0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Meggy само на вас ще кажа-само да стане.Много сте мили.Успех на всички които чакат чудто като мен
svetal4y, лутеалната фаза заема времето между овулацията и настъпването на следващата менструация.
По- добре е повече да знаеш / това е мое мнение/, така можеш да се предпазиш от нежелани последствия в бъдеще.
« Последна редакция: Март 19, 2008, 20:27:42 pm от Pepka »
svetal4y,добре дошла мила .И нека скоро видиш двете така жадувани от всички ни чертички :crossfingers:Питай ,ние сме насреща .
Люба,какво стана мила .Чакаме да кажеш как мина прегледа.
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Биби, ужасно съжалявам мила! Разбирам те, но май думите са излишни! Поплачи си, изживей мъката си, за да можеш да продължиш. Силно те прегръщам мила!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
ей сега прочетох новинките и да ви кажа желанието за купон си отиде.......Божке Биби какво е станоло- някака аз не го разбирам та камо ли ти!??!?!?!?!?!?! 8O :? :(Не искам да ти казвам че съжалявам или разни такива работи- само едно- явно така е трябвало да стане, може би последствията са щели да бъдат по- лоши, щом Господ така е решил- така е станало, но това значи че следващия път ще бъде твоя път. Ще го искаш още повече, ще се молиш още повече, ще трепериш още повече и най- важното ще е още по сладко! Така че горе главата момиче, поплачи си и си стягаи твойте и на мъж ти гащите, защото нали знаеш?

Ей мацки утре съм на работа, тези там без мен не могат и трябва да оставя детето заради тях, но мисълта ми беше друга - дали искате да отида до нашата църква? да направим един бърз списък:

СИМОНА
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на рожденичките и след девет месечно закъснение да получат сини/розови ревливи вързопчета!
Щях да казвам толкова неща, а като прочетох какво се е случило с Биби и всичко ми се изпари....
А, да ...Любче исках само да ти кажа,че силно се надявам да си   preggo
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Момичета прибрах се... Много ми е гадно...Доктора ми каза че по естествен път ако искам да забременея ,ще трябва Господ да слезе и да ни хване за ръцете.... :( Каза че спермограмата на Бойко е адски лоша и само икси или инвитро може нещо да направи ,но и там дава 20% шанс...Утре Бойко е пак на спермограма и каза аз да изследвам хормони,и ако Бойковата е по- добра може да се направи нещо с инсеминация ,но ако е като предишната,просто да забравим  и за инсе.... :( Иначе на мен ми каза че имам много добри данни за майка ,че съм здрава ,че нямам кисти ,че нямам възпаления ,че имам много добре разположена матка и.т.н, но пък се притеснява защото матката ми не е лутеална и че все едно съм в цикъл...Каза ми че имам малки фоликулчета и че въобще все едно ми е първи ден от цикъла...Изключи лапароскопия въобще като вариант и каза че ако на Бойко спермограмата е по- добра ще ми направи цветна снимка за инсеминация ,а ако му е лоша като преди ,то няма да ми прави ЦС,а направо ще ме стимулира за инвитро... И то ако нямам хормонални смущения ,които да лекувам преди това разбира се... Въобще нещата не са розови ,а аз така се надявах да стане по естествен път или поне с инсеминация...
Също така ми каза че БТ понякога лъже и че може да съм имала ову,но после като ме видя каза че май не съм имала ову наистина този месец...

Това беше от прегледа,сега ще си лижем раните с милото и ще умуваме от къде да търсим пари за инвитро...
Лека вечер на вас и дано никога не стигнете до това положение...
Биби:balk_144:, съжалявам миличка, много ми е мъчно...Прегръщам те силно.
Все си казвам, ох веднъж да забременея и всичко ще се нареди, ама не е така.Износването на бебчето не е по-малко трудно от забременяването, напротив даже.Но,Биби, аз лично не бих се примирила с мнение "естествен подбор" и бих направила и други изследвания, трябва да има причина според мен.Но ти си знаеш най-добре,аз съм си параноичка по принцип.
Биби, толкова ми стана мъчно за теб :balk_145:.Знам че няма да те успокои, но по добре че е станало сега а не като при мен в 9-ти месец, тогава много по трудно се приживява защото вече е оформено бебе.Сега ще останеш само с един спомен че е имало нещо, но какво и как и защо ще си останат само въпроси.Сега се отърси все едно никога не е станало и почни да мислиш за следващата бременност, която ще е след около 3 до 6 месеца най много.Пожелавам ти всичко най - хубаво и недей се отдава на черни мисли, не прави тази грешка като мен защото ме тресна такава депресия от тогава че все още не мога да се отърва от нея и ми пречи да се зарадвам истински на положението ми. :bighug:
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
любе, много ми е мъчно за теб. да, знаеш че няма да ти казвам нищо освен че съм с теб! :bighug: yahoo_17утре те записвам за църква, ако не искаш се отпиши?! или си коригирай името че забравих истинското :BangHead: :bonk:

СИМОНА
ЛЮБА
Симона,ето намерих списъка от другата тема ,ако някой не се открие да се впише.


СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
*
Люба, много мъ4но ми стана  :bighug:незнам акво да ти кажа в този момент :balk_136:, знам само 4е 6те вземете ре6ение и каквото и да направите вярвам 4е 6те успее6.
Симони, благодаря ти за това което прави6
СИМОНА
ЛЮБА
НЕЛИ
Спокйна но6т на вси4ки и дано утре6ния ден е по-добър за вси4ки
*
Роузи ме изпревари, извинявайте не видях. Благодаря Роузи
 :balk_21:
Момичета прибрах се... Много ми е гадно...Доктора ми каза че по естествен път ако искам да забременея ,ще трябва Господ да слезе и да ни хване за ръцете.... :( Каза че спермограмата на Бойко е адски лоша и само икси или инвитро може нещо да направи ,но и там дава 20% шанс...Утре Бойко е пак на спермограма и каза аз да изследвам хормони,и ако Бойковата е по- добра може да се направи нещо с инсеминация ,но ако е като предишната,просто да забравим  и за инсе.... :( Иначе на мен ми каза че имам много добри данни за майка ,че съм здрава ,че нямам кисти ,че нямам възпаления ,че имам много добре разположена матка и.т.н, но пък се притеснява защото матката ми не е лутеална и че все едно съм в цикъл...Каза ми че имам малки фоликулчета и че въобще все едно ми е първи ден от цикъла...Изключи лапароскопия въобще като вариант и каза че ако на Бойко спермограмата е по- добра ще ми направи цветна снимка за инсеминация ,а ако му е лоша като преди ,то няма да ми прави ЦС,а направо ще ме стимулира за инвитро... И то ако нямам хормонални смущения ,които да лекувам преди това разбира се... Въобще нещата не са розови ,а аз така се надявах да стане по естествен път или поне с инсеминация...
Също така ми каза че БТ понякога лъже и че може да съм имала ову,но после като ме видя каза че май не съм имала ову наистина този месец...

Това беше от прегледа,сега ще си лижем раните с милото и ще умуваме от къде да търсим пари за инвитро...
Лека вечер на вас и дано никога не стигнете до това положение...
Любабойке  :bighug:, разбирам те напълно, ние сме в същото положение.Но как така директно ИКСИ, това първа спермограма ли ви е? И колко лоша е?  Не му ли предписа някакво лечение?Не се отчайвай, моля те, ако всичко е наред при теб, а аз съм сигурна че е,пак може да стане по естествен път, аз все още не съм загубила надежда че ще стане по естествен път, док също е на мнение да изчакаме още, а нашата последна спермограма наистина е много зле.Но те съветвам да си направиш ЦС.
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Любче,....какво ли да ти кажа...абе много гадна тема се заформи...
И все пак, най-важното сега е да решиш какво искаш и как го искаш. Ако това означава инвитро или икси или каквото и да е, така да бъде, НО не забравяй,че ти си човек с нормални емоционални състояния, и за да пристъпиш напред е най-важно да си наясно със себе си...Да си в мир с душата си и да си много уверена и безрезервно да вярваш в добрия край на проблема.
Бла-бла-бла, пак с мойте философии, но има изход приятелко, просто не се отчайвай!
« Последна редакция: Март 19, 2008, 21:28:13 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Благодаря на всички ,които ме окуражават...Дани какво да ти кажа ...Искам го повече от всичко на тази земя...Просто не проумявам защо ми се случва,какво толкова лошо съм направила ...Преди 4 години когато бях с предишния ми приятел,толкова много се пазех че бях станала параноичка ...Сакън да не забременея...Като ми закъснее цикъла тичам по аптеки за тестове и се молех като побъркана на Господ да не съм бременна...Сигурно това ми е най-големия грях...И за това сега ме наказва...Аз съм готова на всичко ,но Бойко май не е..Той иска още да продължаваме да пробваме ,въпреки че беше на прегледа и човека му каза че няма да стане по естествен път... А бойко сега ми прави сметки че чак септември евентуално можем да направим тази стъпка,Но сега като ви го разказвам се ядосах адски много и ще ида да го питам той когато поиска кола за 23000 лв ,чака ли толкова време или веднага намери парите и си я купи още след 2 седмици...И сега си спомням че ме убеждаваше че иска тази кола ,защото е голяма и ще хване двойната количка и близначките...Съжалявам че се отклоних в битовизъм ,но това май ни е големия проблем...А аз че ще имам деца ще имам ,ако трябва помощ от приятел ще взема... :) Моя най-добър приятел е гей и иска деца ,ще му износя едно и ще си го гледаме... :)Това последното не беше сериозно...Просто се опитвам май и аз да вкарвам хумор къде трябва и къде не...
*
Re: В очакване на +++ резултати! Всеки щъркел, кой
« Отговор #556 -: Март 19, 2008, 21:48:17 pm »
Любче: много ми е мъчно за теб, но все пак изход има, затова не трябва да се отчайваш, сега ще си поплачеш сигурно и после като размислиш ще вземете най-правилното решение. Така че горе главата и смело напред.
Прегръщам те силно
« Последна редакция: Март 19, 2008, 21:57:28 pm от Meggy »
 
