0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Vickson

  • *****
  • 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Vickson,  справедливо е другите да имат деца, нека да са има живи и здрави, само дано и на нашата улица слънце да изгрее, защото аз поне вече не мога да чакам. Последните месеци добре приемах гадната ..., но този май не е така, толкова надежди и мисли ми минаха през тази седмица закъснение, не можех да спя и да ям нормално (поне да бях поотслабнала малко). Не завиждайте на приятелки, колежки и т.н. за това, че са бременни или са родили, просто се молете и надявайте, че и при нас скоро ще стане.
Меги, мила, права си. Аз не и завиждам, да са и живи и здрави и двете деца.
Питах се дали е справедливо, защото тя е правила както вече споменах 3 аборта, доброволно, защото не е искала да ражда. Но няма никакъв проблем, и веднага щом пожела забременя. Аз никога през живота си не съм правила аборт, а не мога да забременея дори и след толкова време опити... За това се питах дали е справедливо, на хората които не искат им се получава някак си между другото, а тези които искаме сме обречени да страдаме години.. Но вярвам че ще успеем и ние!

Момичета благодаря за иконите, дано ни помогнат!
*
Ей, момичета, я по-позитивно!
И аз имам чувството, че всички около мен раждат, но знам, че ще дойде и нашият ред. Никакво отчайване и самосъжаление! Нали не сте забравили, че трябва да се усмихваме по-често, за да ни харесат бебенцата и да поискат да сме им мами  :balk_602:
*
Соф честит племенник  :ballons: да ти е жив и здрав и много да те радва.
radost_I, everything_possible дано наистина ни помогнат тези хубави икони ;)
*
Vickson: Не разбрах, че става въпрос за доброволен аборт. Аз също никога не съм правила аборт и си спомням как преди около година на една моя приятелка сестра й направи аборт просто, защото не й се гледали деца и искала да има време за себе си, въпреки че си има дългогодишен приятел. Направила го е без да каже на никого, просто ей така се прибрала и им го сервирала. А тази моя приятелка малко след това забременя след почти 5 години бебеправене. Тогава тя толкова много упрекваше сестра й, че не мисли за бъдещето и не я ли виждала как те се борят, но то вече каквото станало, станало. Да в този смисъл съм съгласна с теб, понякога не е справедлив живота, но ние сме тук затова да го направим по-справедлив и просто трябва да сме убедени, че дор и след години борба и ние ще получим щастието, което искаме.
 
*

    Sof

  • ****
  • 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Мацки, първо искам да ви благодаря за поздравленията! По всяка вероятност или довечера, или утре ще имам възможност да видя бебе Александър! Брат ми каза, че бил красавец!
Другото, за което искам да ви надърпам ушите, е настроението, в което сте изпаднали! Моля ви, недейте така! Несправедливо е едни да правят аборт, а други да се мъчат да заченат, но просто това е живота! Радвайте се за тези, които са постигнали мечтата си да станат родители! Всички ние ще бъдем майки! Аз вярвам в това, трябва и вие да повярвате! Тази вяра ме крепи всеки месец като дойдат червените кхмери! Преди като превихме секс с милото си мислех - ха, май нацелихме момента, сега ще стане - и не е ставало! За себе си съм решила, че от тук нататък секса ще е удоволствие, каквото трябва да бъде, а не покриване на нормативи за най-инициативен сперматозоид и разпъпила яйцеклетка! Горе главите и много слънчево настроение, въпреки вятъра навън!
everything_possible, radost_I, благодаря ви за иконите! И аз съм чела, че помагат, дано да помогнат и на нас! И за молитвата благодаря! Изчетох си я даже два пъти!


Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
За себе си съм решила, че от тук нататък секса ще е удоволствие, каквото трябва да бъде, а не покриване на нормативи за най-инициативен сперматозоид и разпъпила яйцеклетка!

Браво, Соф, мисля, че това е правилното мислене понякога, колкото и понякога и това да не е достатъчно.

Така е, трябва да сме оптимистично настроени, трябва да вярваме, че и при нас ще стане, дали сега или по-късно, но че ще стане. А вятъра навън просто да отвееееееее лошите мисли и "червените кхмери"!
 
