Като ходих вчера за първата инжекция от стимулацията, си разгледах досието.
Доста се шашнах, д-р Персенска е написала много лоша изразена двурогост, с три удивителни.
Какво значи това .
по нагоре има чудесни обяснения от white и от rally_pat . :)не ги ли видя?
ще добавя само,че и на мен др.персенска/ тя ми прави цветната снимка/ е писала изразена двурогост с удивителна
е непомня една ли ,две ли са удивителните..
. док ми беше обяснил следното - има два вида двурогост :
1-със септум - взависимост дали е частичен или пълен се премахва /както е станало при white/ ...друг е въпросът,че явно невинаги се вижда септума на двурогите матки..
2-просто двурога...най-общо си представи два рога залепени в основата/ще потърся снимки да кача,но може да не е днес/..!тя също е различно изразена..пречи по-принцип за износването знам..не за имплантацията/както може да пречи ако има и септум/
от всичко до тук мога само да кажа -и аз съм със силно изразена двурогост,не видяха септум,но пък от думите на white още тогава разбрах,че това че не са видели неозначава,че нямаме...никой не ми е предложил още хистероскопия или операция...,тъй че си правя АРТ процедурите и честно казано това не го мисля...
silvanchence ,опитай се и ти да не го мислиш...повечето от нас сме с толкова други дребни или по-едри проблеми...,че щом не са ти казали в клиниката "трябва да се направи хистероскопия " или "трябва да се направи операция" просто им се довери...и си действай по процедурата без да мислиш матката...сега за нея нищо не можеш да направиш...
Дано нямаме септуми поне и дано не попречи двурогостта на процедурата в която и да е фаза!
Успех от мен