Парси, честито миличка! В коя седмица си, нещо не виждам лентичка?
Към Алмам: Мило, момиче, ще ти разкажа моята история за да ти вдъхна кураж и да ти кажа, че изобщо не е необходимо да чакаш две години за да забременееш, стига тръбите ти да са проходими, та накратко:
1. Претърпях лапароскопия м. юли 2008, отстраниха ми десен яйчник страхотно засегнат от дермоидна киста - 6 см., дефакто от него нищо не е ставало...
2. На операцията се оказа, че съм с две непроходими тръби, което ме довърши тотално...
3. Незнам дали другия ми яйчник е работел нормално, защото често си задържах фоликули /даже и в момента си имам една такава лутеална киста - 2,5 см., която се надявам скоро да изчезне/
4. Правих си изследване за яйчниковия резерв - плачевни резултати, Инхибин В беше на долната граница...
5. Освен това сме с известен мъжки фактор - намалена подвижност и морфология....
И след всичкото това забременях, месец след лапарото!!!
Незнам какво да ти кажа... Според док понякога след премахване на такива кисти тръбите се отпушвали, макар че ума ми не го побира как точно става, аз смятам че е Божа работа! Така че място за отчаяние няма - докторите казват, че след отстраняване на единия яйчник другия започва да работи за два, така че не бих казала, че имаш по-малък шанс! Успех и скоро да се похвалиш с