Момичета много отчаяно звучите- не така по ведро, как да стане работата като вие с тва настроение довечера няма да позволите на малките борци да влезат в акция :lol:
Соф да ти е жив и здрав малкия мъж :sucky: Пожелавам ти съвсем скоро и ти да се сдобиеш с едно прекрасно бебе :bighug: :babyflips:
Здравейте и от мен, аз нали съм отпуск и не се прибирам по цял ден:)
Соф, честит ти племенник:) Трябва да му направите компания:)
Meggy, да е живо и здраво бебето на приятелката ти:)
Момичета, занм, че се чувствате кофти, знам го защото и аз така се чувствам като ме навести оная червената.
Замисляли ли сте се всъщност, че и преди е имало бременни около нас, но не ни е правило впечатление??? Сега заради огромното желание да имаме дете забелязваме всяка от тях. Или пък просто им е дошло ред да са бременни точно когато и ние имаме желание за това. Оффф, много тъпо стана ама както и да е:)
Исках да вдъхна малко кураж:) Не, че аз самата нямам нужда от такъв:) 
Софи, да ви е живо и здраво юначето, голям да порасте и много да ви радва!!! Ти скоро да го зарадваш с братовчедче, да си реват на воля заедно  :lol:
Меги, разбирам те прекрасно, искрено вярвам, че следващото ти закъснение ще е с  :bfp: :bfp:
Радост, everything_possible и аз БЛАГОДАРЯ за иконите и молитвата, много добре ми подействаха. Миналото лято ходих на поклонение пред трите чудотворни икони на СВЕТА БОГОРОДИЦА, нямате представа какво чувство ме обзе тогава /неописуемо с думи/.
  Днес ми е денят за "червените кхмери"  :lol:, но ги няма още, залостила съм вратата, но температурата ми падна, така че ...
 И аз като Софи правя секс само за удоволствие, пък каквото ще да става, аман от температури и броене на дни ...
Целувки и прегръдки от мен и  :crossfingers:  и  :balk_21: и :balk_50:
*

    tancheto

  • ***
  • 199
  • Всичко е възможно!
Да се запиша и аз към очакващите най-прекрасното създание в живота си..Ловувахме , каквото ловувахме, да видим сега..Вчера една дружка ми съобщи, че има положително тестче :bfp1:,а дано да са повече този месец! :bighug:
Късмет и вяра на всички момичета!

 

« Последна редакция: Март 17, 2008, 19:51:42 pm от tancheto »

*
Ей момичета горе главата, всички рано или късно ще станат МАМА и ТАТИ просто при някои   става много лесно и бързо, а пък при други просто по-бавно ама пак става. и мен като ми дойде се отчайвам тотално ама като ви чета и особенно като има +++ толко много се радвам, че чак ми се оправя настоението.  :)
Соф честит ти племеник да е жив и здрав и скоро да си има братовчедче или братовческа.
Меги да е жив и здрав сина на приятелката и той скоро да си има едно приятелче наборче.
Хайде няма ли някои да се похвали с  ++++ тест че да започне седмицата така.

P.S. няма ли някои вече да ме махне от писъците. няма как да вляза в тях в близките 2 месеца..... Благодаря Ви предварително.....
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
ЗДравейте моми4ета!  Първо да 4еститя на Соф - да ти е жив и здрав племмника и много да ви радва, желая му много късмет и безгрижно детство.
Благодаря на Радост и Евритинг-посибъл за иконите и молитвата, варвам 4е те 6те ни бъдат опора и кап4ицата надежда 4е 6те успеем. БЛАГОДАРЯ ВИ. Всеки ден 6те си я 4ета и 6те се моля заедно с вас докато стане 4удото Божие всяка една да си има един прекрасен ангел.
Днес вийдам и много радост и много болка тук. Знам, много е трудно. 4ака6, надява6 се...после отново 4ака6...Много съжалявам за тези които този месец не са успели. Искрено се надявам и вярвам 4е следва6тия месец 6те има блага вест за тях. Аз май съ6то 6те отпадна този месец и съ6то 6те си попла4а тихи4ко...но...6те се моля, 6те се моля...на на6ата улица съ6то 6те изгрее слънцето и 6те пеят пти4ки; и при нас 6те има    много радост, "плът от плътта ни, кръв от кръвта ни"...Много силно ви прегръ6там.Много ви оби4ам и знам 4е вие сте опора не само на мен а на вси4ки тук. Извинявайте за дългия пост.
 :bighug: :bighug: :bighug:
Хей, сладурки, днес наистина видях щъркел.Носеше много бебета.повярвайте.За всяка по едно, за някой две. :bighug:


