0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #360 -: Май 03, 2008, 20:02:41 pm »
:))))Това наистина си е чудо:))))))
Поздравявам те и ти желая лека бременност:)))))
« Отговор #361 -: Май 03, 2008, 21:32:02 pm »
Здравейте момичета,аз много рядко пиша във форума, но пък често чета.В тази тема някъде на 2-3 страница описах на мен какво ми предстоеше с екипа в АГ Варна и ,че май месец ще опитам второ инвитро.Е да но......май господ друго е решил за мен.Април и аз ходих до Румъния за ГОНАЛ точно там където "azi" спомена в друга тема за него.Купих си 20 броя ГОНАЛ абе както се казва подготвях се за второто си ин витро.На 07.04.08г. ми беше 3-тата цветна снимка-епикриза-непроходими 2 тръби матка незнам каква си и т.н. нищо положително като резултат.На 11.04.08г. на мен ми дойде МЦ и започнах ЛОГЕСТ пих го 2 дни на третият ден вече нямах МЦ.на 13.04.08г. си направих тест за беременност и се оказа положитетел.Аз съм била бременна през цялото това време и не сме знаели и дори по време на цветната снимка.
Момичета вярвайте силно в това което правите с мен наистина стана чудо.7год. го чакаме това чудо не смеем да се зарадваме с мъжът ми , а вече съм в 8 седмица на бременността.
От сърце ви желая успех и стискам силно палци на всички ,никога не се отказвайте.
Галина, от все сърце ти желая лека и безпроблемна бременност. :wave: Ама това, че никой не е видял, че си бременна, направо ме озадачава 8O. Дано след тази закалка бебо да е здраво хванат и да расте здрав.
*
« Отговор #362 -: Май 04, 2008, 00:43:37 am »
Гали, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам  :D
На фона на всички гадни случки днес, това ми дойде добре дошло като новина, наистина много ме зарадва :)
Благодарим Ви Д-р Александров!
« Отговор #363 -: Май 04, 2008, 01:14:39 am »
     Дори какво става с теб? Как си?
     Гали лека и безпроблемна бременност и от мен :D
« Отговор #364 -: Май 04, 2008, 09:20:15 am »
Галина много, много се радвам за теб! :balk_47:
Това наистина си е чудо при непроходими тръби. Желая ти лека и безпроблемна бременност! Дай Боже всекиму такива чудеса!
*
« Отговор #365 -: Май 04, 2008, 10:17:20 am »
Добре съм, коремчето спадна и не ме боли.
Получавам от време на време някакви болки като при идване, но съвсем леки и не ме притесняват. Пия си водата, ядосвам се за дреболии .... :)

Не спазих един от съветите на Мели да излизам с хора, които не знаят за процедурата - просто защото толкова много се вълнувам, че казвам на всички познати :) :) :)

Оффф, щях да питам нещо и забравих, но като се сетя пак ще се включа.

Вие как сте? Няма да ви изреждам поименно, защото се интересувам от всички, наистина. Тук станахме като братя по оръжие  :bighug:
Прегръщам ви силно и ви желая спокоен и весел ден
« Отговор #366 -: Май 04, 2008, 12:38:48 pm »
И аз да се отчета, днес ходих на преглед - 5 ден от стимулацията с Пурегон (150 IU на ден). Доктора ме прегледа и каза че от днес трябва да го намаля на  50 IU на ден. Аз така се притесних защото вече си бях сложила дозата от 150 IU (не си погледнах в протокола че Ани ми е написала в деня на прегледа да не си слагам Пурегона а да изчакам да видим дали ще се коригира дозата). Накараха ми се хубаво, че не следя протокола, а карам по инерция, на мен ми стана много кофти и така се ядосах на себе си, че сега само го гледам тоя протокол, чета листовките на Пурегона, да не би още нещо да не съм объркала... :( Питах доктора фатално ли е това което съм сътворила, той естествено каза, че не е, но какво да ми каже, то ще си проличи в други ден на прегледа. Аз си мисля че корекцията от 150 IU на 50 IU си е значителна и няма как да не се отрази тази моя грешка на единствения ми яйчник. Сега пия вода като побъркана, гледам Дорито писала че пие повече вода, та и аз реших...
Момичета, нали с декапептила не се спира докрая?

*
« Отговор #367 -: Май 04, 2008, 12:58:38 pm »
Декапептила се поставя до последния ден.Не се ядосвай за Пурегона.Ще има време да овладеете положението,ако е дошъл в повечко.Все пак ти е едва 5 ден. :goodluck:

