Благодаря ти Дори!!!
На мен ми обясниха че декапептил и диферелин е едно и също нещо само че едното е течно .Абе аз взех каквото ми беше изписано.Много се притеснявам докато излезе резултатът от биопсията- само да не ми блокира инвитрото , че ще се гръмна.
Ти ходиш ли на работа в момента или си в къщи - да знам как да си подредя нещата .??Ако се стигне до там ДЕ.
Още веднъж ти стискам палци всичко да е наред и си мисли само хубави неща.
Klem4e, значи ако започнеш да си ги биеш в коремчето, ще ти кажа аз как правех, пък може да ти е от полза.
Първо изкарвам от хладилника инжекцията малко да се постопли или най-често я топлех в ръка до телесна температура (това го знам от свеки, която е медицинска сестра и ...аз в началото да си призная не го правех), измивам си ръцете със сапун и после почиствам мястото с напоен със спирт тампон. След това хващам сланинката на коремчето (хората само кожа, ама кой каквото има
). Боцкам, изтеглям малко за да видя дали не съм уцелила вена, което беше малко вероятно предвид подплатената ми кожица, но интересно - винаги го правех и баааавно, бавно започвам да пускам разтвора. После рязко изкарвах спринцовката и пак с тампончето върху мястото, където съм боцкала.
След третия път - все едно цял живот съм си биела инжекции
Впоследствие започнаха да стават много боцките и мааалко, малко ми посиня коремчето на местата, където беше боцкано, но момичета тук, малко по-напред в темата ми казаха, че трябва мястото първо малко да се помасажира и тогава да се боцка. Синките минаха за три дни.
Не знам дали съм успяла да обясня разбираемо, но ако има нещо, питай.
Благодаря на всички за стиснатите палци, и .... малко странно, но с чисто сърце мога да кажа - Обичам ви и искам всичко и при вас да мине добре и с положителни резултати
По време на стимулацията, когато четях, много ми се искаше да дойде и мойто време, когато тихичко приятелите от форума ще ми кажат честито ... Благодаря ви и ви прегръщам сиииилно силно