Трейси, миличка, сигурна съм, че Александров ще направи всичко възможно.
Следващия път като ходиш, напиши си въпросите на едно листче (аз срам не срам така направих), защото се забравя, особено ако ти треснат някоя новина, която не си очаквала... В дните, в които се питах това така ли е, или не, си записвах въпросите и бях подготвена да "стрелям" като се видя с Ани или Александров
Горе главата. Щом сме стигнали до тук, сме силни и ще успеем ! Няма да се предаваш, чу ли?
Разбирам, че парите те притесняват, нормално е, те притесняват всички ни, но опитай се да не мислиш сега за тях (забелязала съм, че при мен всичко се нарежда точно в последния момент, след много много премеждия). Ние също преди това (да разберем, че трябва да правим инвитро) бяхме теглили голям заем - направихме ипотека на жилището и ремонт на апартамента, в който живеем и парите бяха изхарчени. Тогава бяха ми казали, че това е последния кредит, който мога да тегля. И след като разбрах диапазона, в който може да влезем с парите (6000-12000), такъв рев му теглих и мислих, че никога няма да имаме свое дете, поне няма да можем да направим опит. След като се наплаках, започнах да мисля трезво и намерихме вариант, в който мога да тегля още и ... така.
Малко дълго стана писанието ми и май е извън темата, но исках с това да ти кажа - Не унивай, моля те! Всички имаме трудни моменти, но запомни, че винаги се намира някакъв изход.