0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #880 -: Ноември 25, 2008, 14:52:49 pm »
Благодаря ви милички, че ме мислите :D
Аз малко се наложи да си постоя у дома, защото ми вадиха един зъб, но вече всичко е ок.
Днес са ми последните Пурегони, утре съм на третия УЗД, за сега нещата вървят добре, в интерес на истината не питам нито за брой, нито за размери. Достатъчно ми е, че док казва, че всичко е наред.
Цвета ни с теб вървим почти заедно. Аз утре съм на трети УЗД и предполагам, че тогва ще ми кажат кога ще е пункцията. При мен на първия преглед чух, че имам по 7 в двата яйчника. Пурегона аз си го слегам два пъти на ден, но имам девойки, които си го слагат наведнъж и не е имало проблеми. Много се радвам, че боденето привършва :lol:

*
« Отговор #881 -: Ноември 25, 2008, 20:29:05 pm »
.............Пурегона аз си го слагам два пъти на ден, но имам девойки, които си го слагат наведнъж и не е имало проблеми. Много се радвам, че боденето привършва :lol:
Да, аз съм от тях!  :wink: Слагах си еднократно 300 ед. гонал на ден  и ми извадиха 21 хубави яйцеклетки.
Успех на всички!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #882 -: Ноември 25, 2008, 22:18:28 pm »
И аз, като Джи, си биех дозата на един път вторият опит - 250 Е Пурегон.
Няма никакъв прблем, поне да се свършва с едно боцкане  :)
Успех, момичета !
« Отговор #883 -: Ноември 26, 2008, 09:12:29 am »
Благодаря на всички завърнали се в темата.
На мен днес ми е 9 ден от стимулацията-последни инжекцийки.Вчера бях при док и ми каза,че пункцията ми е в петък.До колкото до фоликулите доминантните са 17 и 18мм.Вече почнаха да ми натежават яичицата.Понеже по цял ден няма какво да правя и обикалям улиците,но май ще трябва да се спирам,че мъжа ми каза,че вървя като пате.
Audifen ти при кой доктор си?
*
« Отговор #884 -: Ноември 26, 2008, 09:39:08 am »
Здравеи tzveta80 моята пункция е в 4етвуртак на 27.11,а ти при кои доктор си?и искам да те попитам намери ли си прегнил? желая ти надуто корем4е!
:)
*
« Отговор #885 -: Ноември 26, 2008, 10:05:59 am »
.............Пурегона аз си го слагам два пъти на ден, но имам девойки, които си го слагат наведнъж и не е имало проблеми. Много се радвам, че боденето привършва :lol:
Да, аз съм от тях!  :wink: Слагах си еднократно 300 ед. гонал на ден  и ми извадиха 21 хубави яйцеклетки.
Успех на всички!
Ех, ама съм голяма извейка  :oops: Дозата ми беше 225 ед. Гонал (което е три инжекции). Затова съм написала 300 ед. Извинявам се!

« Отговор #886 -: Ноември 26, 2008, 10:19:05 am »
 nefertiti777 аз съм при Ковачев,а ти?Ще се стопирвам с Олваметрил-Анито ми я даде.Желая ти да ти извадят най хубавите яйчица.
Дживотинче не се притеснявай,плюс минус 50,100 какво са за нас. :balk_600:
*
« Отговор #887 -: Ноември 26, 2008, 10:30:13 am »
 да ти се врьшта :))При Александров сам аз. Ако ти трябва прегнил 5000 остана ми една ампула.
« Отговор #888 -: Ноември 26, 2008, 10:40:54 am »
Благодаря не-без повече инжекции.Ти как се чувстваш-физически.
*
« Отговор #889 -: Ноември 26, 2008, 10:46:16 am »
много ми тежи корем4ето,но нямам право да се оплаквам:)ДАНО ИМАМЕ УСПЕХ ! ако с нешто мога да сам ти полезна пиши. А казаха ли ти кога ште ти е трансфера?мойе заедно да се редим на опашката  :lol:
« Отговор #890 -: Ноември 26, 2008, 10:57:13 am »
Аз не се оплаквам просто ми пречи на разходките.И трябва да тъпея в квартирата.На мен ми е второ инвитро и съм с впечатление,че сега имат по-малко пациенти от пролета.Незнам дали това се дължи на безплатните опити,който държавата обещава.
« Отговор #891 -: Ноември 26, 2008, 11:13:35 am »
Момичета, пожелавам ви да не спрат да ви тежат коремчетата 9 месеца  :lol:
Цвета80, значи тази вечер ти е прегнила - така ли?
Успешни пункции и много оплодени яйчица да имате!

Аз не мисля, че са им по-малко пациентите от преди, просто са ги поразпределили през деня. Някои сутрин, други следобед на преглед. В деня ня моята пункция, бяхме 6 жени за пункции. Ама и нещо друго - разреждат ги към декември - нали и те имат нужда от почивка! А не могат да спрат отведнъж  :lol:
Хайде, и да се отчитате в темичката  :lol:
*
« Отговор #892 -: Ноември 26, 2008, 14:45:16 pm »
БЛАГОДАРЯ ТИ barbaron0708 ! стискаите палци мили моми4ета по сьдба!
*
« Отговор #893 -: Ноември 26, 2008, 14:46:06 pm »
БЛАГОДАРЯ ТИ barbaron0708 ! стискаите палци мили моми4ета по сьдба!
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #894 -: Ноември 26, 2008, 14:59:34 pm »
tzveta80при Ковачев съм и аз. ...И моята пункция е в петък :lol:, днес ми дадоха и на мен Овитрела и довечера мъжо ще ми го бодне и него :P
nefertiti777късмет миличка в четвъртък  :bighug:

*
« Отговор #895 -: Ноември 26, 2008, 16:55:11 pm »
Благодаря ти tzveta80 успех и на теб в петьк ДА не забравя и barbaron0708 надявам се после да си мериме  корем4етата и да си пиеме кафето на сладки приказки! ште продалжа да ви досаждам :)и ште ви пиша как се развиват сьбитията при мен оште утре! Даи Боже всеки му касмет!
« Отговор #896 -: Ноември 26, 2008, 18:02:42 pm »
Аudifen много се радвам,че ще сме заедно.Абе момичета някоя от вас питала ли е за болничен.Чела съм,че преди са давали две седмици след трансфер,ама сега не дават.Някой ако е питал да ми пише.
« Отговор #897 -: Ноември 26, 2008, 18:08:30 pm »
Не дават болничен вече. Питах наскоро. От Джипито можеш да си вземеш 7 дни, после с прекъсване от поне 1 ден - още 7 дни и така.... докато дойде време за комисия за бременни  :lol:
*
« Отговор #898 -: Ноември 27, 2008, 00:07:01 am »
Успех, момичета! Сигурна съм, че всички ще успеете!
И ей, чакаме после хвалбите за положителните тестове.

*
« Отговор #899 -: Ноември 27, 2008, 09:30:42 am »
Стискам палци на всички, които са в процедура!
Дано има само положителни тестчета.
А на всички, които не успяха като мен горе главите, малко почивка и догодина ще УСПЕЕМ!!!