0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #80 -: Март 27, 2008, 18:13:53 pm »
... пак чакане се оформя и пак регулон. Дали от него ще ми се спука кистата, някоя от вас имала ли е такава? Много ми е болно. На всички вас желая успех и стискам палци.

Не се притеснявай изобщо :wink:
Аз бях по-същия начин, очаквах с нетърпение да започна септември, но отивам за преглед и Александров ми каза, че имам киста и не можем да започнем със стимулацията. А кистата ми се спука веднага след менстуацията.
Аз също си поплаках, но пък 1 месец не е толкова дълго, казах си "всяко зло за добро" и резултата можеш да видиш в подписа ми :D Пожелавам ти и на теб такъв резултат :D
« Отговор #81 -: Март 27, 2008, 18:38:10 pm »
Благодаря ви момичета за милите думи и надеждата, имам нужда, цял ден ми е криво, гледам да работя много че да не мисля, но е трудно, а е още съм съвсем в  началото. При мен явно нещата ще стават по трудния и бавния начин, но нали хубавите неща ставали бавно... Чета за някакви билки които се пиели при кисти (Диане) и се чудя дали да не си самоназнача, че този Регулон незнам дали ще се справи сам с проблема... От друга страна се  страхувам да не направя по-голяма беля. Ще го мисля, що време е пред мене  :oops:

*
« Отговор #82 -: Март 27, 2008, 20:53:35 pm »
Чета за някакви билки които се пиели при кисти (Диане) и се чудя дали да не си самоназнача, че този Регулон незнам дали ще се справи сам с проблема... От друга страна се  страхувам да не направя по-голяма беля. Ще го мисля, що време е пред мене  :oops:
Моят съвет е да не си самоназначаваш каквото и да било.Повярвай ми Регулонът ще свърши работа - аз също имах кистичка(или задържан фоликул),и също като тебе треперех дали ще има ефект Регулона - но наистина си изчезна след прием на регулон и си почнахме иксито без проблем. Успех! :goodluck:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #83 -: Март 27, 2008, 21:13:46 pm »
Hoffnung, нали знаеш, че трябва да си мнооооого спокойна :bighug:
Наистина - Александров си знае работата - варвай му и казвай на всичко майната му. Виж, аз също започвам април, значи заедно ще извървим пътеката, аз малко по-напред предполагам, но пък ти ще имаш от кого да черпиш пресни опити  :balk_21:. Опитай се да не го приемаш като пречка, а като леко отлагане и то за добро :)
Благодарим Ви Д-р Александров!
« Отговор #84 -: Март 27, 2008, 21:31:15 pm »
Момичета, спирам да се оплаквам, наистина един месец не е много, няма да си самоназначавам никакви лекарства, регулончето ще си го вземам редовно, ще наблегна на коремните преси   :wink: пък да става каквото ще. До тогава току виж и от касата се обадили с новини.
А на всички вас силни момичета -  :goodluck: и много ведро пролетно настроение :flower:

*
« Отговор #85 -: Март 27, 2008, 21:50:48 pm »
Мила Hoffnung недей да си мислиш,че нещата ще стават по трудния начин.Мисли,че всичко е за добро и аз вярвам,че накрая всичко ще завърши с един щастлив край.
Послушай лекаря си и не си самоназначавай лекарства!
Аз от днес съм вече на Puregon,така че както е писала dori ние след това ще ти помагаме със съвети,ако имаш нужда.Успех!
*
« Отговор #86 -: Март 28, 2008, 22:20:43 pm »
хей хофнунг не се притеснявай за съшо почти всеки месец имах кисти и после изчезваха горе главата и всяко зло за добро бъди силна за да стимолираш и нас в това .аз лично си казвам ,че след вси4ко лошо 6те се слу4и нешто красиво  :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #87 -: Март 28, 2008, 22:20:56 pm »
Такааааа, днес ходих до личната да й дам копие от протокола и здравната книжка. В понеделник си я вземам и ... после пурегончетатаааа. Чудя се дали тези ампулки стават за писалката или не ... Някой има ли идея?
*
« Отговор #88 -: Март 29, 2008, 07:49:22 am »
Чудя се дали тези ампулки стават за писалката или не ... Някой има ли идея?
Не, тези които се отпускат от ЗК не стават за писалка.