*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: В очакване на +++ резултати! Всеки щъркел, кой
« Отговор #557 -: Март 19, 2008, 22:10:01 pm »
Мила люба ... не се притеснявай-знай едно .ще станеш мама и то най-добрата на света..а дали е по естествен път или не-хич да не ти пука :) а колкото до мъжете и техните коли- и аз съм минала по тази стъпка :):) ама нали са нашите и ги обичаме :) ех.. горе главата с теб сме :) :bighug:
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Искам го повече от всичко на тази земя...Просто не проумявам защо ми се случва,какво толкова лошо съм направила ...

Мила, знаеш ли какво си мисля...преди време бях гледала един филм по дискавъри за леченията на различни болести в средновековието. Та в този филм подробно бяха разказвани случаи за бременни, които умирали съвсем млади заради липсата на адекватна акушерска помощ. Мисля,че няма смисъл да влизам в неприятни подробности, важният извод който си направих тогава, а това се случи след моята извънматочна, е че трябва да съм благодарна,че живея в нашето съвремие, че на повечето проблеми има алтернативно решение. Да, едно време може би е нямало толкова много безплодни, но сега има специализирани клиники. Благодарна съм,че живея тук и сега. Да можеше да е по-добре, но ако бях родена някъде в Ирак, или ИРан или...да не ги изброявам? Всеки знае какво се случва при извънматочна, ако не те оперират.
Защо АЗ?- всеки от нас-мъж или жена- си задава този въпрос. С какво сгреших? съм се питала милиарди пъти. Мога да дам милиони причини за това, е и? Каква полза? Означавали това,че ще намеря верния отговор? Категорично НЕ!
НИЕ СМЕ ДОБРИ ХОРА И КОЛКОТО И ДА СМЕ ГРЕШНИ ТЪРСИМ ПРОШКАТА У БОГ И ТОЙ ЩЕ НИ ПРОСТИ!
В последно време си мисля,че по някакъв странен и необясним за нас начин, ние сами блокираме пътя си, затова просто трябва да се пренастроим и да ПРИВЛИЧАМЕ с мисли това което искаме- пак реклама на "Тайната" :lol:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Уф, че ми стана кофтиии :(
lubaboiko, думите са малко...много съжалявам, мила.
Доктора ми каза че по естествен път ако искам да забременея ,ще трябва Господ да слезе и да ни хване за ръцете....

Точно това може да стане и то в момент, когато най- малко очаквате! Имайте вяра!


Преди 4 години когато бях с предишния ми приятел,толкова много се пазех че бях станала параноичка ...Сакън да не забременея...Като ми закъснее цикъла тичам по аптеки за тестове и се молех като побъркана на Господ да не съм бременна...Сигурно това ми е най-големия грях...И за това сега ме наказва..

Това НЕ е грях, така си го чувствала тогава и така е трябвало да стане. Показателно е, сега не си с този човек нали ;)
Не се самообвинявай, няма за какво.
Не всичко е загубено, радвай се, че имаш вариант да станеш мама!
Кураж, с теб сме  :balk_21:
« Последна редакция: Март 19, 2008, 22:39:10 pm от Pepka »