0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
 Момичета ще се радвам на всяко едно мнение относно графиката ми независимо дали е положително или отрицателно.  :grouphug2:
DSC00102
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Здравей! :D
Добре дошла и нека скоро се похвалиш с най-прекрасната новина

Не съм сигурна дали е имало О.
Графиката ти е стъпаловидна и в този случай вероятността да е имало О. е 50% - може да е имало може и да не е.
Ако е имало , според мен е  било в дните 19-21 ден от МЦ.
Прави тестове за О.
 Ако и следващият МЦ ти кажа пак, че не съм сигурна дали е имало О., е добре да отидеш на лекар.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
 Денис много ти благодаря: точно на теб се надявах да си дадеш мнението, понеже много често чета съветите ти към други момичета и даже едно от тях беше казала, че ти си най-добрата в разчитане на графики.  :welcome3:   
  А за тестовете: мисля че не ми хващат овуто понеже три месеца ползвах и то все различни видове а в крайна сметка от 6 броя три все бяха с втора бледа чертичка за това реших с БТ да пробвам. Тези дни очаквам МЗ и след това се надявам отново да ми обърнеш внимание. Благодаря ти предварително !!!
DSC00102
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Разбира се с удоволствие ще ти помагам, не мисли за това.  :D
Успех!

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
denis :  имаш ли мнение вече по повод овуто ми или трябва още малко време. По симптомите ми си мисля че мина но тази сутрин имах ЦС и вече не усещам пробождането в яйчниците това говори ли ти нещо.   :balk_113:  А иначе да ти се похваля онзи ден бяхме на спермограма  :balk_21: "много е добра" и съм много щастлива но да видим аз как ще съм, понеже във вторник и аз съм на преглед  :oops:              Лек ден ти желая!!!
DSC00102
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Още е рано и не съм  много сигурна дали е имало О.
Ако Бт се задържи висока - имало е.
Колкото до ЦС, тя може да е белтъкоподобна и след О.- това е доста индивидуално, така че по ЦС не може да се каже кога е О.
ЦС ни дава един 'прозорец' от 5-6 дни в които е О.
ПП.
Може би О. е била на 15 ден от МЦ - но това е само предположение.
 :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Благодаря ти ... очаквам с нетърпение следващите дни и пак ще ти досаждам  :wink:
DSC00102
*
 Динис - погледни цели 37 градуса дано не са заради силната кашлица. Между другото имам силна кашлица и вече втори ден така кашлям че от напъните чак ме болят яйчниците според теб ако евентуално съм бременна има ли опасност.  :oops:
DSC00102
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Графиката ти е добре, но имайки в предвид че си болна, не може да и се доверим.
Покачването може да е от настинка и т.н.
Лекувай се - има 5-6 сни до имплантацията, ако е станало чудото.
Колкото до това дали е опасно, ако е някой вирус - да, но  не е сигурно какво ти е, така че не го мисли.
Всичко е божа работа.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Re: Графиката на "Valyoka" всяко мнение ще ми е полезно !
« Отговор #9 -: Април 01, 2008, 11:27:46 am »
denis - Май вече може да си дадеш мнението, покачването не е от настинката  :wink:
DSC00102
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #10 -: Април 02, 2008, 06:32:03 am »
Не мога да ти прочета бележките - исках да видя кога е било неразположението/настинката/, но както и да е
Според мен О е била 15/16 ден от МЦ. До тук графиката ти е добре.

ПП. Имай в предвид, че не вземам под внимание дни в които може да си била болна

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #11 -: Април 02, 2008, 17:23:56 pm »
Благодаря ти: приемам мнението ти за вярно понеже само два дни имах кашлица без повишение на телесна температура. В момента съм добре и БТ си е пак висока  :D
DSC00102
*
« Отговор #12 -: Април 27, 2008, 11:59:23 am »
Денис: този месец бях на антибиотици и пропускаме шанса да хванем овуто, но все пак ми е интересно как е до тук графиката ми според теб ???
DSC00102
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #13 -: Април 27, 2008, 15:03:13 pm »
Рано е още за коментар, но  - до тук графиката ти е добре.
Ако Бт продължи да се покачва и се задържи висока , може би на 16/17 ден от МЦ е имало О.
За да е вярно това, Бт трябва да е около 37.0 за ЛФ.
Има време да се повиши Бт , не се притеснявай за това.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Денис здравей: много ще съм благодарна ако се включиш и при мен за да ми дадеш предположение за деня в който съм овулирала, макар че този месец също се наложи да пропусна момента, но се надявам от следващият да имам шанс. Благодаря ти предварително  :balk_102:
DSC00102
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
До тук графиката ти не показва да е имало О.- но, това не означава, че тя не е минала - напр. може да е била преди ден-два, но това ще се разбере по-късно.
Нормално е БТ да се повиши до 5 дни след О.
Дано да е имало О.

ПП. Добре е да правиш и тестове за О.
По БТ + тестове - О. се определя по-точно и по-сигурно е да се твърди, че е имало такава.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Благодаря ти денис: а колкото до тестовете мисля да ги почвам от следващият месец.
DSC00102
*
Денис можеш ли вече да прецениш кога е било О . благодаря ти предварително.

А и някой друг ако има мнение бих се радвала на коментара му.  :wink:
DSC00102
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Не съм сигурна дали е имало О.
Провери за всеки случай терм-ра си.
Добре е да те види лекар на УЗ.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Денис вече знам със сигурност че е имало О понеже бях на преглед при Д-р. Даскалов и видяхме че е имало фоликул но, ми се иска да знам според теб кога е била овулацията.  :wink:
DSC00102