0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
 Ох много ми се иска да изтрая до утре сутрин да направя тестчето. А зацапвене днес  все още нямам, но ниско долу е също все едно ми е дошло вече. Притеснявам се  :oops:
DSC00102
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
Mили4ка, тихи4ко честито :cheerleader: :ballons: :party: за две4е 4ерти4ки, много се радвам за теб :bighug:  :hug2:
Имаш ли днес пак зацапване? Хубаво е сега да се посъветваш с лекар за това, защото може да е опасно.
Ихааааааа много се радвам:cheerleader:
Гушкам те силно и ще 4акаме да казваш как вървят нещата :D
*
Dime благодаря ти че споделяш радоста ми, но малко съм объркана тази сутрин на теста пак е бледа чертичката. :oops:
DSC00102
*
Успех днес на прегледа и чакаме да се похвалиш с  :bfp:
*
Успех и от мен за прегледа днес и очаквам потвърждение на двете чертички. :-)

Миличка, всичко наред ли е с прегледа? Да ти честитим ли спокойно вече?:)

*
Да, страхотни сте, благодаря ви на всички, да знаете много ми помогнахте!!!  :bighug:
 Така, ще разкажа на кратко: зацапването за което се бях шашнала било от имплантацията, питах доки - защо така нали тя е до седми ден  :oops: а той-каза, че до 16-ти ден ставала имплантацията. И така успокоих се доста. За сега всечко е наред само дето още ми е втори ден от закъснението а трябва на десети да отида и ще се види тогава. Ако някой има въпросче да пита !  :D  Все още не знам къде се намирам, но е прекрасно  :D
DSC00102
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
Вале,миличка това е страхотно,радвам се че първа мога да кажа официално - ЧЕСТИТО бъдещо мамче :D :cheerleader:  :babyflips:
Пожелавам ти лека и щастлива бременност, сега се пази и си почивай повечко и след 10 дни да видиш една малка сладка точица/ а защо не и две :D/
Много, много, прегръдки миличка :hug2:
*
Честито и тук и безпроблемна бременност!
Честито и тук Вале.Леки 9 и сега се пази много .
 Честито и от мен! :balk_7:Пожелавам ти лека , безпроблемна и много спокойна бременност! :blowingdust:
*

lawyer

Ех, че хубава новинааа!!! Честито, мила Валенце!!! лека и безпроблемна preggo и най-сладкото бебе на края!!!
*
Пожелавам на всички ви това което ми се случва  :blowingdust:
DSC00102
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Пожелавам на всички ви това което ми се случва  :blowingdust:
:balk_21: :balk_21: :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
БРАВО миличка, ЧЕСТИТО  :D Прекрасна новина :)
 :pink_dust_1: да сте здрави и много щастливи с бебчо  :) :green_dust_1:

:cheerleader:

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Миличка честито, много се радвам за тебе и ако имаш някакви въпроси за напред от другата тема на :cloud9: също можеш да питаш, целувки.

Честито миличка!!! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!!! Толкова много се радвам на такива новини!!!
Пази се в тези жеги  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :cheerleader: :crossfingers:
*

veni_I_koci

• 609
Иначе как се мила как се чувстваш, започнаха ли симптомите на бременността, то е още рано ма знаели човек кога ще го почнат гадовете.

*
Ох още няма симптоми освен гърдите ми, страхотни са  :D днес след обяд ми прилоша малко и чак се зарадвах  :lol:  утре съм на изследвания 16 вида  :oops: не знам дали не е рано още но доки ме праща, а в петък съм при него да види дали се развива добре бебчо. И така ... Благодаря ти за вниманието  :bighug:
DSC00102
*

veni_I_koci

• 609
Много се радвам че си добре, за изследвания не е рано по добре е да се знае всичко от рано, кое как върви. Целувки и лека бременност.