Успех момичета и да напълните темичката с добри новини!  :D
« Последна редакция: Март 29, 2008, 07:51:43 am от peta »
*
« Отговор #89 -: Март 29, 2008, 09:58:58 am »
дори ти от касата ли 6те правиш инвитро
*
« Отговор #90 -: Март 29, 2008, 18:29:36 pm »
Е, значи ще се боцкам с обикновени спринцовки :) Предполагам, те са в пакета, който дава аптеката ...
дори ти от касата ли 6те правиш инвитро
Да, кандидатствах и ме одобриха.
« Отговор #91 -: Март 29, 2008, 20:09:53 pm »
Привет! Вчера бях при Александров. направи ми преглед и сондаж и на 1-ви ми е първото боцкане! На 7-ми съм на преглед - кой още е за тогава - да си направим мини сбирка
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #92 -: Март 29, 2008, 20:34:01 pm »
Е, значи ще се боцкам с обикновени спринцовки :) Предполагам, те са в пакета, който дава аптеката ...
Правилно предполагаш, ама ако се боцкаш сама ще трябва да кажеш на сестрата да ти даде една част от тях.  :D
*
« Отговор #93 -: Март 29, 2008, 21:30:39 pm »
Момичета има ли някоя от вас започваща процедурата  юни- до кога ще работи екипа тази година знаете ли?
*
« Отговор #94 -: Март 29, 2008, 23:06:52 pm »
Peta, ние се уговорихме в началото да отида да ми покаже как се бият - първо Декапептил-а, а после и Пурегон-а

Привет! Вчера бях при Александров. направи ми преглед и сондаж и на 1-ви ми е първото боцкане! На 7-ми съм на преглед - кой още е за тогава - да си направим мини сбирка
Аз съм за 7-ми :)
*
« Отговор #95 -: Март 30, 2008, 08:54:04 am »
Peta, ние се уговорихме в началото да отида да ми покаже как се бият - първо Декапептил-а, а после и Пурегон-а
Лесно е, ще успееш!  :D А пък и колко време ще си спетиш да не дремеш пред кабинета всеки ден...
« Отговор #96 -: Март 30, 2008, 09:33:55 am »
Аз съм за 7-ми :)

Аз съм по обяд и после до 16ч. съм фрий  :wink:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #97 -: Март 30, 2008, 18:55:16 pm »
Момичета, пак имам нужда от съвет: от този Регулон ми дойде 5 дена по-рано.Трябва обаче да започна още една опаковка регулон, заради кистата, и сега незнам кога да го започна. Бях в АГ на 27 март, тогава ми беше и последния регулон, Ани ми каза да почивам 7 дена и да го започна пак, да но тези 7 дена почивка не съвпадат с първия ден на цикъла (защото днес на 30март ми дойде), а нали Регулон се взема от първия ден на цикъла (или не винаги?). Ако го започна днес, няма да съм спазила условието за 7 дена почивка. Та въпроса ми е кога според вас трябва да го започна? След това ми каза да отида на 21 ден за преглед, да но 21 ден от началото на цикъла или от началото на регулона. Пълна обърквация. 8O

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #98 -: Март 30, 2008, 19:38:50 pm »
Момичета има ли някоя от вас започваща процедурата  юни- до кога ще работи екипа тази година знаете ли?

Денди, на мен ми казаха, че ще работят най-много до 15 юни/Ние искахме да започнем края на май но няма да успеем защото излизат ваканция.
За по-сигурно мойеш да попиташ и ти разбира се, да не би да има промяна.Моята информация е отпреди 1 месец.
Успех:)
*
« Отговор #99 -: Март 30, 2008, 19:49:25 pm »
Ани ми каза да почивам 7 дена и да го започна пак, да но тези 7 дена почивка не съвпадат с първия ден на цикъла (защото днес на 30март ми дойде), а нали Регулон се взема от първия ден на цикъла (или не винаги?).
Ани ти е казала абсолютно точно. А за това дето смяташ,че Регулон се започва от първи ден на цикъла - това е само в първия месец,тоест първата опаковка,която въобще започваш да пиеш. Оттам нататък като свършиш опаковката почиваш 7 дни и  почваш втората (независимо от това,кога в тия 7 дни ти е дошъл или не е дошъл цикъла )
- тази схема на прием е описана и на упътването на противозачатъчните.
Още веднъж искам да те посъветвам да слушаш инструкциите ,които ти дават ,моля те,без сама да си определяш кога какво.
Успех! :)

ПП. А за това,на кой ден да отидеш на преглед - през тези 21 дни докато пиеш втората опаковка Регулон ще имаш предостатъчно време да звъннеш на Анито да и кажеш,че не си разбрала съвсем точно и да ти каже пак на кой ден да отидеш. Така че не го мисли отсега :wink:
« Последна редакция: Март 30, 2008, 19:55:15 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!