за жалост, нещата седят точно по този начин. Само ме прегледа с УЗ и ми каза, че единя ми яичник е два пъти по-малък от другия. Направи ми хормонални изследвания и ми го предписа. И ми каза на 3 месец на 18 ден от последното хапче да отида при него.
Спермограма на мъжа ми не е правена, въпреки че му казах какъв е проблема на мъжът ми, той има дисфункция на щитовидната жлеза, така се е родил, и ако трябва да го види и той, но Тодоров каза, че няма нужда и да ги пия и вс ще е ок.
Може би трябва да кажа, че ендокринолога на съпругът ми ни каза, че няма да има никакъв проблем със зачеването във връзка с неговото заболяване.
Определено няма да пия 3тия месец и се замислям другата седмица да отида при друг лекар. и без това се чувствам ужясно когато го пия, но ме беше страх да го спра. Сега ще разгледам във форума мнения за лекари тук в София и ще реша къде да отида.
До сега съм ходила в Бургас, там ми беше гинеколога, но за жалост той замина за чужбина - така е добрите специалисти ги издърпват в чужбина, за жалост.
Благодаря ти много за всичко.