Имам най- прясна информация- снощи се прибрах от Констанца. Бях се обадила в sensiblu да си запазя 30 ампули, аптекарката знаеше английски, каза че имат в наличност, но като отидох се оказа, че са само 24 ампули, аз ги купих и питах къде да потърся още 6, тя не знаеше английски, но провери и каза само- Кауфланд имало 2. В Констанца има 3 аптеки sensiblu, може и повече да са, но аз три видях. Отидох и в Кауфланд, взех ги. В Мангалия нямаше нито една бройка, тя аптекарката чу, че коментираме, че ще минем от там да проверим и само каза: но но мангалия...
Иначе се разходихме добре, само да ви кажа, че аз направих грешката да взема евро, но според моите сметки не излиза добре. Едно евро го сменят за 4.20 леи, а една лея е 0.42 стотинки. На самата граница има обменно бюро, всеки да си направи сметката. За 3000 леи дадох 714 евро, а ако носех лева 3000 леи щяха да ми излязат 1260 лева. Останаха ми 515 леи и забравих да ги сменя навръщане, ако някой иска да ги сменим, аз съм от Бургас, ще направим среща.
pisss във втората аптека в Кауфланд също не знаеха английски, но момичета като разбра, че ми трябват още само каза- tomorrow, може днес да поръчат или днес да получат.