0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #60 -: Март 25, 2008, 13:40:21 pm »
здравей ваня сажалявам за неуспеха и силно те  :bighug:благодаря ти за това ,че си написала как проти4а вси4ко около процедурата,за6тото на мен това ми предстои. днес ми е вторият ден от приема на регулон и съм много притеснена, за това което ще се прави
*
« Отговор #61 -: Март 25, 2008, 22:03:38 pm »
Здравей Ваня.
Благодаря ти за изчерпателното обяснение. Нали знаеш, че никога не се отказваме ! :bighug:
Днес се видях с Доки и утре ми е сондажа... Каза, че тогава ще ми обясни всичко. А аз после ще разказвам. Днес ми е 8-ми ден от Регулона и не се променя нищо друго при мен освен това, че още си ми върви цикъла - малко, но го има, а иначе до 5-тия ден вече нямам или леко ми прицапва. Александров е велик човек и лекар, само това мога да кажа. Страшно ме успокои днес, обясни ми набързо какво ще правим утре и какво да нося и какво ще разбера утре. С пълно доверие ще му се оставим в ръцете...
Благодарим Ви Д-р Александров!
« Отговор #62 -: Март 26, 2008, 17:16:37 pm »
В петък ще ми е сондажа и започвам по дългия протокол! Момичета, не се притеснявайте от процедурите - няма нищо страшно! Десетина дни инжекцийки, пункция под упойка, от която нищо няма да разберете и трансфер! Важното е да излязат читави ембриончета, които да се развиват нормално... Спокойствие му е майката и си пийте витаминчетата (някой им викат биричка  :wink:)
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #63 -: Март 26, 2008, 22:49:22 pm »
Дори, така се надявах че ще си разказала вече как мина при теб днес сондажа, че моят ред е утре и незнам какво да очаквам. От болката не ме е страх, нека си боли, страх ме е да не стане нещо и всичко да пропадне (някой задържан фоликул или нещо друго). Утре ще ми е 21 ден и май трябва да започна и блокажа  :ask:, знам ли, май такъв беше редът на дългия протокол; ще си взема повечко пари ако се наложи да си купувам някакви инжекции.

*
« Отговор #64 -: Март 27, 2008, 09:11:25 am »
дори за6то ходиш на 8 ден на мен ми казаха да се обадя на 20 ден от регулона ,хофнунг на теб какво ти казаха -взех да се притеснявам  :ask:
« Отговор #65 -: Март 27, 2008, 09:17:09 am »
Трейси, на мен ми казаха да отида на 21 ден от регулона за сондаж и блокаж. Та днес е въпросния ден и трябва да тръгна след малко. Направо топка ми се е свила от притеснение.