*
« Отговор #368 -: Май 04, 2008, 15:41:25 pm »
Да, декапептила е до последно.
Като започнах да бия пурегона, започнах да слагам вместо една, както първата седмица, половин ампула декапептил, но тя си върви до края
« Отговор #369 -: Май 06, 2008, 09:11:11 am »
Момичета, вчера и аз бях на първи преглед след започване на стимулацията, Козовски се надява накрая да извадим около 10-ина яйцеклетки. Искам да ви питам има ли след вас такива с диагноза антифосфолипиден синдром и какво смятате да правите след ембриотрансфера. Аз имам консултация с доц.Конова, която ми назначи аспирин протект 100 и фраксипарин 0,3 през ден подкожно непосредствено след ембриотрансфера. Обаче аз това още не съм го споделила с Козовски /от суеверие най-вече - първо да стигнем до трансфер/
*
« Отговор #370 -: Май 06, 2008, 09:42:21 am »
Аз имам консултация с доц.Конова, която ми назначи аспирин протект 100 и фраксипарин 0,3 през ден подкожно непосредствено след ембриотрансфера. Обаче аз това още не съм го споделила с Козовски /от суеверие най-вече - първо да стигнем до трансфер/
А ти в момента не пиеш ли аспирин протект, защото той започва да се пие още след сондажа? За фраксипарина говори с д-р Козовски, като наближи трансфера.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #371 -: Май 06, 2008, 10:40:30 am »
Момичета, вчера и аз бях на първи преглед след започване на стимулацията, Козовски се надява накрая да извадим около 10-ина яйцеклетки. Искам да ви питам има ли след вас такива с диагноза антифосфолипиден синдром и какво смятате да правите след ембриотрансфера. Аз имам консултация с доц.Конова, която ми назначи аспирин протект 100 и фраксипарин 0,3 през ден подкожно непосредствено след ембриотрансфера. Обаче аз това още не съм го споделила с Козовски /от суеверие най-вече - първо да стигнем до трансфер/

Непременно говори с лекуващия си, остави настрана всякакви суеверия.
Аспирина го вземах ден след пункция.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #372 -: Май 06, 2008, 11:26:03 am »
Аз имам консултация с доц.Конова, която ми назначи аспирин протект 100 и фраксипарин 0,3 през ден подкожно непосредствено след ембриотрансфера. Обаче аз това още не съм го споделила с Козовски /от суеверие най-вече - първо да стигнем до трансфер/
А ти в момента не пиеш ли аспирин протект, защото той започва да се пие още след сондажа? За фраксипарина говори с д-р Козовски, като наближи трансфера.
Аз аспирина го пия от м.януари т.г. по указания на доц.Маркова. Evro, права си, утре пак съм на преглед и ще повдигна въпроса. Просто исках да разбера дали има и други момичета в моето положение, защото при мен не е проблема само в забременяването, а и в износването докрай след това
*
« Отговор #373 -: Май 06, 2008, 13:54:50 pm »
Просто исках да разбера дали има и други момичета в моето положение, защото при мен не е проблема само в забременяването, а и в износването докрай след това
Да, при мен проблема е същият и ще започна фраксипарина евентуално след трансфер. Но все пак аз съм при друг лекар, така че говори с твоят, може той да ти предложи друг вариант. Успех!  :D
« Отговор #374 -: Май 06, 2008, 22:03:31 pm »
здравейте почвам стимулации след около 10 дни много лоши неща чух за пурегона бил с много старнични ефекти.Така ли е???? Козовски нищо не казва сестрата и тя просто не знам кого да попитам!
*
« Отговор #375 -: Май 06, 2008, 22:27:18 pm »
Мила Кика, то има ли лекарство без страниични ефекти? Напиши за какви си чувала ти, че толкова са те стреснали. Аз бях на стимулация със Пурегон, но желанието ми за дете е било хиляди пъти по-голямо от страха какво може да стане от Пурегон,стимулация,пункции и т.н. Дори не четох има ли такива и какви в листовката му.Но едва ли е по-вреден от антибиотиците, които сигурно пиеш понякога, така че мисли за положителните неща,които ти предстоят. :wink:
*
« Отговор #376 -: Май 07, 2008, 07:30:44 am »
Кика, аз също бях с Пурегон. Н
*
« Отговор #377 -: Май 07, 2008, 07:38:31 am »
Брех, спинкам още, за което извинете :) - Натиснах без да искам ентер-а, а не мога да коригирам.
Таааа, да се върна на въпроса на Кика - аз също нямах странични ефекти. Единственото по време на стимулацията, което беше като не страничен ефект, а различно от нормалния ми живот беше, че много ми се спеше... Само че не от Пурегона, а от Декапептил-а... А аз изчетох цялата листовка на Пурегон-а и на Декапептила (защото просто си обичам да чета :) )
Не се страхувай, лекаря ти е добър и трябва да му имаш доверие. А като се съберат доверието и желанието ти за бебче, няма какво да те спира.
А и Пуки е много права - всички лекарства са със странични ефекти.
« Отговор #378 -: Май 07, 2008, 13:36:20 pm »
Момичета, как мога да се запиша за преглед при д-р Ковачев? От Варна съм и съм обиколила доста лекари. Бях се насочила към д-р Капка Атанасова, но колкото повече чета и като че ли се отказвам.
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #379 -: Май 07, 2008, 14:39:15 pm »
Lady Vi, това е сайта на доктора, има телефони на които можеш да се обадиш, ще говориш лично с него и той ще ти каже кога може да те приеме.
http://kovachev-ag.hit.bg/
Успех!