Няма защо
, радвам се, че съм полезна.
Значи потвърждение в аптеката не е нужно да правиш. Аз вече за втори път ходя, но и първия много лесно я намерихме. Мангалия е 3-тия град след границата на Дуранкулак. Първо е Vama Veche, после е 2 Mai и след това Мангалия. Като влезете в града, карате само направо, минавате първото кръстовище, продължавате направо. Стигате до едно Т-образзно кръстовище, на него завивате наляво по една широка улица. Карате по нея около 600-700 метра и ще видите аптеката отляво. Пред нея има зелен кръст и зелена табела. Аз купих 2 писалки по 900 единици и 4 Гонал 75 - излязоха ми 780,80 евро. Това са 2100 единици, аз имам 300 останали от предния път. Странното тук е, че в мейла си тя ми писа, че писалката е 324 евро, а единичните са по 22 евро, което общо прави - 736 евро, а в аптеката ми ги сметнаха 780,80. Може би разликата идва от надценката в самата аптека, защото Бианка явно ми дава складова цена в мейла. Но така или иначе, си ми идва доста по-евтино отколкото в България. Четох, че ще си на 225 единици на ден. Сметни ги колко точно ще ти дойдат като брой и сума и обмени поне 50 евро отгоре, за всеки случай, ние така правехме.
Пожелавам ти късмет и тук!