0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Радвам се  :D че е имало О.
Сега поне сме сигурни . Браво на теб, че отиде на лекар  :D
Според мен О. е била на 17/18 ден.
Трудно ми е да определя кой ден точно , но е някой от интервала 16-19 вкл.
Съжалявам, но не мога да съм по-конкретна.
Дано да е станало - това е важното  :wink:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Денис моля те виж ми графиката, за първи път ми се случва да е чак толкова ниска БТ ако можеш дай ми малко пояснение какво значи това и според теб до колко време би била овулацията. Дори да не си сигурна просто ми е нужно предположение. За този месец имам големи надежди...  :00001754:
DSC00102
*
Денис: май нямаш време за мен  :( но аз все пак ще нахалствам колкото и да ми е неудобно  :lol: днес съм рожденничка... Моля те виж ми графиката, може ли да е минала О  че да починем малко понеже по време на секс последните два дни ме болят яйчниците а не искаме да пропуснем момента :oops:
DSC00102
*

lawyer

Пожелавам ти най-желания подарък съвсем скоро!

А за графиката - по скромното ми мнение, БТ показва ову на 14-ти ден (събота 21.06) и коремче те е боляло... остава и да сте понатрупали сърчица тогава...

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!
*
lawyer : благодаря ти, мнението ти много ме устройва  :D доста се потрудихме този месец дано наистина О да е било тогава. Очаквам с нетърпение дните за тестване и  :bfp:
DSC00102
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Денис: май нямаш време за мен  :( .....................
Съжалявам миличка, но напоследък съм затрупана с работа - влизам тук по-рядко и за малко.
Така, че макар и късно:
Честит Рожден Ден! :D
От цялото си сърце ти желая здраве, радост, късмет и успехи във всичко.
Бъди щастлива и обичана винаги и нека много скоро се случи чудото на твоя живот
 :D

За графиката - тя все още не показва да е имало О., но тя може да е била вчера или да е днес
Добре еда правиш тестове за О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Денис аз с тази зациклила БТ няма смисъл да се надявам нали ???  :oops:
DSC00102
Как така няма смисъл да се надяваш. Виж кокло ти е хубава графиката, а доколкото знам не е задължително да се вдигне Т. до 37.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*
Как така няма смисъл да се надяваш. Виж кокло ти е хубава графиката, а доколкото знам не е задължително да се вдигне Т. до 37.

Много ти благодаря направо успя да ме накараш да се усмихна  :bighug:
DSC00102
*
Милички не можах да се удържа и днес направих тест - естествено е рано и е отрицателен, но все още имам надежда а дори да е напразна очаквам с нетърпение следващият месец на бебеправене  :cuddle: ха май започва да ми харесва ежедневният  :bed:
DSC00102
*
Вале, много рано, душа, знам, че си нетърпелива :-). Добра ти е и БТ, остава ти още малко да почакаш. Стискам ти палци.

Милички не можах да се удържа и днес направих тест - естествено е рано и е отрицателен, но все още имам надежда а дори да е напразна очаквам с нетърпение следващият месец на бебеправене  :cuddle: ха май започва да ми харесва ежедневният  :bed:
Много нетърпелива се оказа. Т. е добре, може и да е станало чудото. Изчакай да ти закъснее и тогава направи др. тест. Успех!!!

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*
Благодаря вииииииииии !!!  :blowingdust:
DSC00102
Valyoka имаш много симпатична температура!!!!  :lol:
Пожелавам ти все така да се задържи, изчакай поне 1 ден закъснение  :wink: Стискам ти палци, мила!!
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
Вале, 5 дена не са много, но е истина че минават най-бавно :?
Ние сме тука и те подкрепяме  :grouphug:и аз от сърце ти ппожелавам следващото тестче да е с още една чертичка-та да са 2 за компания :wink: :bfp:
МНого,много :grouphug:
*
Милички за първи път толкова много от вас ми обръщат внимание, само ако можеше да видите как се усмихвам като чета коментарите ви  по моята графика  :swing:
DSC00102
Миличка,наистина ти е рано за тестче.Но имаш хубава графика,която да се надяваме да излезе с положителен завършек :crossfingers:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Графиката ти до тук е добре.
Според мен О е била на 16/17 ден от МЦ. Трябва да ти дойде /ако не е станало/ на 32 ден от МЦ.
За тест - уринен - след 14 ден след О. /най-рано след 12 ден/
Кръвен след 11 ден /след предполагаемата О./
Успех и дано да е станало  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Момичета моля ви предположете какво става !!! Снощи отивам до тоалетната и какво да видя  8O идва ми с един ден по рано, стана ми тъжничко, но това е ! Ама днес няма течение  а имах всички симптоми за идването на М цял ден :oops: предният ден пък имах цервикална слуз. Какво става за първипът ми се случва ???
DSC00102
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
Здрасти миличка, как си днес?
Имаш ли още зацапване?
БТ е висока защо не направиш едно тестче да видиш какво ще покаже, защото ако е с две чертички е хубав ода се вземат мерки за зацапването
:hug2: прегръдки и аз стискам палци :crossfingers:
Пиши за резултата и дано да е най-желания :D