0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Въпроси преди бременност
« -: Март 10, 2008, 00:25:14 am »
Здравейте правим опит за бебе, но аз имам доста въпроси. На някои си отговарям с форумите , но на някои немога . Единият ми проблем е че ми се появиха кожни лишеи и почнах да се мажа с тинктура кастелани- хефе и се чудя това не вреди ли. аз мисля, че ако съм забременяла ще вреди. Ако някои може да ми помогне и да ми каже какво трябва да не правя в този период на бебеправене моля ви пишете ми
« Последна редакция: Март 10, 2008, 00:27:37 am от siolina »
Re: Въпроси преди бременност
« Отговор #1 -: Март 10, 2008, 09:20:09 am »
според мен трябва да се консултираш с лекар дали конкретното лекарсво може да навреди на евентуална бременност!/незнам обаче кожния лекар ли да питаш или гинеколога :ask:,най-добре и двамата за да си спокойна/!УСПЕХ
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #2 -: Март 10, 2008, 09:24:14 am »
Определено, ако имаш възможност се консултирай и с двамата за всеки случай, защото все пак всеки си разбира от специалността (или в повечето случай поне). Все пак тази тинктура няма ли упътване и евентуално да пише нещо за бременност. По принцип на всички лекарства има някакви насоки.

« Отговор #3 -: Март 11, 2008, 11:19:45 am »
Благодаря ви за вашето мнение пише , че е противопоказно при бременност и аз така си мисля ,че трябва да отида на гинеколог. И трябва да си направя хем профилктични изследвания .Имам наистина много върпроси , които може би само лекар може да ми отговори
« Отговор #4 -: Март 11, 2008, 11:22:33 am »
Благодаря ви за вашето мнение пише , че е противопоказно при бременност и аз така си мисля ,че трябва да отида на гинеколог. И трябва да си направя хем профилктични изследвания .Имам наистина много върпроси , които може би само лекар може да ми отговори
да,така е най-добре :)!защото има лекарства на които пише да не се употребяват при бременни(просто за да се застраховат фирмите),но гинеколозите казват,че не е проблем...затова правилно си решила!УСПЕХ  :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #5 -: Март 22, 2008, 22:08:33 pm »
здравейте питах д-р за тези кожни мазила и той ми каза че общо взето е опасно да се мажа с каквито и мазила да е за кожни заболявания освен ако лекар не е приценил.обаче ние тоя месец правихме опити и ся чакам резултата обаче всеки ден ме боли глава и се питам какво хапче може да пия без да ми навреди ако съм ве4е бременна. мн се надявам да ми закъснеее всички ми казват да не се надявам много, защото едва ли щяло да  стане от първите опити успех на вси4ки които като мен са решили да имат бебенце :bori_003:
« Отговор #6 -: Март 22, 2008, 22:18:03 pm »
Добре дошла, но гледай да не се задържиш дълго в тази темичка :D
 Хапче парацетамолче е най-безобидният вариант :D

« Отговор #7 -: Март 22, 2008, 22:26:40 pm »
мерси за бързия отговор еми след 3-4 дена трябва да ми дойде ако не ще ида в друга темичка ако обаче не ще ви задавам нови въпросчета. много сте любезни и готини всички и се надявям да ми помагате със съвети и инфо за напред.
ще ви пиша за резултата какъвто и да е :bighug:
*
« Отговор #8 -: Март 22, 2008, 22:37:37 pm »
Успех!!!Аз се тъпча с нурофен щот много ме боли главата  а на него изрично пише че не само че бременни не трябва да го пият а и такива които не са имали но искат да имат деца..... :balk_145: :balk_145: :balk_145:А какво да правя като само той ми помага.На кофергамина същото пише и той ми помага.Аналгин аспирин и парацетамол ако ще ццяла опаковка да глътна все тая....
« Отговор #9 -: Март 24, 2008, 20:07:00 pm »
siolina за розов лишей ли става вьпрос?
http:
*
« Отговор #10 -: Март 24, 2008, 20:34:43 pm »
По-важно е какво ще пиете и мажете вече като видите теста.То иначе може и с години да си бебеправите като мене и едно хапче за глава да не можете да пиете.
« Отговор #11 -: Март 25, 2008, 15:30:33 pm »
мисля че е розов лишей , друг път съм го получавала от котето , но пише че може и по други начини да се хване. основното петно почти изчезна и а малките отдвана от няколко намазвания с тинктурата. обаче спрях да се мажа с нея и сега си мажа основното петно с микозолон става по бавно ама взе да изчвзва. незнам да ли съм бременна щото трябва да ми дойде около 25-26.03.
*
« Отговор #12 -: Март 25, 2008, 21:51:55 pm »
ами то неска 25.Айде дано да не ти дойде и да ни зарадваш с +++++
« Отговор #13 -: Март 25, 2008, 23:18:03 pm »
мисля си че ще ми дойде поччна да ме боли корема и да ми се надуват гърдите а нали съм карък няма да е станало от първия път а бе божа работа ако не ми дойде ще съм много щастлива
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #14 -: Март 28, 2008, 11:36:40 am »
мисля си че ще ми дойде поччна да ме боли корема и да ми се надуват гърдите а нали съм карък няма да е станало от първия път а бе божа работа ако не ми дойде ще съм много щастлива
Здравей siolina, какво става с теб?Надявам се да не ти е дошло и да се похвалиш с  :bfp:.

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #15 -: Март 28, 2008, 13:21:17 pm »
да, и от мен здравейте. Моят съвет е никакви лекарства, освен фолиевата киселина или ултра витамини за жени в тях има всичко което е необходимо за женския организъм, но не посягайте към други хапове- майка ми на времето така е направила спонтанен аборт с аспирин. Докторите не са я предупредили и......
*
« Отговор #16 -: Март 28, 2008, 13:23:53 pm »
Зависи за какъв Аспирин става въпрос-тук повечето пием Аспирин. :)
*
« Отговор #17 -: Март 28, 2008, 14:04:56 pm »
Аспирин протект.
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
« Отговор #18 -: Март 28, 2008, 21:06:40 pm »
Пуки, искам да те питам какво е действието на Аспирин протект на бебеправещите, тъй като на една позната са й го изписали заедно със стимулиращи, а на мен ми беше неудобно да я разпитвам?

« Отговор #19 -: Март 28, 2008, 22:30:11 pm »
здравейте не съм бременна дойдеми вчера . много жалко но нищо когато стане. а пак за хапчетата знам вече че не е хубаво да се пият е когато се налага няма начин е сега ще побързам да си доизлекувам лишеите то остана само един ама той е главния .мерси мн за подкрепата успех на всички чакащи :bighug:
« Последна редакция: Март 28, 2008, 22:44:00 pm от siolina »