0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Megi :goodluck: , че аз май ще издавам фронта.
Любчето е "диетолога"
Мерси милички и аз  :goodluck:за вас и не ме разочаровайте искам да видя  :bfp: от всички.Да бе да мила със съпружеското тяло е така Г/Д ама чисти,готви,пери какафонията си е една и съща всеки ден
*
Доми,да не съм чула!!! Меги ще ти стискам палци мила...Да не се изложиш че вече ще ви редя в две редици по хубост и като ви подпукам... :)
*

    krasiko

  • ***
  • 412
  • Щастлива мама на двама
Добре , че съм грозна  :lol: Ще съм последна  в подпукването :lol:
« Последна редакция: Март 20, 2008, 20:01:31 pm от krasiko »
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
хи-хи-хи-хи-хи то и аз да са наредя на опашката тогава. Ей, Бойче аз без бой сЪ придавЪм, моля ти се да мЪ пукаш по-малко! :lol:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Не!!! Нямам милост!!! Всички под ножа ,докато не декларирате положителни тестове придружени със снимки от видеозон и още куп документи... :)
*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Бива си те,Любче!Страхотен хумор имаш!Аз много обичам такива хора!
*
Люб4е, така ми харесва6 :D, аз оба4е съм най-последна при вси4ки положения. :D
Ей Любка ,как ме развесели  :bighug:Какво сме се оклюмали ,ааааа .Днес настъпва пролетта ,и знаете ли ,ами щъркелите идват към нас.Ще има за всеки вързопче  :D
*
Бре бре бре ,яко грозници се извъдихте ...я по полека с комплексите щото аз конкуренция не търпя... :)

Момичета кокичета ще си измия чиниите,щото мъжо ще ме подпука мене след малко...А той утре заминава на семинар и ще имам възможността да не излизам от форума,който междувпрочем си стана чат,но мисля че в това няма лошо... Лека вечер и целувки от мен..
Здравейте момичета.Такмо се прибирам от университета и съм скапана  :( .Днес сутринта температурата ми беше 37,00. Няма лелка все още и се чудя... Момичета прегръщам ви силно и да знаете,че много си ви обичам!
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Момичета кокичета ще си измия чиниите,щото мъжо ще ме подпука мене след малко...А той утре заминава на семинар и ще имам възможността да не излизам от форума,който междувпрочем си стана чат,но мисля че в това няма лошо... Лека вечер и целувки от мен..

Хммм! Ще те подпука...? Че то кво лошо има в туй...Тръгнал той да плаши кучето със салам  :wink: Я по-добре си прави оглушки, че току виж си намазала нещо преди семинара!  :lol:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
здравейте и от късните новини от вкъщи- опитвам се да сложа емчо да спи и се сещате че тя мен ще ме сложи, но аз съм строга но справедлива- хихихи! Ей Висконче и аз съм при доктор Юнакова и аз съм доволна от нея, много е прецизна и внимателна, изчерпателна и проста с обясненията, което на мен ми допада има докгита които ти говорят все едно си завършил с тях випуска и само цъкаш и като си тръгнеш си по объркан от колкто преди да влезеш. Меггито, другия месец викам да е нашия???? Чу ли ме, скъпа, ти забременяваш и аз ще те последвам- сега беше така, добре те последвах- така че прави му сметката с мъжо ти. А, що се отнася до дължината на цикъла ми преди малко се го броях ударих 45 дена дължина- мисля че мога да кандидатствам за рекордите на ГИНЕС :witch: :cul2: ИМАМ ПРОБЛЕМ И АКО ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА :flower: :flower: :flower: :flower:МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДА МИ ОПРЕДИЛИ ГОРЕ ДОЛУ КОГА ТРЯБВА ДА МИ Е ОВУЛ.  при положение че ми се събират 45 дена?????????????
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
да героите у нас са изморени- ЕМА  заспа хихихихахаха, тя днес беше с мъж ми на работа и е вилняла из студиото на "това го може всяко хлапе", като ме взеха от работа беше страшно развълнуване!Сладур......пожелавам на всички ви по две!!! :lol:
Момичета, я да ви питам мислите ли,че мога да взимам дуфастон и аспирин протект на своя глава без да съм имала този месец инсе? Просто действахме по ест.начин в дните на О. Оставям инсето за юни някъде-дотогава моя пие лекарства за подобряване на спермата.Направо си я усетих овулацията с страшни болки и главоболие. Нали го препоръчват след инсе та се сетих немога ли и аз да ги пия? Или на 7-ия ден да си изсл. прогестерона? Май и по това се познаваше дали нещо е станало? Мерси

Дуфастон биха ти изписали, ако имаш прогестеронов дефицит. И разбира се - установен с изследвания. Но доколкото те чета, май проблемът не е у теб. Дори да си го позволиш, няма да промениш крайния резултат. Не е добре да взимаш на своя глава хормонални препарати, защото ако нямаш хормонален проблем, може да го предизвикаш!

Аспиринът по принцип не е вреден, обаче пак не е ясно. При някои жени предизвиква кръвоизливи. По принцип се предписва при проблеми с кръвосъсирването - на жени, които правят тромби и имат лошо кръвоснабдяване на плацентата по този повод. И пак се установява с изследвания.
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
лека нощ, явно всички сте заспали! Аз заплаших милото"че ще го секся яко от другата седмица", той не изглеждаше като изплашен....
*
Зравейте , момичета колко много сте изписали за два дена не мага да смогна да ви изчета.
Биби  :bighug:
Любе днес вече ми харесваш . Ще видиш всичко ще е ок.
Симони мерси за молитвата . Другия месец е наш.
Искам я и аз тази диета.
Меги :crossfingers:
Любе, айде и на мен таз диетка вълшебна ;)
« Последна редакция: Март 20, 2008, 23:28:45 pm от Pepka »
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
мацки, добро утро на всички!Хубав и усмихнат ден, дано да е по- топличко на вън.Имам една молба към вас, моля отговорете ми на въпроса, след колко време трябва да ми е овул. като ми беше М.45 дни аз си го сметнах грубо, че някъде след около 16 дена, правилно ли го смятам?Моля ви се помогнете, Меггито, ти също с голямо закъснение ти колко дни си слагаш, за зреене на фоликолите и как мислиш кога ще ти овул.?От работа продължавам да ви следя...
Добро утро и от мен мацки. Снощи лелята дойде с ужасен кръвоизлив. Много ми е зле,но пък духом съм добре. :wink: Аз явно не мога да смятам ову. На 31 дни кога трябва да ми е овуто? Помагайте, щото иначе ще изхвърля всички графики,листи, елки и незнам още какво за смятане на ову.  :x :x Този път ще си купа 20 теста за Ову. 8O