Здравейте момичета! Аз съм от редовно четящите, но непишещи - не намирах сили да ви занимавам с проблемите си - да се отчета и аз - 10 години стерилитет, 7 иксита без нито една бременност, последното осмо бях решила - край, не мога повече, до тук бях. Обикновено винаги реагирам идеално на стимулациите - много яйцеклетки, все хубави, повечето се оплождат, всичко е ок, обаче инплантация - не. Последния опит нищо не беше наред, а да спрем, а да продължим. Както и да е - продължихме, образуваха се 2 яйцеклетки, направихме трансфер. След толкова много опити не тръпнеш в очакване, не правиш тест след тест, просто чакаш. Направих си ЧХГ - отрицателно - преживях го, отново, но както бях решила - край, това беше за последно, така се позачетох за опити в Истанбул, и т.н, не можех да се откажа. Та, направих си аз ЧХГ, но мензиса ми така и не идваше, но аз и не допусках, че може да има грешка. След 20 дневно закъснение все пак се обадих на доктора да го питам, дали пък да не направя още един тест, той каза ок, обаче аз имах много работа и така - още пет дни. След това все пак намерих време да си купя тест, даже се чудех да го хабя ли изобщо, защото до сега не бях виждала положителен, но реших да го направя. Веднага се видяха двете черти - ясни и отсечени, аз и мъжа ми се разтреперихме, просто не беше истина, на другия ден доктора потвърди - има бременност, даже чухме и едно сърчице, просто беше неописуемо. Бременността ми беше много лека, но родих в 32 г.с. с тежка прееклампсия, като едва не загубихме бебето. Но момичетата са жилави, въпреки че беше 1700, тя е просто боец, бори се достойно, а и нито за миг не съм се съмнявала, че няма да се справи - просто беше писано това дете да оцелее, въпреки всички проблеми. Та сега милата ми душичка спинка сладко в слинга на рамото ми и ми се усмихва хитро. Написах това, за да ви кажа - НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ! ВЯРВАЙТЕ, писано ли е - ще стане. Пожелавам успех на всички момичета във форума, аз по принцип съм с лека ръка, така че, нека всеки прочел това да си роди желаната от него рожбичка, пожелавам ви го от цялото си сърце!