0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дайте ми съвет
« -: Март 14, 2008, 11:09:52 am »
Здравейте! Скоро намерих този форум и много се радвам, че ви има и си помагате. Надявам се и на мен да помогнете. Искам да ви попитам дали трябва да чакам до закъснението на М, за да си направя тест за бременност. От няколко дена имам болки ниско долу в коремната област, гърдите ми са напрегнати, става ми лошо и ми се вие свят. Също така ходя и често до тоалетната. И не на последно място постоянно нещо ми се яде, което е странно за мен. Имам чувството, че нещо става, но не знам :) Един път вече бях бременна и ... загубих бебето в 11 г.с. :balk_146: Тогава нямах никакви симптоми на бременност и след 7-дневно закъснение си направих тест и показа  :bfp:С моя приятел не се пазим и много искаме бебче:) Много ще се радвам на вашите съвети и отговори!
Благодаря ви предварително!
« Последна редакция: Март 14, 2008, 11:54:18 am от malkoto_dqvolche »
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
Re: Дайте ми съвет
« Отговор #1 -: Март 14, 2008, 11:14:54 am »
здравей малко дяволче!съжалявам за това,което ти се е случило..
за теста-има момичета на които им отчита и преди закъснението на 10-12 ден след О.,ти знаеш ли кога ти е била овулацията?
по-принцип се смята,че е най-добре теста за бременност да се прави на първи ден закъснение т.е. на 15 ден след О./уринен/;за кръвен тест можеш спокойно да пуснеш на 10-11,най-добре на 12 ден след О.!
успех
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #2 -: Март 14, 2008, 11:44:21 am »
Ми преди около седмица...

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #3 -: Март 14, 2008, 12:02:32 pm »
Здравей, :welcome: раничко е още за уринен тест по-добре почакай малко.
Аз също изках да пусна такава тема, застото имам подобни симптоми, като прибавиш и смяната на настроението  :D , но и за мен е рано днес ми е 7 ден след О. Ще си чакаме двечките заедно и ще  :crossfingers: това да са симптомите които чакаме.  :goodluck: :bighug:

*
« Отговор #4 -: Март 14, 2008, 12:40:34 pm »
Дано!!! Толкова много ми се иска да е така...  :bighug:

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #5 -: Март 14, 2008, 17:16:57 pm »
присъединявам се най сърдечно към надеждата ви за "дано"

« Отговор #6 -: Март 14, 2008, 23:00:07 pm »
Здравейте и от мен.Аз имам нужда от съвет по следния въпрос-днес ми е 7-ми ден от О и имам ПМС но това което ме притеснява е дали тези симптоми може да са признак на начална бременност.Имам постоянни леки пробождания и от двете страни долу ниско,повръща ми се непрекъснато и са ми доста напрегнати гърдите.Дали тайничко в сърцето си да пазя надежда за preggo.Мисля да си взема още един тест за бременност но ме е страх от поредното разочорование защото мисля че е още рано,а все пак чакам М на 23.03
« Отговор #7 -: Март 14, 2008, 23:14:11 pm »
Megi почакай евентуалната дата на М и ако не дойде гаднярката направи един тест.А докато чакаш си почивай и мисли само позитивно.Ние сме с теб  :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

« Отговор #8 -: Март 14, 2008, 23:23:02 pm »
Благодаря Мимче и аз се надявам на + резултати само дето тези дни ми се струват като месеци.Знам,че със всички ни е така защото неизвестността е гадна работа.Дано и този път както и миналия да ме изненада със  :bfp: ПОЖЕЛАВАМ ГО НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ
« Отговор #9 -: Март 14, 2008, 23:52:14 pm »
Мацки че се сетих сега да ви попитам нещо.Като бях на АГ тя ми каза че имам голямо разкъсване на шийката на матката и раничка.Това дали би могло да ми създаде евентуални проблеми през бремеността
*
« Отговор #10 -: Март 19, 2008, 17:42:41 pm »
Здравйте! Аз да попитам нормално ли е гърдите ми да стават все по-чувствителни с всеки изминал ден? И което е странно, яде ми се солено, а аз много много не обичам солените неща... Дали това са симптоми на бременност или просто ПМС Като се има предвид и другите симптоми, които имам...  :ask:  :ask:  :ask:

« Отговор #11 -: Март 19, 2008, 20:13:39 pm »
Здравейте мили момичета!Ами така като чета симптомийте ви да знаете че сте вътре!Особенно ти malkoto_dqvolche ,мисля че вече трябва да си пуснеш едно уринно тестче би трябжало вече да ти отчете.Много ме съмняваш!а ти Megi и при теб е същата работа!След като си стигнала до повращането начи има нещо и дано то да е  ylinfant
Пожелавам ви успех и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: дано да ни зарадвате след известно време. :goodluck: :bfp: :goodluck:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #12 -: Март 28, 2008, 14:05:54 pm »
какво стана, бремени ли сте- малкото дяволче не пише- какво е станало??
*
« Отговор #13 -: Март 28, 2008, 17:26:30 pm »
Стискам палци на всички със или без симптоми.Дано чакането за тест да си е заслужавало. :bfp:

*
« Отговор #14 -: Март 29, 2008, 09:22:37 am »
Здравейте! Аз не съм писала скоро, защото започнах нова работа и нямах много време :) Благодаря за подкрепата на всички, но миналата седмица лелището дойде и отново разочарование този месец  :BangHead: :BangHead: :BangHead: Но нищо, този месец се надявам да е моя и на всички мацки, които очакват  :bfp1: Стискам палци и късмет на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #15 -: Март 29, 2008, 17:16:28 pm »
malkoto_dqvolche :bighug:април ще е твоят месец.