0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #580 -: Юни 10, 2008, 09:05:27 am »
Честито на новите попълнения в редиците на бременните! :D

preggo :crossfingers: :babyflips:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #581 -: Юни 10, 2008, 10:14:27 am »
Здравейте и от мен- не бях писала отдавна.Много се радвам за всички момичета!!!Пожелавам ви да сте живи и здрави и много спокойни -бременни мами, а всички останали като мен - наесен ще ви догонваме и ще се хвалим и ние :wink:
 :bighug:

*
« Отговор #582 -: Юни 10, 2008, 10:18:36 am »
Тая тема май я оспамихме, ама и аз не мога да се въздържа  :oops:
Huffnung, Mega79 честито момичета, пожелавам Ви една лека спокойна и радостна бременност!
*
« Отговор #583 -: Юни 11, 2008, 08:46:36 am »
хей момичета честито и от мен надявам се и аз утре да се похфаля с + тест ,лека preggo
*
« Отговор #584 -: Юни 11, 2008, 14:24:31 pm »
Стискам палци :crossfingers: :bfp:

« Отговор #585 -: Юни 11, 2008, 16:06:39 pm »
И от мен :crossfingers: yahoo_17 :bfp:
*
« Отговор #586 -: Юни 12, 2008, 08:21:29 am »
е немога да се похваля това е най кошмарният ми ден :bfn: :balk_145:
« Отговор #587 -: Юни 12, 2008, 08:41:27 am »
е немога да се похваля това е най кошмарният ми ден :bfn: :balk_145:
Напълно те разбирам мила  :hug2: Надявам се следващия път да е нашия, кураж и късмет!  :bighug:
*
« Отговор #588 -: Юни 12, 2008, 09:17:24 am »
за мен няма друг път това беше ,освен ако не си намеря донорска яйцеклетка.мисля да отида до варна и да си пусна и кръвн да видим и той какво ще покаже
*
« Отговор #589 -: Юни 12, 2008, 13:18:45 pm »
момичета да си пусна ли кръвен при два отрицателни урини теста.звъних на ани и тя каза, че няма смисъл, а :( вие какво мислите
« Отговор #590 -: Юни 12, 2008, 19:05:34 pm »
Мисля че няма смисъл.При първия си опит си пуснах кръвен и резултата беше пак отрцателен.Дано успееш да постигнеш мечтата си!
« Отговор #591 -: Юни 14, 2008, 17:09:12 pm »
Ето ме и мен, бях на преглед при доктора и се видя една пулсираща точица  :) Олекна ми, едно притеснение по-малко. Сега с нетърпение чакам следващия преглед след 3 седмици.

Хайде момичета горе главите, дано всяка от вас да успее да стане майка, защото го заслужаваме. И за кураж ще си позволя да вмъкна един стих на Дамян Дамянов, който много ми харесва"

И пак тръгни

Когато си на дъното на пъкала,
когато си най-тъжен и злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез.

Когато от безпътица премазан си
и си зазидан в четири стени,
от всички свои пътища прерязани,
нов път си направи и пак тръгни.

Светът, когато мръкне пред очите ти
и притъмнее в тези две очи,
сам слънце си създай и от лъчите му
с последния до него се качи.

Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!

« Отговор #592 -: Юни 17, 2008, 14:51:19 pm »
Момичета, искам да Ви попитам , къде тоочно работи Александров и по - какъв начин се записвате при него?
« Отговор #593 -: Юни 17, 2008, 17:36:42 pm »
Александров работи в аг-болница на 7 етаж но не мога да ти кажа тел. за записване.Ако си от варна отиди направо там и говори с него дали ще те приеме.Аз разбрах че само инвитро няма да правят лятото но иначе ще са там.
*
« Отговор #594 -: Юни 18, 2008, 22:39:09 pm »
Грабваш се един ден,отиваш към 11.30-12.00 часа и чакаш.Все ще намери време да те прегледа.Той нашият док е супер,супер, чудесен!Днес ми идеше да го разцелувам за прекрасния резултат,който постигна с мен!

« Отговор #595 -: Август 15, 2008, 08:28:57 am »
 Здравейте момичета. Честито на видялите две чертички. безпроблемно отглеждане на точиците желая.
 Имам въпрос, вероятно на този етап простеещ :oops:
 Уговорено е ин-витрото ми е да е октомври при Александров. Минах преглед, спермограма направена, цветна снимка също. При последващото чуване с Ани каза на първия ден от септемврийски си цикъл да и звъня за да ми каже какви противозачатъчни да пия. Притеснява ме обаче факта, че още като бях на място и си носих изследванията от моя си град док не пожела да ги погледне. Т.е хормонални никакви не е видял, а противозачатъчните не се ли изписват на база хормонална картина? И изобщо не трябваше ли да направя някакви хормонални преди да започне всичко?
 Предварително благодаря за отговорите. Много ми е объркано, да не кажа че е пълна каша в главата ми.
« Последна редакция: Август 15, 2008, 08:43:33 am от Katalina »
*
« Отговор #596 -: Август 15, 2008, 11:39:44 am »
Здравейте момичета. Честито на видялите две чертички. безпроблемно отглеждане на точиците желая.
 Имам въпрос, вероятно на този етап простеещ :oops:
 Уговорено е ин-витрото ми е да е октомври при Александров. Минах преглед, спермограма направена, цветна снимка също. При последващото чуване с Ани каза на първия ден от септемврийски си цикъл да и звъня за да ми каже какви противозачатъчни да пия. Притеснява ме обаче факта, че още като бях на място и си носих изследванията от моя си град док не пожела да ги погледне. Т.е хормонални никакви не е видял, а противозачатъчните не се ли изписват на база хормонална картина? И изобщо не трябваше ли да направя някакви хормонални преди да започне всичко?
 Предварително благодаря за отговорите. Много ми е объркано, да не кажа че е пълна каша в главата ми.

Каталина довери се на доктора и не се притеснявай от нищо, противозачатъчните се изписват защото като се подтиснат яйчниците за един месец след това презумцията е, че ще реагират /създадат пове4е яйцеклетки/ по добре на стимулацията. КОлкото до хормоналните изследвания, те мисля 4е се правят по време на цикъла в който ще запо4неш процедурата. Успех!
« Отговор #597 -: Август 15, 2008, 12:52:09 pm »
 благодаря ти Денди. мисля и аз че вече ми е време да се доверя на лекаря си. Усхе момичета. Ако имам въпроси и се пресрамя ще питам.
*
« Отговор #598 -: Август 15, 2008, 16:16:23 pm »
Katalina,нормално е да те вълнуват куп въпрси но спокойно можеш да се обаждаш на Ани и питаш.Няма да ти откаже обяснение.И не на последно место както са ти писали и преди това момичетата - важно е да имаш доверие в доктора си.Успех!

« Отговор #599 -: Август 15, 2008, 19:37:39 pm »
Каталина, щом си при Александров той ще ти изпише да пиеш Регулон в месеца преди инвитрото, ако има някакви кисти по яйчниците да се изчистят. Успех ти желая и много късмет!!!