*
« Отговор #66 -: Март 27, 2008, 09:30:08 am »
вси4ко 6те бъде наред просто се успокой стискам ти палци и 6те 4акам да пи6е6 как е минало :bighug: :crossfingers: :blowingdust2:  :00001754:вигда6 ли как те следват
мисля 4е и в нашите къщи 6те има сълзи на радост
*
« Отговор #67 -: Март 27, 2008, 11:01:44 am »
Милички, аз малко се забавих с отговора, но като се върнах на работа вчера и ми бяха натрупали задачки ...
Да кажа - сондажа изобщо не боли (казах го и на едно момиче вчера като излизах от там) Наистина преди да отида, се бях побъркала от страх (трепереха ми коленцата)  :oops:, но като видях Александров и всичко забравих. Направи ми преглед на матката и яйчниците първо и после направиха сондажа с Ани. Мина без да разбера, само лекичко ме заболя, като болката мога да я сравня с много по-лека от тази преди и по време на цикъл.
После Александров започна да ми прави протокола. Ще съм по дълъг протокол - в деня на 21-вото Регулонче, една седмица на диферелин и в зависимост от нивото на Е2 след седмица, започвам с по 200 единици пурегон и след 5 дни пак на преглед.
Искам да ви кажа - УСПОКОИХ се. Ако има нещо питайте, аз мисля, че всичко написах, но ..., може да съм изпуснала нещо
*
« Отговор #68 -: Март 27, 2008, 11:44:36 am »
дори защо ти правиха сондажа на 8 ми ден.колко време трае сондажа,моге да има още но сега не се сещам ще пиша отново.пожелавам ти много много късмет и много :00001754:
*
« Отговор #69 -: Март 27, 2008, 11:54:36 am »
не знам защо точно на 8-ми ден (падаше се 9-ти от първия ден на цикъла)
Сондажа трае ... около 5 мин. Само да уточня - питах Александров ще ми прави ли дилатация и той ми каза, че няма. Прави ми само сондаж. Усетих съвсем леко боцкане, ама съвсем леко. Дори се учудих, че сме свършили (мислих, че ще боли поне малко повече  :oops: ). Искам да кажа още, че Александров ми каза, че всеки лекар работи различно ..., каквото и да значи това.
*
« Отговор #70 -: Март 27, 2008, 12:02:02 pm »
аз съм при ковачев и мислех че работят по един и същ начин. е успокои ме ,че няма болка и всичко трае 5 мин. благодаря ти и ако се сетя оше нещо ще те питам тя и хофнунг отиде и ще чакам и тя да каже как е минало и при нея  :wink:
*
« Отговор #71 -: Март 27, 2008, 12:51:06 pm »
някой знае ли каква е разликата между краткия и другия протокол
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #72 -: Март 27, 2008, 13:12:17 pm »

Ето тук пише:

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=850&Itemid=31
*
« Отговор #73 -: Март 27, 2008, 13:27:29 pm »
Милички, можете ли да ми кажете каква е цената на една ампула диферелин?
*
« Отговор #74 -: Март 27, 2008, 13:39:25 pm »

Ето тук пише:

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=850&Itemid=31
[/quot
от какво зависи по кой протокол 6те си от хорм.изследвания ли  :oops:
« Отговор #75 -: Март 27, 2008, 14:10:01 pm »
Ето ме и мен. Голямо чакане падна, от 11,00 та чак преди малко минах. Сондажа не боли, както Дори е писала усеща се само леко боцване, за съжаление при мен проблемите се нижат един след друг - сега пък на единствения ми яйчник имам функционална киста  :( Като излязох се наплаках хубаво; така си представях как започва процедурата през април а то... пак чакане се оформя и пак регулон. Дали от него ще ми се спука кистата, някоя от вас имала ли е такава? Много ми е болно. На всички вас желая успех и стискам палци.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #76 -: Март 27, 2008, 14:42:41 pm »
от какво зависи по кой протокол 6те си от хорм.изследвания ли  :oops:

Мисля, че по преценка на лекаря.
И при по-възрастните се препоръчва къс протокол.
Дано не греша.
*
« Отговор #77 -: Март 27, 2008, 15:31:52 pm »
Опи, голяма кифличка се извъдих :)
Не диферелин, а декапептил 0.1 :)
Тааааа, ако може да ми кажете цена на декапептил ... (не мога да коригирам предните си мнения
*
« Отговор #78 -: Март 27, 2008, 15:40:42 pm »
Не диферелин, а декапептил 0.1 :)
На аптека "д-р Лисичкова" миналата година беше 13,52лв./бр мисля че и на аптека "Марешки" е толкова.
 Успех, мила!  :D
*
« Отговор #79 -: Март 27, 2008, 16:11:50 pm »
... така си представях как започва процедурата през април а то... пак чакане се оформя и пак регулон. Дали от него ще ми се спука кистата, някоя от вас имала ли е такава? ...

Hoffnung, фоликулярните кисти обикновено се пукат за 1 цикъл. Пий си рерулона и не я мисли, док пак ще те прегледа преди процедурата. Успех, остава ти много малко до началото на края! :)