А сега искам и аз да споделя как си набавих необходимите лекарства за моето второ ин витро,за да могат и други да се възползват от доста по-ниските цени в чужбина.Живея в Русе и опитах по-няколко начина да се добера до актуална информация за цени по наши познати,които ходят до Букурещ.В крайна сметка един познат,който се добра до една аптека,но когато отишъл на място са му искали 50% капаро,а ние не бяхме подготвени за това.По-късно той опита да направи заявка по-телефона и те се съгласиха,като им бяха необходими 4-5 дена да осигурят лекарствата и в крайна сметка ги закупихме в уговореният ден.Успяхме и да закупим румънски леи на изгоден курс(на 54ст. за 1 лея).На чантичката на аптеката видях сайт
http://www.sensiblu.com и както се надявах той се оказа много полезен.Когато го отвориш,в ляво избираш най-горният линк(Cauta dupa nume produs)и в отворилито се отдолу прозорче пишеш лекарството,което те интересува.Ако то е налично в аптечната им мрежа се появява като резултат,а в края на резултата като кликнеш върху надписа Aici се отваря списък с всички аптеки,които го предлагат и на каква цена е.Там има и телефони за връзка.Добре е да спомена, че моят познат говори румънски,но в Румъния повечето хора знаят английски и не мисля,че ще е проблем да се разберете.В крайна сметка на мен Гонал Ф ми излезе 40,50лв.,а 1бр.Цетротид на 60лв.,като трябва да уточня,че Цетротида може да се закупи само цяла опаковка(7 фл.).С това аз успях да спестя близо 650лв.Надявам се,че ще съм ви полезна с тази информация.Ако мога да помогна с нещо на някоя от вас можете да ми пишете.