Здравейте мили момичета, ето че се появих най-после (вкъщи нямах достъп до компа, но сега вече съм на работа и мога да си пиша до насита). Миналата седмица и аз бях “пунктирана” и “тарнсферирана”.
Извадиха 8 яйцеклетки., оплодиха се 5, от които 3-4 започнаха да се развиват добре и на втория ден ми върнаха двечки. Вкъщи си постоях 4 дена на по-лек режим, но си вършех и домакинската работа (не можах да остана в леглото през цялото време). Днес ми е 5 ден от трансфера и вече започнаха някои оплаквания: малко да повървя и се задъхвам, имам сърцебиене, вените на краката ми изпъкнаха леко (по принцип страдам от разширени вени, но не е нещо сериозно), но сега на пипане се усещат по-изпъкнали. Помислих си да не би това да са признаци за вторична хиперстимулация, но коремът ми е плосък като дъска. Ако се засилят тези симптоми ще взема да звънна на доктора, за сега се търпи.
Момичета, да ви попитам тези от вас които имат проблеми със ходенето по голяма нужда сега как се справят след трансфера? Попрочетох, че сената и др. слабителни не били за препоръчване, а на мен Дуфалак не ми действа
.
Дори, хайде, хаирлия да е и дано да повлечеш крак. Официално честито и от мен! Много много щастие ти желая!