0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Люба незнам при кой лекар ходиш обаче не ми е ясно как така ако си за инсе ще ти назначи тест за проходимост на тръбите, а ако си за някакъв вид инвитро няма ? При всички положения неможеш да пристъпиш към АРТ без ЦС или ХИДРОТУБАЦИЯ ! При такова положение автаматично ти намалява шанса за успех , защото незнаеш дали имаш или нямаш тубарен проблем.  :?
Люба,не се притеснявай ,ще видиш ,че ще намерите решение и ти много скоро ще бъдеш мама.Бъди силна и не се подавай на отчаяние,то може само да е лош съветник.А виждам ,че си готова на всичко за да сбъднеш мечтата си .Стискам палци спермограмата утре да е наред и нещата да изглеждат по добре от днес.И мисля ,че задължително трябва да направиш ЦС.
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
...Искам го повече от всичко на тази земя...Просто не проумявам защо ми се случва,какво толкова лошо съм направила ...

Мила Люба, аз от отрицателния си тест до днес не съм писала защото ми изчезнаха думичките и мислите но сега ми се прииска да ти напиша а и на всички момичета,които понякога губят вяра и кураж:)
Никога няма да разбереш, защо ти се случва и защо се случва на всички нас тук а и на много други,които нямат и представа за "Зачатие".Това е още един от въпросите без отговор и аз отдавна съм спряла да си го задавам защото отговор няма.Грешила съм, наранявала съм хора(и съзнателно и несъзнателно), лъгала съм и вероятно още куп други бели съм направила в живота си, както и всеки друг човек-някои по-малко,други повече, но това вярвяй ми не ни прави толкова лоши, че Господ да ни наказва с подобно нещо.Затова ако можеш приеми,че това ти се случва, защото се случва.
Няма да ти казвам, че ще ти мине защото докато не збъднете мечтата си ще те боли за едно или друго.Понякога повече, друг път по -малко и ти по-добре от всеки тук знаеш, че ще се справиш с всяка болка защото си го написала..."...Искам го повече от всичко на тази земя..." и защото някой ден ще го имаш.И ако има нещо което със сигурност да зная, то е, че за всичко в този живот е необходимо търпение, вяра и много силно желание.
Преди не вярвах на мечтите си:)Мечтаех за елементарни неща (като стойност в живота), но толкова силно, че те се случваха и въпреки това аз пак отказвах да повярвам, че мечтите се сбъдват.Мислех си, че е чиста случайност.Ами...вероятно много случайности са ми се сбъднали:)
Затова и не паднах духом когато разбрах, че ИКСИ-то ни е неуспешно, но неможах да се закрепя когато вапреки огромното разстояние, което ни разделя, усетих колко го заболя съпруга ми:(
Май това е едно от нещата с които не се научих да се справям-болката на другите винаги е по-голяма от моята и от тяхната ме боли повече.
Не мъчи хубавата си главица с въпроси на които няма отговор и продължи напред когато сте готови а не когато трябва.С цялото си сърце ,пожелавам на теб и на всички момичета тук (написаното е към всички защото вие сте ми семейството) да вървите само напред и да не забравяте защо сте тръгнали.Трудно е и боли много често но МЕЧТАТА си заслужава всяка болка.поне за мен е така.
Прегръщам ви всички и не спирайте да се усмихвате,даже когато ви е трудно:)
 Люба , надежда винаги има! И на нас ни казваха , че с тази спермограма по естествен път няма да стане , но се случи... е вярно - неуспешно , но важното е , че стана и още повече , че съм имала имунологичен проблем, за който не съм и подозирала, но за другия път ще зная!
 За инсеминацията е необходима хидротубация или ЦС , но за ин витро мисля , че не е необходима. Нали то преодолява този проблем.
 Ще ти стискам палци!
Любче,спомни за историята,която някой (вече не помня кой) беше разказал за жена,на която са казали ,че не може да има деца, но сега си има.Мнението на един лекар(поне за мен) не е достатъчно.Имай вяра, изчакай новата спермограма на Бойко, направи някой други изследвания още. :bighug: Не сам много компетентна, нотова е моето мнение.Не се отчайваи.Ние сме с тебпоне за моралната подкрепа.Обичкам те
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

Симона,ето намерих списъка от другата тема ,ако някой не се открие да се впише.


СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
[/quote  може ли и мен Десислава Панчева
*
Аз до сега се държах ,но вие ми отприщихте емоциите...Седя си сама и ви чета и рева...Не съм очаквала толкова подкрепа от никой до сега...Един ден звъннах на майка ми (тя живее в чужбина)и и казах че имам съмнения за бременност .Тя ми отговори"Мамо,да не си болна от жълтеница?!"Направо и затворих телефона...Сестра ми е медицинско лице и когато и спомена нещо тя винаги ми казва че ми е станало фикс идея и че съм за психиатър... Затова много се учудвам и се радвам на подкрепата ви...Вие сте тези които ми дават сила да продължа.. Иначе какво да ви кажа...Мнението на този лекар е важно за мен ,но не е миродавно...Ние ще правим още куп изследвания и тогава ще преценим...Може пък тази спермограма да е по- добра и да може и с инсе да стане или пък да се намери начин за лечение на проблема и тя да се подобри..Незнам...каквото и да е ще се справим иначе на кой ще разказваме как сме се карали и как сме се забавлявали и как сме си купили лимузина ,пък живеем в гарсониера?!?!? :) Трябва да има поне кой да ни наследи борчовете ако не друго... :)(това пак беше неуместна шега)
Tanj74 За инвитро каза че не е задължителна ЦС,защото то нали въобще не се налага да преминава яйцеклетката през тръбите,пък за инсе е задължително...За това най-важни са резултатите от спермограмата...Но 95% е сигурно че ще има ЦС...

Сега ми е по- леко и се надявам да мога да заспя вече...Още един път ви благодаря момичета и искам да ви кажа че сте много мили и неприлично интелигентни и зрели...Задължително всички трябва да имате деца ,защото само така ще тръгне на оправия тая държава...Лека нощ!
Здравейте и от мен, пиша ви рядко, защото съм командировка и нямам комп под ръка. Сега ще прекаля с поста, но много време ми отне да прочета всичко  :lol: , а вие сте изписали 14 страници  :youwoman: от вчера
  Искам първо да честитя на двете рожденички - да сте живи и здрави, весели и засмени!!! Догодина да сте с колички по парковете!!!
  Мило Биби, много ми се иска да те прегърна истински и да ти вдъхна вяра и надежда. Усещам болката ти в мен, но и някакъв хъс и вяра, че това е минало и скоро пак ще си бременееш!  :crossfingers: :balk_21:
  Люба,зависи на колко сте години и колко време имате като търпение. Ние 4 години лекуваме "мъжки фактор" и сега всичко е наред, но пак не съм сигурна, че няма да се стигне до ин-витро, защото сме на по 35год. и "часовника ни цъка". Поне имаме шанс за инсе и ще пробваме пак, но то в живота няма нищо сигурно ... и ако тази година АРТ опитите не дадат резултат, ще се пробваме да си осиновим детенце. Няма отказване, ще ставаме мама и тати - то се знае  :lol:
  Симони, подкрепям общата ни молитва в Руската черква, списъчето го имаш готово, кога да сме с теб в молитва? 
  За пореден път и аз се изтривам от очакващите този месец, трябва да се следи актуалната информация, дано и аз не съм объркала и да съм "пипнала" грешно списъче...

ОЧАКВАЩИ   bfp

vmj_83  stork-boy
mimcheto_85  stork-boy   
Simoni         4.(5).03  stork-boy   
rossy *                    stork-boy
Andreaivano    14-15.03   stork-boy   
Deskata0177    16.03      stork-boy   
dianka         16.(17).03  stork-boy   
Clevergirl_75  18-19.03     stork-boy
Pipi_M         18.03  stork-boy
dgina          19.03     stork-boy   
prettily       19.03    stork-boy
radost_I       20-21.03   stork-boy   
Lubaboiko      22-23.03     stork-boy
Galichka       23-24.03    stork-boy
Rouzi-Anna     23-24.03  stork-boy
tani77         23-24.03   stork-boy
malkoto_dqvolche 23-24.03 stork-boy


     
ЛОВУВАЩИ:

 
lqlyo             eggsperm         
ivaqna           eggsperm
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙  eggsperm
nomine           eggsperm

Извинете ме за дългият пост, очаквам само ++++ за утре, обичам ви, прегръщам ви и ви  :balk_21:


*
Люба, има момичета който са правили АРТ опити и са имали хидросалпингс,естествено опита е неуспешен.Затова е необходимо да се направи тест за проходимост на тръбите.Затова ти го написах. Това е като предпазна мярка.От все сърце ти желая успех и не се отчайвай !
може ли и мен в списъка някой да ме мушне че е знам как благодаря ви/ на нечакащи/
*
ОЧАКВАЩИ   bfp

vmj_83   
mimcheto_85     
Simoni         4.(5).03     
rossy *                   
Andreaivano    14-15.03     
Deskata0177    16.03         
dianka         16.(17).03     
Clevergirl_75  18-19.03     
Pipi_M         18.03   
dgina          19.03       
prettily       19.03     
radost_I       20-21.03     
Lubaboiko      22-23.03     
Galichka       23-24.03     
Rouzi-Anna     23-24.03   
tani77         23-24.03   
malkoto_dqvolche 23-24.03
lqlyo  31.03

     
ЛОВУВАЩИ:


ivaqna            :eggsperm:
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙   :eggsperm:
nomine            :eggsperm:

Ние се наловувахме вече и се вписвам в очакващи
« Последна редакция: Март 20, 2008, 00:48:26 am от lqlyo »


*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
ДобрУтро!  :wink: Усмихнете се и посрещнете деня с мноооооого настроение!


