Добро утро !!както и може да се предположи за нашата държава,нещата никога не стават така както си ги планирал! Работата с нашия Гонал се пообърка..!! Въпреки усилията на приятели да го осигурят навреме! Така че,се налага да вземем нещатав свои ръце! Тази стрин ще използваме последната налична доза и вече смена "червено" !!! А са необходими по две наден т.е. 2 х 150 единици на ден.Много ,много ви благодаря за информацията в тази тема! От сайта който бяхте дали намерих наличните количества в аптеки в Румъния. Спряхме се на Констанца,защото както разбирам нещата с Бианка и Мангалия не са съвсем сигурни, при нас фактора време е много притеснителен. В първата аптка , която позвъних говореха английски и то доста приличен! Направо адски се учудих,с което искам да се извиня и за това че не вярвах на румънците,но имаха налични Гонал 75 -20 дози!? Възможно е и повече,но на нас толкова ни трябваха. Ура. Днес по принцип работели до обяд,но си разменихме мобилни с момичето и каза ако закъснеем дасеобадим да изчака! Може да се плати и с карта за международни разплащания !Направо не ми се вярва още...!!?? Е,за сега това е само на теория,но след малко "излитаме" посока Констанца! На 300км от Бургас е и пътя поне в нашата част ми е познат.Така или иначе сме на преглед във Вана в понеделник ,а и ще направим едно гостуване на приятели във Варна!!хе хе ,колко приятно изглежда! Защо и другите неща не ставаха така добре! Ще пиша като се осъществи "плана" ! Може да съм полезен на някой друг!!
п.п. Между временно имаме проблем и с доставкатана Цитродит!! Пак са объркали в куриерската служба/боже,каква е тая държава/!! Надявам се във Варна да го има ,поне така разбрах от няколкото поста във сайта по темата! Все пак ако някой е купувал скоро1ще съм много благодарен да дате крдинати на аптеки във Варна!!Е ,като прибавим и факта ,че сме в "нацинално празнуване" работата малко се усложнява,но пък няма да е интересно,нали!! Поздрави на всички и приятни почивни дни!