0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #420 -: Май 10, 2008, 17:54:53 pm »
Старлет, здравей  отново!!! Толкова се радвам, че се  " завърна " .

Толкова често си мислих за теб. Искрено са надявам да споделиш само хубави неща с нас!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #421 -: Май 11, 2008, 11:03:14 am »
Благодаря ви момичета  :D за топлите и приятни думи! Дони и ти ми липсваше  :bighug: не съм се загубила просто имах нужда от малко психологическа почивка така да се каже. Успех на всички и от мен  :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #422 -: Май 11, 2008, 13:19:56 pm »
Скарлет, добре си се завърнала :)
Аз няма как да те помня, защото съм от скоро в този форум, но ти пожелавам този път да е последния, в който влизаш в този подфорум  :bighug:
Благодарим Ви Д-р Александров!
*

Starlet

• 1937
« Отговор #423 -: Май 11, 2008, 14:51:21 pm »
Скарлет, добре си се завърнала :)
Аз няма как да те помня, защото съм от скоро в този форум, но ти пожелавам този път да е последния, в който влизаш в този подфорум  :bighug:

Благодаря ти Дори! Е аз съм СТарлет, но нищо  :lol:
« Отговор #424 -: Май 11, 2008, 18:00:09 pm »
Момичета, здравейте. Днес отново бях на преглед, пункцията ми ще бъде в четвъртък, но едно ме притеснява - днес ми е 11-ти ден от МЦ, а лигавицата на матката ми е 7,7мм. Не е ли малка, трябва ли да се притеснявам  :(. Док не каза нищо при прегледа
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #425 -: Май 11, 2008, 21:08:57 pm »
До тогава ще нарастне още! :crossfingers:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #426 -: Май 12, 2008, 07:45:13 am »
Мацкииии, снощи прокървих за малко и спря ... Шашнах се и се обадих на Доки и той ми обясни, че след като ми е надуто коремчето, няма от какво да се притеснявам ... Успокои ме доста, но и ми каза, че и днес мога да направя теста (след като го попитах) и аз не чаках да ме навива повече :)
Тази сутрин лентичката, която никога преди това не ми е показвала такъв резултат беше мнооооого бледа, но я имаше :)
Ще направя теста и когато ми казаха след трансфера - на 14-ти и после на 15-ти мисля да ходя на кръвен.
Снежка, аз не знаех дори колко трябва да ми е лигавицата. Не се обременявай излишно, това само би те притеснило повече.
Имаш стиснати палци от всички момичета.
*
« Отговор #427 -: Май 12, 2008, 07:51:40 am »
Тази сутрин лентичката, която никога преди това не ми е показвала такъв резултат беше мнооооого бледа, но я имаше :)
Ще направя теста и когато ми казаха след трансфера - на 14-ти и после на 15-ти мисля да ходя на кръвен.
Ами тихичко честитооооо, и ако си след 10-и ден след трансфер, може и сега да направиш кръвния. Хайде само такива хубави новини до края!  :D
*
« Отговор #428 -: Май 12, 2008, 08:19:53 am »

Стискам палци, да стане продължи да я има и да става все по ясна :crossfingers:
:bighug:
« Отговор #429 -: Май 12, 2008, 08:21:00 am »
Дори пожелавам ти добрата новина да остане в следващите 9 месеца и накрая да имаш сладко бебче /защо не и две/. Много късмет ти пожелавам  :goodluck:
*
« Отговор #430 -: Май 12, 2008, 08:22:19 am »
Ооооох, Пета, Снежка, Светли, как ми се иска да е така, както казвате само  :oops:
На 15-ти се уговорих с Доки да отида за кръвния, защото тук в Добрич нема подходящи лаборатории за мен и все към Варна гледам ха ха :) Той каза, че може и по-рано, но съм на работа и 15-ти пак си пуснах ден (как ме издържаха моите шефове не знам...), а и ако съм бременна, ще си купя пак един тест, да видя тез ми ти чертички еднакво наситени, че от кога ги чакам ... :oops:
*

