0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

д-р михнев торакс
« -: Март 06, 2008, 21:52:09 pm »
Моля,напишете впечатленията си за д-р Михнев от Торакс.Моите, засега са отлични-много мил,внимателен,но ме притеснява,че е много млад.Бременна съм с първо дългочакано бебче и бих искала всичко да е наред.Тези дни бях в клиниката и ми предложиха няколко пакета за проследяване на бременносттта.Много бих се радвала,ако някой сподели впечатленията си за моя доктор.Благодаря ви предварително.
*
Re: д-р михнев торакс
« Отговор #1 -: Март 07, 2008, 10:07:21 am »
Познавам д-р Михнев, бях негова пациентка за кратко, за съжаление :( Следеше и моята бременност. Тогава беше лято и излизаше отпуска, но изрично ми каза че мога да го търся по телефона и ми даде номера на личния си мобилен телефон.
Не мога да  кажа нищо лошо за него, наистина беше много внимателен и учтив, но моята бременност не продължи дълго и нямам по трайни наблюдения за него.
Посещавах едновременно д-р Михнев и д-р Даскалов (за да имам поне две мнения) и двамата подхождаха по един и същ начин, но когато имах проблем потърсих д-р Даскалов, на него се доверих. Мисля, че д-р Михнев е добър лекар за проследяване на бременност.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

lady di

« Отговор #2 -: Юни 25, 2009, 22:31:39 pm »
Хора, по надалеч от тоя доктор!
« Отговор #3 -: Септември 20, 2009, 10:30:58 am »
Rodih pri doktor Mihnev i sam super dovolna,imah problemna bremennost,(papnata vrav beshe uvita okolo vrata na moeto bebe) no dr Mihnev se spavi otlichno.Sled rajdaneto niamah nikakvi bolki i biah v super kondicia,pri dr Mihnev bih rodila pak,imam mu palno doverie.Ne sam ochakvala che rajdaneto moje da mine taka gladko

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Септември 20, 2009, 14:44:49 pm от evro »