0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Софи,да ти е здрав имного щастлив мъничкия племенник!Благодаря за виртуалната почерпка,лелче! :D
Пожелавам и на теб скоро това щастие,мила!
Соф,да ти е жив и здрав малкия племенник.И много да ви радва.А много скоро да му осигурите и братовчедче  :D
lubaboiko,знам как се чувстваш миличка,но такъв е живота.Всеки по реда си .Много скоро наближава и твоят ред.И аз покрай мен научавам всеки ден за нови бременелки,и така ми е тъпо и се чувствам като някаква прокажена,ама после ми минава .И вярвам че скоро ще научават и за нас ,че ще ставаме мами. :bighug:
*
Това е най-важно Симони...Дано ти е здравичка Ема,Знам че все някога всички ще имаме деца ,но трябва ли да сме изтощени вече емоционално за да стане?! Не може ли да стане когато се чувстваме най- готови?! Сестра ми реши че иска дете и на следващия месец беше бременна...С второто по същия начин...Защо и при нас не е така?! Какво сме направили?!
Соф,да ти е жив и здрав и много щастлив..Пожелавам ти скоро и на теб да ти се случи и то още след 9 месеца.. :)

Дани,много си мила,но аз наистина вече не вярвам ...Знам че това е най- лошото ,да спреш да вярваш ,но аз съм така...Много ми е тъжно,въпреки че много се радвам за нея... Искам и аз .Искам ,искааааааааааааааааааааааам Само аз останах от всички детеродни в нашата фирма...Съжалявам че ви развалям настроението .но наистина ми е много кофти...

Споко миличка. И на нашата улища ще "изгрее" слънце. И аз съм единствената "без дете"/ между другото свекито вчера ми беше на гости и ми каза:-"Ти как я мислиш тая? Моя син няма да гледа дете на 40 я." При нас разликата е около 8 години. Вече изобщо не ми пука кой какво говори за мен. Ето, утре вечер сме на ресторант- мъжо има рожден ден и пак ще трябва да изтърпя подмятанията на всички. Мисля да обърна 1 ракийка в къщи,че да не ми пука.
Така че мила моя, главата горе,по-добре в устата отколкото в краката на хората. Нали така? Айде успех и следващия месец да те видим в списъка с Очакващи термина. А пък аз ...... незная вече. 8O :oops:
*

    Iffi.13

  • ****
  • 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
sof ЧЕСТИТО !!!! Да са живи и здрави и бебчо и мама и тате, и всички около тях  :jump12: :wave: :ballons:
*
Соф,да ти е жив и здрав малкия племенник.И много да ви радва.А много скоро да му осигурите и братовчедче  :D
lubaboiko,знам как се чувстваш миличка,но такъв е живота.Всеки по реда си .Много скоро наближава и твоят ред.И аз покрай мен научавам всеки ден за нови бременелки,и така ми е тъпо и се чувствам като някаква прокажена,ама после ми минава .И вярвам че скоро ще научават и за нас ,че ще ставаме мами. :bighug:

а ние ще харим по парковете с коремите напред, че да ни завиждат  :wink:
 

