0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Мегги мила а ти какво мислиш да правиш, защото и аз незнам накъде и какво да правя и какво да мисля???Тест отрицателен, М не идва и нямам никакви сиптоми и се чудя ли чудя?????
Добро утро и от мен момичета:)
Оффф, тук вали от два дни, ама досега бях толкова заета, че не забелязах.
Но, важното е, че днес е последен работен де, после отпускааааа:)
Хайде, някой няма ли да се похвали днес??? Ама това вече на нищо не прилича!
Я се стягайте всички и изкарайте скритите положителни тестчета:)
Лек ден ви желая:)

Освен аз да направя тест? Пък да видим дали ще се радвам или ще "награбвам" още повече мъжо следващия месец.Не че той се оплаква. На принципа е- колкото повече ,толкова по-добре.  :sperm2:
Е, дале ще отчете теста- на 17 чакам оналя лелка? :balk_160: :balk_159: :balk_172:
*
Симони, Меги, аз имах преди няколко месеца 11-дневно закъснение - на 10-ти ден пуснах кръвен, който беше отрицателен - на 11-ия ден ми дойде.
Пуснете си кръвен тест - той ще ви даде отговор на въпроса със сигурност при такова закъснение. От цялото си сърце ви желая и на двете ++++++ резултат. Стискам палци!
*
Е, дале ще отчете теста- на 17 чакам оналя лелка? :balk_160: :balk_159: :balk_172:
Новилка - има момичета, на които теста им отчита няколко дни преди предполагаемата дата на М., но е възможно да ти даде фалшиво отрицателен резултат. Ако решиш да правиш тест стискам палци още сега да е положителен !!!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро мили дами!  :lol:
Снощи нямах нет вкъщи не можах по-рано да ви пиша
Днес първо разгледах снимките   :balk_48: ама толкова сте готини всички!!!
На Меги и на Лейдибеби искам да кажа, че според мен съвсем скоро трябва да си запишат час при доки и да ни се похвалят, защото според мен сте  preggo стискам палци да ни зарадвате скоро.
Симони - и ти мила, съня ти според мен говори за това че скоро ще имаш второ направление  :lol: отиди на доктор, силно вярвам че ще имаш добра новина! Малката Ема е невероятно сладка, цункай я от мен и да оздравява по-бързо
Лиско - Бари е невероятен сладур, аз също имам куче казва се Рина и е голям разбойник, но няма по-сладко нещо от целувките и когато се прибера от работа  :lol: :lol: :lol: за сега тя е моето детенце
Биби21 - желая ти леки  :cloud9: - Заплюй ни моля те  :balk_602:

Съжалявам ако пропускам някой, но да знаете че съм с вас постоянно!!
Аз толкова бързах да кажа на всяка по нещо - че забравих да ви кажа че на мен официално ми дойде  :balk_153:, тъй че отпадам от списъка за сега, но само до другия месец...
Хайде милички, сега да поработя малко, по-късно пак ще се включа
Целувам и пръгръщам всички - ще съм с вас по-обяд в църквата  :bighug:
*
Мегги мила а ти какво мислиш да правиш, защото и аз незнам накъде и какво да правя и какво да мисля???Тест отрицателен, М не идва и нямам никакви сиптоми и се чудя ли чудя?????

Симони, Меги, аз имах преди няколко месеца 11-дневно закъснение - на 10-ти ден пуснах кръвен, който беше отрицателен - на 11-ия ден ми дойде.
Пуснете си кръвен тест - той ще ви даде отговор на въпроса със сигурност при такова закъснение. От цялото си сърце ви желая и на двете ++++++ резултат. Стискам палци!

Не знам още какво да правя. Никога досега не бях правила тест за бременност, защото вещицата с години на ред винаги е идвала като по часовник и сега изведнъж вече 5 ден закъснение, необичайно е за мен и затова съм толкова объркана. Страх ме е все още да пусна кръвен, а много ми се иска да не идва ... Само купувам тестове и гледам да са на различни марки за по-сигурно уж, но нищо и нищо. Така че все още не съм решила. Така или иначе днес е петък, нали не се бъркам, няма да предприема нищо събота и неделя, а ако до понеделник още не е дошла (дано), ще му мисля пак.
Засега това май съм измислила, не че е нещо, пък май малко объркан ми стана поста, но и аз така се чувствам.

*
На Меги и на Лейдибеби искам да кажа, че според мен съвсем скоро трябва да си запишат час при доки и да ни се похвалят, защото според мен сте  preggo стискам палци да ни зарадвате скоро.

От твоите уста (пръсти) в божиите уши.

Съжалявам, че ти е дошло, но следващия месец с нови сили се захващайте и дано най-накрая се получи така жадувания резултат.

*
Добро утро момичета :)
Много сте писали бре :) ще си взема отпуска да ви изчета май  :D
Аз също отпадам от списъка и на мен ми дойде  :balk_145:  :balk_145:
Чуствам се много отчаяна и тъжна и днес ще се включвам по малко за да не ви товаря с отрицателни емоции.
Много ви  :bighug:
На Меги и на Лейдибеби честито  :secret: ;)
Добро утро момичета :D
Как е днес настроението?Разгледах албумчето и не мога да повярвам колко бързо се напълни.
Момичета стискам палци на всички Очакващи yahoo_17
*
На Меги и на Лейдибеби честито  :secret: ;)

Недейте да ми честити, моля ви, нищо още няма налице.