Starlet

• 1937
« Отговор #431 -: Май 12, 2008, 08:24:33 am »
Ами тихичко честитооооо, и ако си след 10-и ден след трансфер, може и сега да направиш кръвния. Хайде само такива хубави новини до края!  :D

И от мен, и от мен също тихичко честито!  :D  :bighug:
« Отговор #432 -: Май 12, 2008, 08:41:45 am »
Дори ти може и да си го споменавала, но да те питам - ти при кой док беше?
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #433 -: Май 12, 2008, 09:15:15 am »
Клемче, за какво беше тази биопсия?
тази биопсия беше затова , че Александров не ми харесва шийката и иска да види състоянието и.Това ме разтревожи много , да не се провали всичко, но той каза че състоянието  на шийката едва ли ще пречи на инвитрото но за всеки случай иска да види как стоят нещата.Незнам какво да мисля вече.Ще се побъркам!!!!!!
От днес започвам дефирелина, днес ми е 21-я ден .На 19.05 трябва да отида с готовия резултат от биопсията и с резултат от изследване на естрадиола.И тогава ще решим да продължаваме ли и с какво????Казвам дословно думите на доки.....Абе мъки мъки.....
*
« Отговор #434 -: Май 12, 2008, 09:30:55 am »
Дори ти може и да си го споменавала, но да те питам - ти при кой док беше?
При Александров съм Снежка - най-любимия доктор :)
Клемче, не се шашкай пиле, може да поотложите с няколко дни стимулацията докато падне естрадиол-а, но ще стане. Сигурна съм, че Александров си знае работата, не се притеснявай, така само на себе си вредиш.

Малко не по темата, но снощи гледах един филм - "Съучастникът", с Том Круз, в който таксиметров шофьор си беше сложил над сенника една снимка на Малдивите и обясняваше на една прокурорка, че трябва да почива и ако на него му се наложи, отива там за 5, 10, 15 минути, колкото има време и си почива - забравя всякакви лоши мисли и се успокоява.
Мисълта ми е, че и вие трябва да намерите за себе си едни "Малдивски острови" и да намирате сили и възможност да "отивате на тях".
 :bighug:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #435 -: Май 12, 2008, 09:39:29 am »
Дори и от мен едно тихичко честито и ти пожелавам тази втора чертичка да става все по - ясна.И лека бременост.И най- малко две бебчета....!!!!!! :D
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #436 -: Май 12, 2008, 10:27:50 am »
мацки , пак съм аз-
този дефирелин смятам да си го боцна  в ръката- къде по- пе боли?????в ръката или в корема????И правилно ли е чак довечера да си го бия???
Вие в хладилника ли съхранявахте инжекцийте????
Простете ми за многото въпроси ама много се шашнах на сондажа заради биопсията и ако ви кажа че не запомних половината неща - няма да ви излъжа.!!!
Сигурно аз съм първата талкава много ошантавила се жена.И сигурно ви изглеждам доста смешно за което се извинявам.
*
« Отговор #437 -: Май 12, 2008, 10:49:17 am »
Клемче, аз не си бих диферелин, а декапептил и го бих в корема. Никак не боли, повярвай ми, а и така имаш две свободни ръце ...
Нека и момичетата, които са си били диферелин да кажат.
А за това кога да го биеш, по-добре се обади на Доки, той ще ти каже. Аз декапептила го биех сутрин. Доколкото знам, трябва да е по едно и също време, независимо по кое време през деня
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #438 -: Май 12, 2008, 11:25:34 am »
Благодаря ти Дори!!! :bighug:
На мен ми обясниха че декапептил и диферелин е едно и също нещо само че едното е течно .Абе аз взех каквото ми беше изписано.Много се притеснявам докато излезе резултатът от биопсията- само да не ми блокира инвитрото , че ще се гръмна. 8O
Ти ходиш ли на работа в момента или си в къщи - да знам как да си подредя нещата .??Ако се стигне до там ДЕ.
Още веднъж ти стискам палци всичко да е наред и си мисли само хубави неща. :wink:
*
« Отговор #439 -: Май 12, 2008, 11:45:57 am »
Дори тихичко честито и при следващия тест две ясни чертички!