0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #860 -: Ноември 17, 2008, 11:36:52 am »
Tais :( много съжалявам мила! Да но бързо се съвземеш, защото съм сигурна, че ще има и следващ път - нали? ...и той ще завърши с  :babyflips:. Сега те прегръщам!
*
« Отговор #861 -: Ноември 17, 2008, 13:45:58 pm »
Съжалявам миличка,зная,колко зле се чувстваш и също знам,че след ден-два ще си по-силна от всякога и ще продължиш напред.
Прегръщам те :bighug:
Сигурна съм,че ще успееш!!!
*
« Отговор #862 -: Ноември 17, 2008, 13:52:10 pm »
Tais, съвземай се бързо мила, за да можеш да продължиш напред.
Гадно е, знам, но нищо не е свършило.
Знам, че опитите не са приключили за теб, просто трябва малко време да се съвземеш психически а и физически и после пак сначале. Успеха понякога просто се забавя и не идва тогава, когато ние искаме...
Отказване няма!
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #863 -: Ноември 17, 2008, 13:59:24 pm »
Благодаря ви много за подкрепата и милите думи!
Ще си почина малко и пак ще пробваме.
Моя доктор ми каза да си направя утре пак тест, все пак днес е 11 ден, но ...
« Отговор #864 -: Ноември 17, 2008, 16:59:34 pm »
Таис, изпитала съм и го знам как се чувстваш!  :bighug:
Но така или иначе, ще мине време и пак ще продължиш напред!
Каквото и когато го решиш - това е правилния ход!
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #865 -: Ноември 18, 2008, 16:55:42 pm »
Момичета, моля ви кажете ми кога точно се прави МБ в Аг-то?Аз изчаквам да ми дойде и започвам с регулона, всички други изследвания са ми готови, но не знам кога ще трябва да пусна МБ?

« Отговор #866 -: Ноември 18, 2008, 17:12:37 pm »
Момичета, моля ви кажете ми кога точно се прави МБ в Аг-то?Аз изчаквам да ми дойде и започвам с регулона, всички други изследвания са ми готови, но не знам кога ще трябва да пусна МБ?
Според мен е по-добре да си я пуснеш преди да ти дойде , за да имаш време ако излезе нещо да го лекуваш преди да е започнала стимулацията. Успех
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #867 -: Ноември 18, 2008, 17:47:19 pm »
Благодаря ти, Angelina. Ще те послушам, ще пусна изследването още утре.Подозирам,че ще има неприятни изненади там :(

« Отговор #868 -: Ноември 18, 2008, 18:52:47 pm »
Здравейте,момичета!
tzveta80 благодаря за информацията. Ще се възползвам и да видим!
dani_j аз започвам с 350 Пурегон. Миналия път беше 300, ама де да знам..

