Лиско е напълно права
. Подкрепям!
Момичета, ако на мен някой ме каже, че не мисли да забременява, за да не си развали фигурата, честно, и аз бих се втрещила.
Ще ви кажа аз как отговарях на въпроса, просто казвах, че това не става така лесно, както си мислите. При някои хора става трудно. Но че не искам, но...
Давам си сметка, че много приятели и познати съвсем добронамерено са ме питали. Дори по някой път и аз съм подпитвала някои познати, но не с точно тази фраза, а по по-деликатен начин. Дано не съм засегнала някого.
Иначе, много се бях подразнила, когато мой колега на шега каза, че заеми и деца най-лесно се правели. Казах, че не съм съгласна и той се усети човека и ми се извини. На работа знаеха за проблема ни. "Умна" колежка пък ми даде ценния съвет да си легна с някой друг, да забраменея, а мъжът ми няма да разбере. 8OВелика идея!
На скоро пък, един познат ми се изцепи, че те децата лесно се правели, но трудно се гледали. Казах, че не съм съгласна.
Преди седмица моя (до скоро) приятелка, но вече ще я игнорирам, заговори по една много болна тема за мен. Пита ме гледала ли съм еди-кое-си предаване. Отговорих и, че съм гледала и съм ревала. Тя не се усети и продължи да коментира въпросното предаване с радост и умиление "Ами това видя ли, ами онова видя ли...." Втори път и казах, че гледах и ревах, защото съм мазохист, не спрях телевизора. Тя продължаваше да сипва сол в раната ми и да ме разпитва разни работи.
Е това вече е висша форма на нетактичност и простоя!
При предпоследната ни среща пак ме разпитваше с глупави и крайно неуместни въпроси.
Така че, момичета, хората са различни.