*
Хей, сладурки, днес наистина видях щъркел.Носеше много бебета.повярвайте.За всяка по едно, за някой две. :bighug:
Дай Боже
*
Хей, сладурки, днес наистина видях щъркел.Носеше много бебета.повярвайте.За всяка по едно, за някой две. :bighug:
Дай Боже
Дай Боже на всикчи по 2 - 3 бебчовци и бебки
*
ОЧАКВАЩИ     

mimcheto_85     
Simoni         4.(5).03     
rossy *           
Andreaivano    14-15.03       
Deskata0177    16.03         
dianka         16.(17).03       
Clevergirl_75  18-19.03       
biserche       18-20.03     
Pipi_M         18.03   
dgina          19.03         
prettily       19.03     
Sof            20.03       
radost_I       20-21.03     
Lubaboiko      22-23.03       
Galichka       23-24.03     
Rouzi-Anna     23-24.03   
tani77         23-24.03     

     
ЛОВУВАЩИ:

 
lqlyo                     
ivaqna           
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙
Jael

Аз се махнах от хубавото списъче, но много скоро ще се включа в това на ловуващите, а след това и пак в чакащите. Ако някой не се е дописил да го направи, че да не изтърва някого :-), че доста поизостана списъка.

Много ще се радвам, ако доброто настроение отново вземе връх в нашата приятна компания!
 
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
И аз днес видях щъркел и носеше вързопче с бебе.Вземах си го в къщи:)
Ама не се шегувам.Отидох да си купувам продукти за диетата и понеже много обичам да се мотам между щандовете в магазините...попаднах на този със домакинските нещица:)И...имаше един пакет салфетки със щъркел ,които в клюна си държи вързоп с бебе.Е, нямаше как да не си ги купя и да си доведа щъркела в нас.Но да знаете, че има за всички ви по една поне:)))))

На момичетата с положителни тестове честито:)а на очакващите да дочакат +++++++++++++++++
*
Лиско, дано този 6търкел е твоят и се сбъдне ме4тата ти.
От мен лека ве4ер и спокойна но6т. сладки съни6та
*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
ОЧАКВАЩИ     

mimcheto_85     
Simoni         4.(5).03     
rossy *           
Andreaivano    14-15.03       
Deskata0177    16.03         
dianka         16.(17).03       
Clevergirl_75  18-19.03       
biserche       18-20.03     
Pipi_M         18.03   
dgina          19.03         
prettily       19.03     
Sof            20.03       
radost_I       20-21.03     
Lubaboiko      22-23.03       
Galichka       23-24.03     
Rouzi-Anna     23-24.03   
tani77         23-24.03     

     
ЛОВУВАЩИ:

 
lqlyo                     
ivaqna           
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙
Jael
saraapl

Дано ни е на късмет че толкова много щъркелчета :) и меги защо ме махна от списъка с ловуващите :)
*
SOF четсито да ти е жив и здрав племеника и да ви радва много.
Миги   :bighug:
Радост и Евритенг-посибъл благодаря ви за икните :balk_81:
Момичета и мен ме навести гадната лелка сутринта :balk_144: :balk_145:.
 :bighug: и :balk_21: БЛАГОДАРЯ ВИ ,че ви има със вас по-лесно миава болката.
Сигурна съм , че и на нашата улица ще изгрее слънце. Искрено вярвам във това , защото тук всички сме  силни и борбени.
Симони време е да се похвалиш  :bfp:. И да нацелуваш малката принцеска от мен.