Симонка,не се тормози,скоро ще станеш отново мама,дай боже вече да си де :D
Наистина най-важно е да сме здрави ,да имаме по малко от всичко ,а останалото се нарежда .Трябва да се радваме на това което имаме и да го оценяме,а не да недоволстваме от живота.Аз сега като се замисля ,мога да кажа ,че съм щастлива ,нищо ,че нямам детенце на което да се радвам.Щастлива съм ,че имам страхотен съпруг,родителите ми са живи и здрави ,имаме средства с които да преживяваме,а като се замисля колко мъка има на този свят.Май това беше за емоционалната темичка  :oops:Радвайте се и на малките неща които Бог ви изпраща.
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
Любабоике, много е тъжно знам и много е наистина емоциално изтощаването, но как да ти кажа, след време когато имаш дете, а аз съм сто процента сигурна че наближава това време- за теб това дете ще е всичко и всеки път когато го погледнеш ще знаеш колко си го чакала и колко си го искала- такива като теб и като другите момичета раждат наистина специални деца- по силни, по- чувствителни, по- борбени, раждат борци, защото всички вие сте такива! Оправи си настроението, като си кажеш няколко пъти на ум на себе си, че ВЯРВАШ, ЧЕ СКОРО ЩЕ СТАНЕ, ДА! дА! дА!ТВОЕТО ВРЕМЕ Е СЕГА И ТИ ВЯРВАШ! :D :P ХАЙДЕ, КАЖИ ГО НА УМ И ЩЕ ВИДИШ ЧЕ ЩЕ ТИ СТАНЕ ПО- ЛЕКО И НАИСТИНА ЩЕ ПОВЯРВАШ!
*
Записах си час при д-р Манчев за сряда вечерта в 19.30..Казах му най-откровено че искам дете и не ме интересува какво и как ще стане...Той ми се засмя по телефона ,но каза че ще се постарае да се случи по- скоро...Сигурно следващия месец ще ме стимулират и ще направим инсе...Само ме е адски яд че вече трети ден не мога да запиша час за спермограма в Малинов...Или заето или никой не вдига...Направо ще се пръсна от яд...А на другите им телефони ми казват че само на този мога да си запиша час...Те не могли...

Много ви благодаря за подкрепата момичета... Вие сте ми семейството в момента...Никой друг не ме разбира...
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Ами, Соф, честито ти племенник! Да е жив и здрав и след девет месеца да се сдобие с брадовчед или братовчедка!


Искам и аз .Искам ,искааааааааааааааааааааааам Само аз останах от всички детеродни в нашата фирма...Съжалявам че ви развалям настроението .но наистина ми е много кофти...

Разбирам те прекрасно! Това са и моите думи изричам ги ежедневно...не, дори не ежечасно, а всяка минута...Нищо ново мила,така е и така ще бъде докато не го усетиш в прегръдките си. Само,че трябва да се вземеш в ръце и да обърнеш това неистово желание в положителна посока! Трудно, но не е невъзможно да ОЧАКВАШ не със сълзи на очи, а с усмивка на лицето! С теб съм и силно силно те прегръщам!


                    
« Последна редакция: Март 17, 2008, 14:56:59 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*


Трудно, но не е невъзможно да ОЧАКВАШ не със сълзи на очи, а с усмивка на лицето!  :good_post:[/color]

                    

*
И аз теб Дани, благодаря ти от сърце..И наистина ви казвам че мисля за вас повече от колкото за всяко друго същество...
*
момичета не се отчайвайте докато не дойде лелката битката не е загубена а войната със сигурност ще я спечелим
 

*

    Vickson

  • *****
  • 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Момичета,току що разбрах за още една моя колежка ,която е бременна в третия месец...Редовен цикъл,отрицателни тестове и бременна в 3-ти месец...Тя беше с хормонален дисбаланс и от 3 години правят опити с приятеля и...Много се радвам за нея,но какво съм направила толкова че всички да ме изпреварват така ,никой не го е искал толкова силно колкото мен...Трябва ли да спра да го желая че да се получи и при мен?! Скакво заслужих това нещастие?!
Мила, не се отчайвай, разбирам те много добре, моята колежка е бременна в 6-я месец, до скоро почти не и личеше и някак си не ми беше толкова гадно ... но вече започна да едрее и се разхожда с тумбака напред-назад сякаш иска да ми натрие носа... а аз само в корема я гледам и тихичко страдам... И тя така - решиха с мъжа и, и на следващия месец беше бременна, тя има едно дете на 6 г. и 3 аборта... Е кажете сега това справедливо ли е?!?!?!?

