дано :crossfingers:
Да видя и на Силвичка бебчето :D

   
*

Мегиииииииииииииии? Къде си? Ти съвсем се изгуби...Изпрати ли лелището?


Ощеееееее не съм, аз съм от дълготрайните, цяяяяяялаааа седмица ме мъчи, но в неделя налягам мъжлето и да му мисли, този месец няма прошка. Миналят бяхме болни точно когато не трябва и мисля да наваксаме този месец и заради предишния. Той още не знае, но скоро ще разбере :-)

@_Megi_@: Адашче, недей така мила, все още има надежда. Не се отчайвай, моля те. Ако не стане сега, не се притеснявай, ние сме с теб и ти стискаме палци много, много скоро да ни се похвалиш.

lubaboiko: не си сама, мила, има и други луди като теб, АЗ например :-)

Сиска, Мимче: стискам ви палците и на ръцете, и на краката.

Радост: много, много съжалявам. И ти не се предавай, рано или късно и нас ще ни сполети това стастие.

Еееееееее, Любче, само на мен не си пратила диетата, а като ви гледам на снимките в албумчето, нямате особена нужда от диети, за разлика от мен. Ама нямам и много воля затова, но пък може и аз да опитам, като чета колко сте доволни от нея.