*
Kylie съжалявам мила! Само днес ти позволяваме да си потъгуваш малко, от утре - ведро настроение, а след няколко дни - НА ЛОВ. Ще ги спипаме тези яйчица - все някой ден ще ни  паднат!!!!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Добро утро, мацки! Ама сте големи сладурки всичките!
Кайли, Виксън, съжалявам, че ви е навестила роднината! Потъгувайте само днес, изпращайте гостенката и газзз - другия месец ви очаква!
Симони, имам предложение за тебе - след като минеш през Руската църква, отивай веднага на доки! Имам странното усещане, че сънят ти ще става реалност! А малката ти принцеса е просто разкошна! Пу-пу-пу, да не й е уроки!
Аз днес съм нещо крива... успях още в 8:15 да се скарам смъртоносно с един от шефовете... чак исках молба за напускане да подавам, ама се сдържах! Уффф, само да забременея и да се махна от тука! Вече едвам им издържам на простотиите на всички! Симони, разбирам те напълно как си се чувствала тази сутрин като си отишла на работа!
Успешен ден, сладурки! На мен като ми се пооправи настроението пак ще пиша!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
настроението на шефа се оправи, но един колега.....за молко да го набия!Обясняват ми, че другата седмица ще е много напрегната колко работа, колко спешни оперативки и т.н., а аз само казах лошо защото може да ме няма пак незнам как ще е малката!...и може би ще ми се наложи да си взема болнични, за да я заведа на алерголог, а тоя простак ми вика, я и аз да си взема един болничен че и аз съм болен!А аз му викам, ей ало става дума за дете!Колко пъти съм идвала болна, неразположена, нямам ден болничен заради мен......ей пълно е с невежи и завистливи хора.Той си мисли, че си взимам болничен и си клатя краката ей само да забременея и така ще си разклатя краката от мързел.Миналата ми бременност до 8 месец та и повече вски ден, нямам пълен месец да ме е нямало.....само са недоволни
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Кайли - душа, аз вчера и онзи ден бях по-зле, щото бях сугурна че ще ми дойде, а днес вече като видях червената река - даже не се и ядосах... щото знам че ще стане - само дано да е по-скоро. С вас момичета ми е по-лесно някак да приема нежеланата гостенка :lol:

Соф, Симони - по-повод на шефовете и работата - аз от 1 година искам да сменя робата вече не издържам тук..., ама все си викам - ще почакам този месец да видя дали пък не съм бременна, като ми дойде съм толкова депресирана, че не ми се четат обяви, докато се освестя, е дошла Ову... после картинката се повтаря... някакъв порочен кръг! А с шефа се караме на смени, като на мен ми е криво аз се отяждам, кято на него му е криво той крещи - аз отговарям, а никога до сега не съм била такава... ужас понякога се плаша. Явно че напрежението от постоянното чакане ми се отразявам доста зле. Добре че понякога имам и ведри дни, тогава се зареждам с надежда и търпение за следващия цикъл..
Веднъж да забремения, дим да ме няма, стоя само заради това че съм на постоянне договор и ако изляза по майчинство условията ми ще са добри.
*
Vickson снощи хубаво си поревах в прегръдките на мъжо. Днес ми е криво, ама ще избутам. Довечера ще се обадя на моята доки и ще я питам в понеделник дали ще мога да си пусна едни хормони да видим какво е положението там. И .... след 2 седмици с нови сили напред ;)
добро утро момичета  :D!то докато поизчета станало обяд.. :lol:!пак сте писали..писали..
simoni дано малката да се оправи по-бързичко :crossfingers:!днес пак ли ще ходиш до руската църква?пиши ме и мен става ли? :)
на мацките дето им е дошла гадната М. съжалявам.. :(
meggy,защо не искаш да ти честитим още?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Vickson, и аз съм в същата схема като твоята... Но! Вече съм ухилена до ушите!
На едната колежка вчера й се роди внучка, и днес мъжо й донесе черпавка, и захванахме с водките и метаксите още от 10:00... Малииии, до 5 ще съм яко на черешата!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Добро утро и от мен, сладурки!
Аз отново съм отпуска и ще релаксирам. Ще отида днес да видя приятелката ми,която си има бебе и ще я накарам да ме заплюе,не го знаех това преди и затова не го е направила още.
   Кайли, Виксън  :bighug: и не се поддавайте на лошото настроение,идва нова дата за лов  :lol:
   Меги, стискам палци скоро ++++ да е "налице"!
   Биби, леки и безпроблемни 9 месеца и да качиш и ти една снимчица със шкембенце в нашето чудесно албумче! Не забравяй да ни заплюеш да сме следващите и скоро да се преместим при теб в "бременната" тема.
   Рози, то "света е малък", ама и аз никого не познавам от вас, които сте тук и в албумчето /отпреди де/. Сега почти официално се запознахме и ще ми е кеф да се засечем с  :babbycarrage: по градинките ОХХ ДАНО, ДАНО,ДАНО скоро да станем мами!!!
   Симони, стискам палци да "натриеш носа" на шефа с един прекрасен положителен тест за бременност и болничен за него /естествено/  :lol: А Ема-дано скоро да оздравее!!!

Не забравяйте общата ни молитва ВРЕМЕ Е ДА СМЕ СЪС СИМОНИ
*
В момента съм със Симони и мнооого се моля за всички ни...
Съжалявам за гадната гостенка ,която ви е посетила..Изпращайте я по- мило ,защото 9 месеца после няма да я видите...А дано!!! :balk_81:
Относно работата,и аз за това още стоя...Осигуряват ме доста добре и ще ми дойде екстра ,ако скоро забременея...
Пожелавам ви лек ден и много усмивки..
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Замалко да забравя!!!
simoni , с теб сме!!!