Соф - честито  :balk_7: твой ред е сега, силно вярвам в това !
*
Здравейте, момичета, прибрах се рано-рано от работа, не ми се ходеше никъде днес, въпреки хубавото време навън. Всичко ме боли, натъпках се с разни хапчета и т.н. Картинката предполагам ви е ясна. Благодаря ви на всички за разбирането, няма да ви изреждам поименно, защото в момента съм объркана малко и ще пропусна някоя от вас. Хем ми е тъжно, хем току що получих съобщение от приятелката си, че е родила момченце Никола 3,950 кг и 52 см. Да й е жив и здрав и много щастливи моменти заедно. Същото пожелавам и на Соф за нейния племенник и много скоро да му направите едно братовчедче, че да има с кого да си играе. И около мен само деца има, всичките ми приятелки са вече с по-две деца, не има завиждам, ами им се радвам дори и в моменти като този, когато ми се  :balk_145: :balk_146: :balk_145: и то много. Vickson,  справедливо е другите да имат деца, нека да са има живи и здрави, само дано и на нашата улица слънце да изгрее, защото аз поне вече не мога да чакам. Последните месеци добре приемах гадната ..., но този май не е така, толкова надежди и мисли ми минаха през тази седмица закъснение, не можех да спя и да ям нормално (поне да бях поотслабнала малко). Не завиждайте на приятелки, колежки и т.н. за това, че са бременни или са родили, просто се молете и надявайте, че и при нас скоро ще стане.

Извинявайте за дългия пост, малко на словоизлияние го ударих, но в момента няма на кого друг да си излея болката и разочарованието, но знам, че вие ме разбирате най-добре от всички.

НО въпреки всичко продължаваме напред в борбата до постигане на крайната цел

 :bighug:
 
*
Момичета ве се отчайвайте. Знам колко зле влияе на психиката , като всички около теб са или бременни или с дечица , но скоро и ние ще сме така.
Соф, честит ти племенник. да е жив и здрав и след девет месеца да си има едно малко сладко братовчедче.
Меги, честито и на твоята приятелка да расте жив и здр ав малкия Никола.
Наскоро прочетох , че иконата на Света Богородица Троеручица правела чудеса и помагала на двойки да си имат дечица. Казаха ми, че е хубаво да си взема една такава икона и да е близо до мен. Поствам я тук и дано помогне на всички ни да си имаме така мечтаните бебчета! 

П.С. И двете снимки ми харесват и немога да преценя коя да сложа, затова поствам и двете. Дано ни помогнат!

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*
Наскоро прочетох , че иконата на Света Богородица Троеручица правела чудеса и помагала на двойки да си имат дечица. Казаха ми, че е хубаво да си взема една такава икона и да е близо до мен. Поствам я тук и дано помогне на всички ни да си имаме така мечтаните бебчета! 

Мерси, Радост, мерси, дано ни пази и помогне на всяка една от нас да се сдобие с дечица!
 
*
 

*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Здравейте мили момичета!Най-напред искам да честитя племенника на Соф!Да е жив,здрав и му желая безгрижно детство!Вие днес много сте се отчаяли!Това до сега не е било,стегнете се малко!Не може да се излагаме по този начин!Ха,нали жените сме силни и най-вече когато сме единни всичко можем да преживеем!Хайде горе главите,вземете пример от момичетата,които като нас с толкова мъка вече са бременни!Знам не е лесно,но като сме заедно всичко ще се оправи!
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Наскоро прочетох , че иконата на Света Богородица Троеручица правела чудеса и помагала на двойки да си имат дечица. 
Да, и аз съм ходила в троянския манастир за да се моля на Богородица и вярвам,че ще ми помогне просто е нужно търпение. Дано помогне на всички! Само една забележка -това не е "ТРОЕРУЧИЦА" но тази също е много хубава. Богородица си е Богородица, както и да е рисувана...

        

"Богородице, майко божия, погледни в душите ни и виж нашето огромно страдание по нашите неродени деца! Помогни ни майко и ние да видим плът от плътта си и кръв от кръвта си! Да родим и отгледаме добри чеда!
                     АМИН"
« Последна редакция: Март 17, 2008, 16:51:27 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!