Искам да ви питам. Започнах Регулона на 5,11,2008 и да момента цикъла ми не е спрял?! 8O Говорих с Александров и той каза да не се притеснявам, че от Регулона се случвало, ама пусто притеснявам се...След 10 дни ще спра с хапчетата и пак ще чакам цикъл. То мойто ще дойде 30 дни в М??? Някой да е имал същия проблем? И друго да ви питам. Порйчах си от италия 2х5000 Прегнил. Хубаво ама ми донесоха 2 кутий с по 6 шишенца и на мен ми се струва, че сега имам 6х500 /сухо+течност/???
Как мислите? А някоя от вас ще прави ли нещо във Варна Декември или съм единствената изнудила Александров да работи по празниците :wink:?!!
Страхливец е този,който нарича мечтите си невъзможни!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #869 -: Ноември 18, 2008, 19:00:30 pm »
бубара , не се притеснявай и аз се бях шашнала първият път като пих регулон , защото и на мен не спря да ми цапа , но всичко е нормално.Пише го и по - напред някъде-не си спомням къде точно .Но за собствено успокоение се обади на доктора си.
Успех :bfp:
*
« Отговор #870 -: Ноември 18, 2008, 22:35:48 pm »
Момечета, този цикъл ми е втория след неуспешно инвитро. Според д-р Александров, следващите 2-3 месеца е възможно и естествено забременяване/при мен няма ясна причина за незабременяване/.Преди седмица ходих да си правя цитонамазка и помолих доктора да ми проследи този месец овулацията- и какво се оказа, то този цикъл такава въобще нямам,никакви фоликули и в двата яйчника. Това много ме притесни. Смятате ли, че е нормално.Може ли от лекарствата да е така, или и аз незнам.А наистина се надявах, че може и естествено да се случи. Другия цикъл, пак ще ходя да я проследя,но...
« Отговор #871 -: Ноември 19, 2008, 09:33:44 am »
клемче, и аз първия път бях на отново на Ругулон, но нямах никакво зацапване. А сега не е зацапване а направо..мазало :? Дано всичко да е наред! Благодаря ти за успокоителните думи :). Успех на Всички!!
« Отговор #872 -: Ноември 19, 2008, 14:51:05 pm »
Днес сложих край на един етап!Теста ми е отрицателен,приключи първият ми ин витро опит.Но...живота продължава и аз ще се възползвам от шанса,че ме има на тази земя!Малко "изтупване" от падането и....пак напред! ЖЕНА съм- няма да се дам лесно!Пък и имам страхотен лекар-д-р Александров-ще се справим! Успех на всички !
*
« Отговор #873 -: Ноември 19, 2008, 16:30:11 pm »
Трябва да си силна galatea,не падаи духом! жижота е пред теб макар и труден не му се даваи!
:)
« Отговор #874 -: Ноември 19, 2008, 22:00:50 pm »
Момичета съжалявам и аз за гадните едночертичкови тесчета.Просто незнам какво друго да ви пиша.Усмивки и смело напред.
*
« Отговор #875 -: Ноември 21, 2008, 11:33:56 am »
клемче, и аз първия път бях на отново на Ругулон, но нямах никакво зацапване. А сега не е зацапване а направо..мазало :? Дано всичко да е наред! Благодаря ти за успокоителните думи :). Успех на Всички!!
споко,момичета,от Регулона е съвсем нормално да се получи мазало.Миналия месец цял месец не се отървах от цапане,зацапване и понеже се ядосах и н асвоя глава спрях втората опаковка до средата и след няколко дни ми дойде за втори път за месеца.Беше просто прекрасно :x!

« Отговор #876 -: Ноември 22, 2008, 10:10:02 am »
Ехоооооооооооооооооо къде се губите.Вчера ходих на док и ми каза от днес да почвам Оргалутрана.Имам 10 фоликулчета в единия и 5 в другия.Пишете момичета,че ще идем на втора сраница.
Audifen ти до каде стигна с процедурите?
« Последна редакция: Ноември 22, 2008, 10:35:05 am от tzveta80 »
« Отговор #877 -: Ноември 23, 2008, 23:03:45 pm »
Да не се криете от мен?Аз ще продължавам да докладвам,пък вие ако искате.Днес док ми каза да си бия инжекцийките на два пъти,малко след дръж качука,ама здраве да е.
« Отговор #878 -: Ноември 24, 2008, 10:50:19 am »
Привет, Цвета80!
Продължавай да докладваш - ние четем  :lol:
Кой ден ти е от стимулацията? А това, че ти е казал да се боцкаш на два пъти през деня - да не би да са по-високи дозите или...... не знам де! Или пък заради Оргалутрана /него не съм го ползвала/.
Audifen се позагуби - до къде ли стигна и тя?
Успех момичета във Варненската група!
« Отговор #879 -: Ноември 24, 2008, 14:40:03 pm »
Цвета 80! Браво! :bighug: 15 фоликула е много добре!
Сигурно ти е казал да разделиш инжекциите на две, защото така организма по добре приема дозите и фоликулите растат по-равномерно. И така може да увеличава или намалява дозата в зависимост от растежа на фоликулите. Аз когато почна Пурегона също ще си го бия половината сутринта а другата половина вечер.
От утре започвам Декапептила :D.
Цвета кой ден от стимулацията си? Колко са големи фоликулите?