0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #160 -: Април 06, 2008, 16:34:03 pm »
setakap, успех!
Благодаря ти мила! Дано да стане, че 6-то инвитро не ми се прави...
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #161 -: Април 06, 2008, 17:30:13 pm »
Утре към 12 ще бъда в АГ... който ме разпознае, печели кафенце...  :wink:
[/quote
Е за сряда може да съм аз  :wink: успех мила :goodluck:
« Отговор #162 -: Април 06, 2008, 20:12:36 pm »
  След като се започне с пурегона,колко често се ходи на преглед за проследяване на стимулацията?
« Отговор #163 -: Април 06, 2008, 20:19:48 pm »
  След като се започне с пурегона,колко често се ходи на преглед за проследяване на стимулацията?
Men ме викат на 5-ия ден и след това ще е през ден - ако всичко е ок...
*
« Отговор #164 -: Април 06, 2008, 20:41:40 pm »
При мен също беше така-ходене през ден.Успех ти желая,а и на всички в процедура-много положителни тестове на финала!
« Отговор #165 -: Април 07, 2008, 20:21:28 pm »
  А като се отиде на 5-ти ден пак ли се изследва Е2?Защото не ми казаха и се чудя дали да не звънна да питам?
« Отговор #166 -: Април 07, 2008, 22:44:00 pm »
  А като се отиде на 5-ти ден пак ли се изследва Е2?Защото не ми казаха и се чудя дали да не звънна да питам?

На мен не ми изследваха днес... (5-ти ден)
*
« Отговор #167 -: Април 08, 2008, 09:50:24 am »
Май вчера се разминах с всички - в смисъл не се видях с никого :(
Отидох, дадох пакета на Ани, тя ми показа как да се боцкам и си тръгнахме. Аз взех и мама, ако нещо се запъна с боцкането, тя да ми ги слага, но днес пробвах и се слагат много лесно и изобщо не боли (бих си декапептил) :)
Късмет милички, надявам се да се виждаме следващите пъти (на Пикадили правят страхотно кафе).
Следващо ходене ми е на 14-ти - следващия понеделник
Благодарим Ви Д-р Александров!
« Отговор #168 -: Април 08, 2008, 11:59:01 am »
Аз съм в четвъртък - пак към 12ч. Свиркайте! Не се притеснявайте да ми се обадите  :wink:
« Отговор #169 -: Април 09, 2008, 09:02:51 am »
Момичета, случайно някоя от вас знае ли дали в АГ-Варна ще работят и по празниците (26.04. - 06.05)? От една страна би трябвало да са там, сигурно ще има пациентки, които трябва да се следята точно тези дни, от друга страна и те са хора, не е приятно на такива празници да си на работа. :?

*
« Отговор #170 -: Април 09, 2008, 09:56:10 am »
Момичета, случайно някоя от вас знае ли дали в АГ-Варна ще работят и по празниците (26.04. - 06.05)? От една страна би трябвало да са там, сигурно ще има пациентки, които трябва да се следята точно тези дни, от друга страна и те са хора, не е приятно на такива празници да си на работа. :?

Мисля, че ще работят, поне никой не ми е казал, че няма, а и на мен тогава някъде трябва да ми е пункцията и трансфера.

Не знам от декапептила ли или от положителните емоции, но се събуждам вече трети ден рано и наспана - около 6-6.30, а това по принцип при мен е немислимо :)
« Отговор #171 -: Април 09, 2008, 11:55:11 am »
момичета, виждам, че вие сте доста напред с процедурите и сигурно не ви се връща назад, но аз съм съвсем в началото на първо ин-витро и не знам в подробности какво ми предстои. направила съм изследванията, които ми искат и сега в края на седмицата /събота-неделя, ще доуточним/ ще ходя да ги видят. може ли да ми кажете в какво се състои точно този преглед, само изследвянията ли ще гледат, може ли въз основа на нещо в изследванията да ме отложат или въобще да се появи някакъв проблем
*
« Отговор #172 -: Април 09, 2008, 17:40:15 pm »
При мен имаше преглед и сондаж.Също така ще ти обяснят стъпка по стъпка какво ще правите по нататък.Успех!
*
« Отговор #173 -: Април 09, 2008, 19:44:22 pm »
зравейте и от мен аз съм на сондаж в понеделник казаха да отида на обяд ,но колко не казаха трябва пак да се въоръжа с търпение  мисля към 11 да съм там.днес ходих в аг бе6е ужас както всеки дем предполагам.в понеделник 6те разбера дали 6те по4на инвитрото и по какъв протокол 6те съм.може да се видим дори ако се познаем :lol:
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #174 -: Април 09, 2008, 20:42:50 pm »
А на мен ве4е ми се вижда края на процедурите :D.В събота ми е пункцията а 3-5 дена след нея ще ми е трансфера.Дано вси4ко мине добре и се запо4ва най-дългото 4акане до теста :wink:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #175 -: Април 09, 2008, 22:39:01 pm »
petq74, успех! Стискам ти палци всичко да е наред, но този път за девет месеца!
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #176 -: Април 09, 2008, 23:13:14 pm »
ocean благодаря ти мила дано наистина  да баде вси4ко наред :bighug:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #177 -: Април 10, 2008, 04:06:57 am »
Успех,момичета!На мен ми се вижда ужасно далеч момента в който пак ще започнат процедурите!Септември е толкова далеч,иска ми се второто ми ин-витро вече да е започнало-боц,боц :needleani:

*
« Отговор #178 -: Април 10, 2008, 09:10:27 am »
Хе хе Тини, и аз съм така. :wink: Но ей сега ще дойде септември, ще видиш - докато се усетим...Аз например си бях изчисила,че всичко на всичко 6 цикъла някъде има дотогава - а единия току-що мина,еми ето върви си времето... :D

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #179 -: Април 10, 2008, 18:14:51 pm »
Петя, късмет ти пожелавам, ама много много.  :balk_21:

Кажете ми моля ви - днес ми е 24-ти ден от цикъла и 4-ти ден от стимулацията с декапептил. Нормално ли е да ми дойде? Не върви много като нормален първи ден, а като ... ох, не знам как да го кажа ами .... като при трети - четвърти ден