По отношение на ЦС преди процедура и в двата случая е хубаво да се направи за да се изключи хидросалпинг- подобен е токсичен и рисков за една евентуална бременност.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
ОЧАКВАЩИ   bfp

vmj_83   
mimcheto_85     
Simoni         4.(5).03     
rossy *                   
Andreaivano    14-15.03     
Deskata0177    16.03         
dianka         16.(17).03     
Clevergirl_75  18-19.03     
Pipi_M         18.03   
dgina          19.03             
radost_I       20-21.03     
Lubaboiko      22-23.03     
Galichka       23-24.03     
Rouzi-Anna     23-24.03   
tani77         23-24.03   
malkoto_dqvolche 23-24.03
lqlyo  31.03

     
ЛОВУВАЩИ:


ivaqna            :eggsperm:
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙   :eggsperm:
nomine            :eggsperm:



И моето Нечакане завърши трагично !
« Последна редакция: Март 20, 2008, 07:11:24 am от prettily »
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Добро утро момичета:)
Пожелавам ви хубав и спокоен ден и много усмивки:)
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
добро утро, момичета- весел и емоционален ден, на никого да не му е скучно- аз отивам на работо, лелелелелелел как не ми се ходи Единственото нещо което ме крепи е че ще мого да отида до нашата църква, в обедната почивка Тя е в 12 30, което значи че ще бъда там в 12 45, до после!
обро утро момичета. :grouphug: :ballons:
Аз съм шокирана. Сутринта реших да меря БТ в леглото- отворих очи и... мерих- температурата беше 37,00. Станах и си направих тест- една черта. Мъжо забеляза,че гърдите ми са наедрели. Сутринта много ме болеше коремчето и бях убедена,че всеки момент лелята е дошла. Е, още я няма. Какво да правя? :BangHead: А затрудненото дишане още си го имам.
*
Добро утро милички! :D
Първо искам да кажа на Любчето,да не се притеснява.Любе и ние се борим с лоша спермограма/2%морфология сме,лоша подвижност и астенотератозооспермия/.Освен това и при мен нещата не са розови/не правя по-вече от 1 фоликул на цикъл/.И въпреки това направихме инсе-е,този път не успяхме но следващия непременно ще успеем.Така че бори се,направи си цветната снимка/да си сигурна/и действайте!И потърси и второ мнение,аз поне така бих постъпила.Успех днес ти желая! :D
Сега искам силно да прегърна Биби! :bighug:Миличка,предполагам болката ти е голяма,но ти не се отчайвай,ние всички сме до теб в този труден момент и те подкрепяме!Кураж! :bighug:
На всички,които отпадат/включително и аз/,пожелавам успех следващия месец! :D
Желая ви слънчев и весел ден момичета!
добро утро, момичета- весел и емоционален ден, на никого да не му е скучно- аз отивам на работо, лелелелелелел как не ми се ходи Единственото нещо което ме крепи е че ще мого да отида до нашата църква, в обедната почивка Тя е в 12 30, което значи че ще бъда там в 12 45, до после!

Ей,пишете и мен.
*
Момичета много ви благодаря за милите думи :bighug: :bighug: :bighug:.Снощи си поплаках и днес май съм по-добре.

Любче, дръж се мила. Потърсете и второ мнение и лечение за Бойко. Вярвам че ще успеете. Прегръщам те силно и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:


*

    krasiko

  • ***
  • 412
  • Щастлива мама на двама
Добро утро , млилички !
Горе главата Любче , Биби и всички момичета , не се отчайвайте и не мислете , че сте наказани за нещо .Наказваме се самите ние , като търсим вината в себе си .Лично аз съм преживяла един ужасен мисед и след това невъзможността да забременея и разбрах  , че така е трябвало да се случи . Бях се отчаяла и точно , когато бях изгубила всяка надежда чудото стана ! Вярвам , че и при вас ще се получи , при едни по-лесно при други малко по-трудно , но резултата ще бъде един и същ - едно сладко мъниче !
Обичкам ви и ви прегръщам силно  :balk_104: