0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #700 -: Септември 27, 2008, 13:29:47 pm »
Здравейте включвам си и аз.От днес пия Логест, след сондажа д-р Ковачев ще ми назначи стимулацията.За първи път ми е ин-витрото и нямам никава идея какво ме чака.
Имам само един въпрос - трябва ли с Логеста да пия аспирин протект в АГ то нищо не ми казаха тук доста четох но неразбрах точно кога трябва да се започне?
На мен ми казаха да го започна от началото на стимулацията /3-ти ден от МЦ при мен/, когато започнах да слагам Пурегона и Меногона, но аз бях при Козовски, не знам при Ковачев дали е така, да не те подведа нещо
*
« Отговор #701 -: Септември 27, 2008, 14:09:38 pm »
...........трябва ли с Логеста да пия аспирин[/font] протект в АГ то нищо не ми казаха тук доста четох но неразбрах точно кога трябва да се започне?

Tais аз го запо4нах ден, два преди първият Пурегон.
*
« Отговор #702 -: Септември 30, 2008, 11:16:06 am »
Благодаря за отговорите, за сега не пия аспирин, като отида за сондаж ще питам лекаря си.Успех на всички момичета и дано се похвалим после само с положителни резултати!!!
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #703 -: Септември 30, 2008, 14:01:02 pm »
Lisko да не смениш нощницата, защото те запомних и ще те търся - моята още незнам каква ще е :D, но сигурно ще дефилираме по едно и също време на седмия етаж. Можем да организираме и пижамено парти - като екстра за екипите, които ще ни обслужват  :lol:
dendyи тук ти пожелавам успех в неделя и след две седмици да видиш най хубавите две чертички!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #704 -: Септември 30, 2008, 20:24:44 pm »
Lisko да не смениш нощницата, защото те запомних и ще те търся - моята още незнам каква ще е :D, но сигурно ще дефилираме по едно и също време на седмия етаж. Можем да организираме и пижамено парти - като екстра за екипите, които ще ни обслужват  :lol:
dendyи тук ти пожелавам успех в неделя и след две седмици да видиш най хубавите две чертички!

:lol: :lol: :lol:
няма, няма:)тя си ми е късметлийска

Успех момичета:)
*
« Отговор #705 -: Октомври 05, 2008, 10:15:51 am »
Здравейте отново, от 9 дни съм на Логест, все още имам слабо менструално течение - това нормално ли е?
« Отговор #706 -: Октомври 06, 2008, 19:40:42 pm »
Tais не се претеснявай за течението.На мен ми продължи близо 15 дни.Стига да не е обилно.
*
« Отговор #707 -: Октомври 10, 2008, 20:47:05 pm »
Здравейте, аз пак задавам въпроси.В понеделник имам час за сондаж, забравих да питам Ани за цената.Плаща ли се веднага?Правят ли упойки и въобще ако има някой при д-р Ковачев , моля да сподели с мен.
*
« Отговор #708 -: Октомври 10, 2008, 21:07:14 pm »
Сондажа минава много леко, няма упойка.Това е един вид пробен трансфер. Относно плащането по принцип е веднага. То и сумата не е голяма, като за преглед е.

*
« Отговор #709 -: Октомври 11, 2008, 09:46:53 am »
Благодаря Дороти, четох за сондаж с упойка, но явно не е било за АГ-то.Все пак исках да съм подготвена.
Желая на всички успех!!!
« Отговор #710 -: Октомври 16, 2008, 10:10:58 am »
Момичета, бях писала преди известно време в тази тем...нз дали ме помните. Днес ми е вече четвърти ден след трансфера.Чакам си датата за теста и така. Малко бавно минава времето ама какво да се прави...
« Отговор #711 -: Октомври 16, 2008, 10:22:39 am »
Успех, Каталина!
Знам, че бавно минава времето до теста, но нека е за добро!
Намери си приятни занимания и ще минава времето по-леко!
« Отговор #712 -: Октомври 16, 2008, 10:44:28 am »
Благодаря ти Барбаронче. Тия дни си мислех, колко ще ме е безумно страх да направия пустия тест, като дойде момента. Много тъпо от моя страна, но си го мисля...
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #713 -: Октомври 16, 2008, 21:23:19 pm »
... колко ще ме е безумно страх да направия пустия тест, като дойде момента. Много тъпо от моя страна, но си го мисля...

Не е тъпо,никак даже.Всички сме се страхували преди теста,не е лесно,но е поносимо,когато си ангажирана със всевъзможни занимания.Всичко ще е наред,ще видиш!Късмет!
*
« Отговор #714 -: Октомври 18, 2008, 10:34:27 am »
Здравейте момичета, вчера ми беше последното хапче Логест, планът беше както д-р Ковачев и Ани ми обясниха 1-2 след като спреш Логеста ще ти дойде.Понеделник , вторник щеше да се падне като ми дойде цикъла започвме с Пурегон.
На мен обече днес ми дойде!!!Какво да парвя все пак е събота?Има ли според вас проблем да почна в понеделник?На 3 ден от цикъла късно ли е?
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #715 -: Октомври 18, 2008, 11:01:02 am »
Здравейте момичета, вчера ми беше последното хапче Логест, планът беше както д-р Ковачев и Ани ми обясниха 1-2 след като спреш Логеста ще ти дойде.Понеделник , вторник щеше да се падне като ми дойде цикъла започвме с Пурегон.
На мен обече днес ми дойде!!!Какво да парвя все пак е събота?Има ли според вас проблем да почна в понеделник?На 3 ден от цикъла късно ли е?

Звъни на лекуващия лекар! Не е проблем да започнеш в неделя. За процедурата няма почивен ден.  :wink:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #716 -: Октомври 18, 2008, 13:53:08 pm »
Звъни на лекуващия лекар! Не е проблем да започнеш в неделя. За процедурата няма почивен ден.  :wink:
:good_post:
Звъни на Ани, за тях няма почивен ден! Може още днес да ти бият Пурегона. Аз лично първия път започнах в неделя.
Успех
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #717 -: Октомври 18, 2008, 14:31:40 pm »
Май ще поизчакам от сутринта имам само една две капки, това май не се брои още за цикъл, макар че Ани ми каза, че може да е по-слаб този път.Благодаря ви за съветите.Ще почакам още малко.
*

nutfie

• *
  • 5
  • стискам ви палци ...
« Отговор #718 -: Октомври 18, 2008, 21:08:30 pm »
Май ще поизчакам от сутринта имам само една две капки, това май не се брои още за цикъл, макар че Ани ми каза, че може да е по-слаб този път.Благодаря ви за съветите.Ще почакам още малко.

Здравейте,и на мен ми казаха,че ако е много малко почва се да брои от следващия ден за първи ден от цикъла.
И аз си чакам цикала днес вече мина няма нищо ама май ще ми е утре и ще почвам с пурогон и т.н.
Стискам палци на всички които са тръгнали по хубавия път към най желаното...
 preggo :balk_602: :balk_50:
« Отговор #719 -: Октомври 19, 2008, 00:50:21 am »
Tais, май като гледам, ще се засичаме с теб по коридорите на АГ-то. Мен ме викат във вторник в 9ч за Е2 и старт на пурегончето.
А за това кога да отидеш, момичетата са ти писали, че за докторите няма почивен ден. Надявам се вече да си звъняла по тел. или ще го правиш утре.
Момичета, разбрах че вече прегледите за стимулации са след обяд. Всичките ли са тогава или просто ги разпределят сутрин-следобед? То всъщност във вторник ще разбера със сигурност, ама ако има някой наскоро правил процедура, да каже, че да се настройвам. Защото смятам да си пътувам от Бургас през ден за прегледите, та затова.
Хайде, ако има и някой за вторник да се обажда! Така или иначе ще се чака за резултатите от Е2.